レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

SÃ¥ kom motorsaven hjem fra sverige i dag. Bestilte en motorsav 2 svÊr 4 kÊder og en elektronisk kÊdesliber. FÞrst kon det lange svÊr. sÃ¥ bÃ¥tte jeg skrive til kundeservice for at fÃ¥ det sidste t... もっず芋る

Jeg leser at firmaet har Ã¥pent kjÞp i 30 dager men at kunden mÃ¥ betale for returen selv? Det kan vel ikke kalles Ã¥pent kjÞp? Skulle returnert noen vinterstÞvler som er alt for store men synes det er... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. 芝刈り機専門店
  3. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

En god forretning siden 1911. Hos Hylte er god rådgivning gratis og vi lover, at du gÞr en god handel - det klarer vi.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

99件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Transportskade, men håndteret rigtig flot

Jeg havde en lidt dårlig oplevelse i starten, fordi varen ankom med en transportskade. Den fÞrste håndtering af reklamationen gjorde, at jeg sad tilbage med en fÞlelse af, at min situation ikke rigtigt blev taget alvorligt.

Men så blev jeg ringet op af Hylte Hunting & Outdoor, og sagen blev håndteret rigtig flot. Mit problem var, at jeg har svÊrt ved at undvÊre vÊrktÞjet, men nu får jeg sendt en ny kasse, og i mellemtiden kan jeg bruge vÊrktÞjet fra den Þdelagte kasse.

Det er virkelig god og fleksibel kundeservice, og den lÞsning reddede helt Êrligt min dag og de nÊste mange dage. Det synes jeg fortjener stor ros.

2026幎3月26日

Lynhurtigt

Lynhurtigt. Bestilte et våbenskab. Fik det 3-4 hverdage senere. Kodelåsen fungere upåfaldende. Helt udmÊrket skab.

2026幎2月18日

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med leveringen.

Du er altid velkommen hos os, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Med venlig hilsen,

Ellen

Hylte Hunting & Outdoor

Ich habe mir ein Hundegitter bestellt

Ich habe mir ein Hundegitter bestellt. Es war eine sehr gute Beratung, wo sich viel mÃŒhe gegeben wurde. Der Versand nach Deutschland war auch Recht schnell. Ich wÃŒrde dort immer wieder bestellen.

2026幎1月3日

Hej Dennis!
Vielen lieben Dank fÃŒr deine tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass du mit unserer Beratung zufrieden warst und der Versand so gut geklappt hat. Wir geben immer unser Bestes, damit alles reibungslos lÀuft.
Wir freuen uns schon jetzt, dich wieder bei uns begrÌßen zu dÃŒrfen!

Herzliche GrÌße
Dein Team von Hylte Hunting & Outdoor

Flot sortiment, fair priser og service

Efter en flot hjÊlp fra Hyltes administrator, blev en tidligere dårlig oplevelse vendt til en sÊrdeles positiv og professionel oplevelse.
Hylte’s personale strakte sig langt for at undersÞge om en udgÃ¥et vare (der ikke lÊngere var i sortimentet hos producenten heller) som jeg Þnskede mig, kunne skaffes hjem. Da det ikke var muligt, hjalp de med en fin erstatning for denne.
Tak Hylte👍🏌
Flot sortiment, fair priser, og en service der har rettet op på en tidligere misforståelse.

2025幎12月26日

Hei Per,

Tusind tak for din fine og udfÞrlige feedback. Det glÊder os meget, at vi kunne vende din tidligere oplevelse til en positiv og professionel lÞsning. Vores team gÞr altid sit bedste for at hjÊlpe – ogsÃ¥ nÃ¥r det gÊlder udgÃ¥ede varer og alternative lÞsninger.

Tak for din tillid og for de pÊne ord om vores sortiment, priser og service.

Du er altid meget velkommen hos Hylte

God kundeservice!

God kundeservice!

2025幎12月5日

Hei Solveig,

Tak for din anmeldelse!

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med vår kundeservice. Det gleder oss.

Hjertelig velkommen tilbake til oss hos Hylte Jakt & Lantmann

Med venlig hilsen,

Dejlig nemt

Dejlig nemt, bestilte en stor hestebalje til vand med varme i.
under 1 uge senere , så havde mine heste isfrit vand😀

2025幎11月22日

Hei Jesper,

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at dine heste hurtigt fik isfrit vand, og at bestillingen gik nemt og hurtigt.

Vi sÊtter stor pris på, at du handlede hos os, og håber at kunne hjÊlpe dig igen fremover!

