äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ kom motorsaven hjem fra sverige i dag. Bestilte en motorsav 2 svÊr 4 kÊder og en elektronisk kÊdesliber. FÞrst kon det lange svÊr. sÃ¥ bÃ¥tte jeg skrive til kundeservice for at fÃ¥ det sidste t... ãã£ãšèŠã
Jeg leser at firmaet har Ã¥pent kjÞp i 30 dager men at kunden mÃ¥ betale for returen selv? Det kan vel ikke kalles Ã¥pent kjÞp? Skulle returnert noen vinterstÞvler som er alt for store men synes det er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En god forretning siden 1911. Hos Hylte er god rådgivning gratis og vi lover, at du gÞr en god handel - det klarer vi.
Hantverksgatan 15, 31434, Hyltebruk, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg havde en lidt dårlig oplevelse i starten, fordi varen ankom med en transportskade. Den fÞrste håndtering af reklamationen gjorde, at jeg sad tilbage med en fÞlelse af, at min situation ikke rigtigt blev taget alvorligt.
Men så blev jeg ringet op af Hylte Hunting & Outdoor, og sagen blev håndteret rigtig flot. Mit problem var, at jeg har svÊrt ved at undvÊre vÊrktÞjet, men nu får jeg sendt en ny kasse, og i mellemtiden kan jeg bruge vÊrktÞjet fra den Þdelagte kasse.
Det er virkelig god og fleksibel kundeservice, og den lÞsning reddede helt Êrligt min dag og de nÊste mange dage. Det synes jeg fortjener stor ros.
Lynhurtigt. Bestilte et våbenskab. Fik det 3-4 hverdage senere. Kodelåsen fungere upåfaldende. Helt udmÊrket skab.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Sehr freundliche Mitarbeiter, finden Lösungen fÌr Probleme und kamen schnell als Garagentor nicht mehr auf ging.
Immer wieder gerne.
Ich habe mir ein Hundegitter bestellt. Es war eine sehr gute Beratung, wo sich viel mÃŒhe gegeben wurde. Der Versand nach Deutschland war auch Recht schnell. Ich wÃŒrde dort immer wieder bestellen.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Efter en flot hjÊlp fra Hyltes administrator, blev en tidligere dårlig oplevelse vendt til en sÊrdeles positiv og professionel oplevelse.
Hylteâs personale strakte sig langt for at undersÞge om en udgÃ¥et vare (der ikke lÊngere var i sortimentet hos producenten heller) som jeg Þnskede mig, kunne skaffes hjem. Da det ikke var muligt, hjalp de med en fin erstatning for denne.
Tak HylteððŒ
Flot sortiment, fair priser, og en service der har rettet op på en tidligere misforståelse.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Dejlig nemt, bestilte en stor hestebalje til vand med varme i.
under 1 uge senere , sÃ¥ havde mine heste isfrit vandð

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Mein Einkauf eines SH 86 SaughÀckslers bei HYLTE wurde professionell, reibungslos und sehr schnell abgewickelt. Eine besondere Erfahrung war mein Kontakt mit dem Kundenservice, denn meine Anfrage wurde sehr schnell und Ìberaus freundlich beantwortet. Hyltes Kundenservice ist auf einem besonderen Niveau, vom dem sich viele Firmen eine Scheibe abschneiden sollten.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Super Service. Defektes GerÀt wurde noch am gleichen Tag getauscht bzw. versendet. Nette freundliche Kommunikation. Danke

