レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
企業情報
Duab について
当該企業による記述
As one of the largest websites offering machines and tools for both professionals and DIY enthusiasts, Duab offers a large selection of high-quality products from more than hundred renowned brands as well from our own brands.
Duab's largest product areas are air-compressors, generators, high pressure washers, workshop machines, woodworking machines and power tools.
Duab was founded in 1990 with the vision to sell machines and tools at the best possible price levels without compromising quality. Hence our motto: Machines and tools at the right price!
Södra vägen 3, 383 34, Mönsterås, スウェーデン
- 0499-143 19
- info@duab.se
- duab.se
ネガティブなレビューの 28%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Löste mitt problem på bästa sätt
Alla kan vara bra på att leverera och ta betalt, men när det blir problem så blir det lätt att skilja mellan en bra och en dålig leverantör. Jag fick ett problem med min nya pelarborrmaskin, men det räckte med ett telefonsamtal för att få nya delar skickade. Delarna kom fram två arbetsdagar senare och nu fungerar borrmaskinen alldeles utmärkt! Trevligt bemötande var det också förstås!
Supernöjd
Jag är supernöjd! Skiljde nästan tusen kronor mot konkurrent, då tillkom dessutom frakt på deras kampanjpris.
Nu fick jag leveransen dagen efter jag beställde produkten.

Duab からの回答
Vill ge en positiv feedback till…
Vill ge en positiv feedback till kundtjänst / och verkstan . Jag har varit kund hos Duab i ett antal år, dels med mitt företag och privat. Mina inköp har varit av maskiner och reparations komponenter. Det sista köpet var ett större elverk. Vid de tillfällen som jag har behövt att komma i kontakt med framför allt på verkstads sidan så har jag alltid fått proffsiga svar på mina frågor om produkten och eventuellt reservdels åtgång för framtiden. Jag kan starkt rekommendera Duab. // Håkan Malmborg

Order i kläm
Hade en order som hamnade i kläm pga lång leveranstid från en leverantör. Tog kontakt med Kundservice och fick bra hjälp med att reda ut ärendet.

Duab からの回答
Beställde en snöslunga som ”fanns på…
Beställde en snöslunga som skulle finnas på lager, fick ingen återkoppling efter utlovad leveranstid som fick höra av mig och fick först besked att den var slut! De var ett missförstånd från kundtjänst och säljare hörde av sig att den är på gång! Bra återkoppling och nu hoppas jag den kommer så gott beröm för bra agerande! Återkommer när jag fått den..
Jag blev nekad ett köp med faktura pga…
Jag blev nekad ett köp med faktura pga att de anlitar walley. Jag har och har alltid haft högsta kreditvärdighet. Botten! Jag handlar mycket maskiner men aldrig mer Duab.

Duab からの回答
Jag har köpt en del saker och frakten…
Jag köpte en Hawk Justersåg TS250 från Maskinklippet/Duab när jag fick hem sågen saknades 3 fas kontakten när jag ringde och frågade varför den inte fanns med fick jag till svar att den säljs utan och det borde jag ha sett på bilderna på hemsidan!? Och att jag fick fixa en själv! Jag bor 7 mil från närmaste affär som säljer såna kontakter, när jag flera dagar efter äntligen fick tag på en och kopplade på den gick det inte att såga med sågen!? När jag åter igen ringer till kundtjänst och säger detta blev det en massa fram och tillbaka om vad felet kunde vara? till slut visar det sig att kontakten va fel kopplat och jag inte fick använda sågen föran en elektriker hade fixat felet vilket jag fick stå för själv!!
Så en vecka senare och ytterligare 1800:- för en 3 fas kontakt och en elektriker funkar sågen som den ska!