Christoffer

Vorbildlicher Kundenservice

Mein Einkauf eines SH 86 SaughÀckslers bei HYLTE wurde professionell, reibungslos und sehr schnell abgewickelt. Eine besondere Erfahrung war mein Kontakt mit dem Kundenservice, denn meine Anfrage wurde sehr schnell und Ìberaus freundlich beantwortet. Hyltes Kundenservice ist auf einem besonderen Niveau, vom dem sich viele Firmen eine Scheibe abschneiden sollten.

2025幎11月12日

Hej!
Vielen lieben Dank fÃŒr Deine wunderbare Bewertung!
Es macht uns wirklich glÌcklich zu hören, dass alles reibungslos geklappt hat und Du Dich bei unserem Kundenservice so gut aufgehoben gefÌhlt hast. Deine Worte bedeuten uns sehr viel!

Viel Freude mit Deinem SH 86 – und melde Dich jederzeit, wenn wir helfen dÃŒrfen!

Herzliche GrÌße aus Schweden

sehr schnelle Lieferung

sehr schnelle Lieferung, Top Ware.

2025幎11月17日

Hej!
Vielen Dank fÃŒr deine Bewertung! Schön, dass du mit der schnellen Lieferung und der QualitÀt der Ware zufrieden bist! 😊

Liebe GrÌße aus Schweden

Super Service

Super Service. Defektes GerÀt wurde noch am gleichen Tag getauscht bzw. versendet. Nette freundliche Kommunikation. Danke

2025幎11月7日

Vielen Dank fÃŒr Dein tolles Feedback! 😊
Es freut uns sehr, dass alles so schnell geklappt hat und du mit unserem Service zufrieden bist.
Denk daran: Wir sind jederzeit fÃŒr Dich da, falls Du Fragen oder Anliegen hast!

Liebe GrÌße aus Schweden
Dein Team von Hylte Hunting & Outdoor

Betaling trukket uden afsendelse – dårlig håndtering af (meget!) forsinket vare

Jeg lagde en ordre hos Hylte Hunting & Outdoor den 29. september på et Husqvarna G3200P-generatoranlÊg, som ifÞlge hjemmesiden var på lager med ca. 7 hverdages leveringstid.

7 hverdage senere uden nyt rykkede jeg for status. Jeg kunne se at pengene var trukket, hvilket plejer at betyde at varen er afsendt. Men jeg havde ikke modtaget nogen information herom.
I stedet svarede Hylte, at varen alligevel ikke var på lager, og deres leverandÞr oplyste nu, at de tidligst kunne levere varen i slut december.

Det var jeg selvsagt ikke spor tilfreds med. Jeg synes, det er pinligt at virksomheden ikke selv har rettet henvendelse til mig tidligere. SÊrligt, når pengene for varen allerede var blevet trukket! En praksis der er i strid med kÞbelovens samtidighedsprincip! Jeg kan se, at andre anmeldelser her på Trustpilot italesÊtter denne problematik (så langt tilbage som i 2022!) og jeg finder det dybt problematisk, at virksomheden ikke for lÊngst har fundet en lÞsning på dette.

Jeg foreslog at eftersom de allerede havde trukket betalingen, kunne de mÃ¥ske sende mig en anden vare fra deres sortiment; en anden generator med samme ydelse/effekt. Jeg fik et svar tilbage, at jeg selv kunne kigge i deres sortiment, og se om der var noget, der kunne bruges. Jeg pegede pÃ¥ to lÞsninger, der havde samme ydelse, men endte med at fÃ¥ besked om at a) dels kunne det ikke teknisk lade sig gÞre i deres system, bare at Êndre ordren: De ville blive nÞdt til at fÞre pengene tilbage for den oprindelige handel – og sÃ¥ skulle jeg sÃ¥ selv kÞbe den anden lÞsning. Og b) alternativerne var dyrere end den vare, jeg oprindeligt havde kÞbt. - Jeg mener at bÃ¥de a) og b) er en Hylte-udfordring, og ikke en kunde-udfordring.

Efter noget yderligere mailen frem og tilbage fik jeg et opkald fra en medarbejder (Christoffer), der forklarede situationen venligt og professionelt – og tilbÞd et par alternative modeller og en god pris pÃ¥ disse. Modellerne der mÞdte mit oprindelige behov ift. ydelse ville dog stadig vÊre markant dyrere end den oprindelige vare, selv med de ~500-600 kroners rabat, jeg konkret blev tilbudt.