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Jeg lagde en ordre hos Hylte Hunting & Outdoor den 29. september på et Husqvarna G3200P-generatoranlÊg, som ifÞlge hjemmesiden var på lager med ca. 7 hverdages leveringstid.
7 hverdage senere uden nyt rykkede jeg for status. Jeg kunne se at pengene var trukket, hvilket plejer at betyde at varen er afsendt. Men jeg havde ikke modtaget nogen information herom.
I stedet svarede Hylte, at varen alligevel ikke var på lager, og deres leverandÞr oplyste nu, at de tidligst kunne levere varen i slut december.
Det var jeg selvsagt ikke spor tilfreds med. Jeg synes, det er pinligt at virksomheden ikke selv har rettet henvendelse til mig tidligere. SÊrligt, når pengene for varen allerede var blevet trukket! En praksis der er i strid med kÞbelovens samtidighedsprincip! Jeg kan se, at andre anmeldelser her på Trustpilot italesÊtter denne problematik (så langt tilbage som i 2022!) og jeg finder det dybt problematisk, at virksomheden ikke for lÊngst har fundet en lÞsning på dette.
Jeg foreslog at eftersom de allerede havde trukket betalingen, kunne de mÃ¥ske sende mig en anden vare fra deres sortiment; en anden generator med samme ydelse/effekt. Jeg fik et svar tilbage, at jeg selv kunne kigge i deres sortiment, og se om der var noget, der kunne bruges. Jeg pegede pÃ¥ to lÞsninger, der havde samme ydelse, men endte med at fÃ¥ besked om at a) dels kunne det ikke teknisk lade sig gÞre i deres system, bare at Êndre ordren: De ville blive nÞdt til at fÞre pengene tilbage for den oprindelige handel â og sÃ¥ skulle jeg sÃ¥ selv kÞbe den anden lÞsning. Og b) alternativerne var dyrere end den vare, jeg oprindeligt havde kÞbt. - Jeg mener at bÃ¥de a) og b) er en Hylte-udfordring, og ikke en kunde-udfordring.
Efter noget yderligere mailen frem og tilbage fik jeg et opkald fra en medarbejder (Christoffer), der forklarede situationen venligt og professionelt â og tilbÞd et par alternative modeller og en god pris pÃ¥ disse. Modellerne der mÞdte mit oprindelige behov ift. ydelse ville dog stadig vÊre markant dyrere end den oprindelige vare, selv med de ~500-600 kroners rabat, jeg konkret blev tilbudt.
Havde Hylte selv annulleret handlen, inden pengene blev trukket, var det jo endt dér. Ãrgerligt â men sÃ¥dan kan det gÃ¥.
Eller havde Hylte sendt mig/tilbudt mig en anden vare, der matchede mit oprindelige kÞb uden yderligere omkostninger for mig. Så ville jeg også have vÊret tilfreds med forlÞbet. Det ville vÊre den indlysende lÞsning i enhver anden butik!
Måske havde jeg også vÊret tilfreds, hvis det konkrete tilbud på de dyrere modeller havde vÊret markant bedre/billigere...
Men desvÊrre fandt vi ikke en lÞsning.
Derfor 2 stjerner: Jeg sÊtter pris pÃ¥ den endelige, imÞdekommende kontakt fra Christoffer â men i sidste ende synes jeg at det er dÃ¥rlig kundeservice, at Hylte ikke disker op med en lÞsning pÃ¥ problemet, der ikke har yderligere omkostninger for kunden. Og sÃ¥ er det helt grundlÊggende en alvorlig fejl, at virksomheden trÊkker penge for varer, de ikke kan levere som lovet!
SÞgte efter fiskeudstyr hos diverse internet butikker i DK og Hylte.dk havde langt de bedste priser ift. de abu garcia reflex spinnere jeg skulle bruge. Jeg kiggede på trustpilot og var lidt skeptisk da jeg så anmeldelserne, som var noget blandede. Men jeg fik spinnere og det andet udstyr jeg havde bestilt, så jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger og jeg handler MEGET gerne her igen :)

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Produktet kom etter en ukes tid, men returen tok veldig lang tid da det ikke var riktig for meg.
Schnelle und zuverlÀssige Lieferung. Bin sehr zufrieden

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
De sender brugte vare. Jeg modtog et Shimano fiskehjul som tydeligt var brugt med en revne i spole bommen.
Bestilte en stangsav, som jeg er vildt tilfreds med. Levering ok, og svar på spÞrgsmål kommer indenfor en dag. Alt i alt meget tilfreds.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Bei Hylte kaufe ich schon seit vielen Jahren ein und ich war bisher immer sehr zufrieden den gelieferten Artikeln, und insbesondere auch dem Service von Hylte. Bei Problemen hat man immer einen kompetenten Ansprechpartner - so kann man alles zeitnah klÀren. Meine besondere Anerkennung und mein herzlicher Dank geht hier an Frau KRISTIN. Ihre immer freundliche und zuvorkommende Art bei der Bearbeitung von Kundenproblemen hat mich sehr beindruckt.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Bestilte hundegitter , desvÊrre var der blevet leveret en forkert del af HylteŽs leverandÞr. Alle kan jo lave en fejl.
Kontaktede Hylte og de tog aktion asap i ferietiden. Har nu fået den korrekte del og alt er godt .
HylteŽs leverandÞr kompenserede mig med en line til hunden samt anden gemick .
God service fra begge.

Hylte Hunting & Outdoor ããã®åç
Jeg har skrevet til Hylte Hunting&Outdoor da jeg ikke har modtaget min vare fra dem men de har snuppet pengene intet svar fra dem efter 4 dage
Ikke et sted jeg kan anbefale
Firma hat nach Ihren eigenen Angaben keine Möglichkeit fÌr defekte GerÀte Ersatzteile zu liefern.
Eine Anfrage nach Ersatzteilen wird kurz und bÌndig abgebÌgelt mit den Worten "Es ist uns nicht möglich die gewÌnschten Ersatzteile zu liefern".