Horrible experience!
What matters is that the store uses the "Wallet" service for making purchases. And the "Wallet" service is really bad in that regard, because by default it uses a previously used address — without even showing that address before you place the order — and then the order is already submitted. Only afterward You realize from the order confirmation email that the store used your old incorrect address. After that, you have to contact them waisting Your time and nerves (thinking - will they fix an address before shipping or not). Changing the address in the Wallet service is impossible, because they say that they, in turn, take the address from some “Asiakas Oy” service, which I’ve never even heard of. A terrible shopping experience!
5 stjärnor av 5 möjliga Dieselelverk
jag måste berömma duab för jätte snabb hjälp angående mitt omdöme gällande dieselelverket tre fas . Tog kontakt med jag efter några dagar senare, vi redde ut allt som jag hade varit med om. Duab har ställt upp med beröm 5 stjärnor av 5 möjliga. Har fått bekräftelse att mina reservdelar är på väg till mej. tack än en gång för det kundbemötande jag fick. Har fått tillbaka förtroendet till duab
Kommer inte handla här igen
Kommer inte handla här igen. Enligt hemsidan fanns båda produkter i lager och finns ännu. Ändå kan de inte levereras då de inte finns i lager. De har återkommit med nya leveransdatum där inget skickas och jag får ligga på igen. Det enda positiva var att de var snabb att avbyta ordern och återbetala när jag fick kontakta dom för tredje gången i ordningen efter att jag fortfarande saknade spårningslänk. Kommer välja annan butik framåt.
Villedende markedsføring
På nettsiden står det klart og tydelig "fri frakt over kr 999,- og under 35 kg. Likevel krever de frak på kr 300,- for varer med verdi over 2.000,- og vekt på mindre enn 3-4 kg.
Duabilta tilattu Landxcapen robottileikkuri
Duabilta tilattu Landxcapen robottiruohonleikkuri ei lähtenyt lataamaan latausasemassaan. Asiakaspalvelijan ohjeet oli suoraan ohjekirjasta, eli yhtä tyhjän kanssa. Vain SP: lla pystyi kommunikoimaan. Puh. nron sai huoltomiehelle pyydettäessä ja he puhuvat vain ruotsia ja englantia. Sitten kun tein reklamaation sähköisesti, en koskaan saanut osoitekorttia. Älkää hyvät ihmiset sekaantuko tähän firmaan!
Beställde en trycktank till kompressor…
Beställde en trycktank till kompressor i december och leveranstiden var 4-6veckor.
Det tog drygt 3månader, iofs inte Duabs fel men man uppdaterar kunden!!!
Sen när den väl kom så saknas ledhjul samt en del monteringsdetaljer.
Har ring Duab ca 4ggr om detta som lovat att skicka resten av prylarna men än har inget hänt...
Ryddig leverandør men dårlig Postnor.
Ryddig leverandør. Forsendelsen med Postnor var uryddig med deres nye app :(, og jeg fikk ingen SMS om at jeg kunne ta ut varene. Var på utleveringsstedet to ganger og det var så vidt jeg fikk ut varene. Hadde heldigvis fått en e-post som jeg brukte.
Butikspersonalen rädd för kunder?
Var inne i butiken för ca två månader sedan. Ville köpa en lite dyrare elektrisk muttermaskin. Men personalen verkar inte så intresserad att hjälpa till? Gick därifrån och köpte från annan firma. Idag var jag inne igen, intresserad av att köpa en åkgräsklippare. Efter en halvtimme gick jag därifrån och letar upp en åkgräsklippare från annan firma. Kanske lättare kan nås via mejl? Fysisk kontakt verkar otäckt…
Lång leveranstid, dåligt
Beställde prylar i början på december och fick dom i april så det var sjuk lång leveranstid. kanske skickades med roddbåt från kina. Har man sån leveranstid kanske man inte ska ha det med i sortimentet.
Mycket besviken – paketet försvunnet och ingen hjälp
Jag lade en beställning hos Duab.se, men paketet har försvunnit med PostNord. Jag har varit i kontakt med både Duab och PostNord flera gånger.
Duab säger att vi måste invänta PostNords utredning, men efter en vecka har PostNord fortfarande inte lyckats hitta paketet. När jag kontaktade Duabs kundtjänst via e-post fick jag bara ett svar där det stod att PostNord har kontaktat mig, och att chauffören påstår att paketet är levererat – och att GPS:en visar att han varit på rätt adress.
Men jag har ringt PostNord och de säger att det inte stämmer. Det finns inget bevis på att paketet har lämnats, och jag har fortfarande inte fått någonting.
Jag är väldigt besviken över att Duab inte tar mer ansvar för att hjälpa sina kunder, utan bara skickar ansvaret vidare till PostNord. Det är inte bra kundservice, och jag kommer att tänka mig noga för innan jag beställer härifrån igen.
lite strul med posten och packet
lite strul med posten och packet. Men löste sig direkt etter ett samtal med DUAB... kanon service..
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。