Havde Hylte selv annulleret handlen, inden pengene blev trukket, var det jo endt dér. Ærgerligt – men sådan kan det gå.
Eller havde Hylte sendt mig/tilbudt mig en anden vare, der matchede mit oprindelige kÞb uden yderligere omkostninger for mig. Så ville jeg også have vÊret tilfreds med forlÞbet. Det ville vÊre den indlysende lÞsning i enhver anden butik!
Måske havde jeg også vÊret tilfreds, hvis det konkrete tilbud på de dyrere modeller havde vÊret markant bedre/billigere...
Men desvÊrre fandt vi ikke en lÞsning.

Derfor 2 stjerner: Jeg sÊtter pris pÃ¥ den endelige, imÞdekommende kontakt fra Christoffer – men i sidste ende synes jeg at det er dÃ¥rlig kundeservice, at Hylte ikke disker op med en lÞsning pÃ¥ problemet, der ikke har yderligere omkostninger for kunden. Og sÃ¥ er det helt grundlÊggende en alvorlig fejl, at virksomheden trÊkker penge for varer, de ikke kan levere som lovet!

2025幎10月10日

Fantastiske priser

SÞgte efter fiskeudstyr hos diverse internet butikker i DK og Hylte.dk havde langt de bedste priser ift. de abu garcia reflex spinnere jeg skulle bruge. Jeg kiggede på trustpilot og var lidt skeptisk da jeg så anmeldelserne, som var noget blandede. Men jeg fik spinnere og det andet udstyr jeg havde bestilt, så jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger og jeg handler MEGET gerne her igen :)

2025幎9月10日

Hei Tori,

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du fandt det udstyr, du skulle bruge, til gode priser, og at du er tilfreds med både spinnere og resten af din bestilling.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at handle med dig igen!

Godt produkt, fin service

Bestilte en stangsav, som jeg er vildt tilfreds med. Levering ok, og svar på spÞrgsmål kommer indenfor en dag. Alt i alt meget tilfreds.

2025幎8月8日

Hei Poul,

Tak for din anmeldelse!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med stangsaven, leveringen og servicen.

Vi sÊtter stor pris på, at du handlede hos os.

Anders

Lob fÃŒr Hylte - Danke an Kristin vom Kundensupport

Bei Hylte kaufe ich schon seit vielen Jahren ein und ich war bisher immer sehr zufrieden den gelieferten Artikeln, und insbesondere auch dem Service von Hylte. Bei Problemen hat man immer einen kompetenten Ansprechpartner - so kann man alles zeitnah klÀren. Meine besondere Anerkennung und mein herzlicher Dank geht hier an Frau KRISTIN. Ihre immer freundliche und zuvorkommende Art bei der Bearbeitung von Kundenproblemen hat mich sehr beindruckt.

2025幎8月4日

Hej Robert!

Wow – so ein tolles Feedback! Vielen Dank!
Es freut uns riesig, dass Du schon seit so vielen Jahren bei uns einkaufst und immer zufrieden bist – sowohl mit den Artikeln als auch mit unserem Service.

Sollte mal wieder etwas sein, melde Dich einfach – wir helfen Dir jederzeit gern.

Auf viele weitere Jahre mit Dir als treuen Kunden!

Beste GrÌße aus Schweden

KÞb af hundegitter

Bestilte hundegitter , desvÊrre var der blevet leveret en forkert del af HylteŽs leverandÞr. Alle kan jo lave en fejl.
Kontaktede Hylte og de tog aktion asap i ferietiden. Har nu fået den korrekte del og alt er godt .
HylteŽs leverandÞr kompenserede mig med en line til hunden samt anden gemick .
God service fra begge.

2025幎7月24日

Hei Ole,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjÊlpe dig med at få den korrekte del, selv i ferietiden, og at du er tilfreds med den service, du har modtaget.

Det er ogsÃ¥ dejligt at hÞre, at kompensationen fra vores leverandÞr blev vÊrdsat. Tak for at du deler din oplevelse – vi sÊtter stor pris pÃ¥ det!

Anders

Ersatzteilprobleme

Firma hat nach Ihren eigenen Angaben keine Möglichkeit fÌr defekte GerÀte Ersatzteile zu liefern.
Eine Anfrage nach Ersatzteilen wird kurz und bÌndig abgebÌgelt mit den Worten "Es ist uns nicht möglich die gewÌnschten Ersatzteile zu liefern".

2025幎7月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。