レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Henvendte mig for at få ordnet skærmen på min søns iPad, og blev mødt af virkelig venlig og serviceminded betjening. Ved indleveringen viste det sig at skaden var større end som så, og de sikrede god... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den unge herre som betjente mig var yderst behagelig og jeg fik den hjælp jeg skulle have til min ellers gamle Doro telefon. Kan varmt anbefale Ducator også til ældre borgere som mig.

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店

当該企業による記述

For os betyder kvalitet og kundetilfredshed alting. Vores absolutte mål er at forsikre jer kunder om, at i kommer ind med noget som ikke virker og kommer ud med noget som er fuldt funktionelt. Vi har haft Ducator siden 2016 og har lige siden været beskæftiget med at reparere mobiler og tablets. Vi startede fordi ideen om at have et mobilt service værksted virkede fuldstændig perfekt, for både at komme ud på arbejdspladser og privat til folk som ikke har mulighed for lige at smutte ned med deres telefon, men samtidig er afhængig af at kunne få fat på folk som kollegaer eller pårørende. Det giver også muligheden for os til at komme ud og se en masse glade ansigter når deres telefon går fra total-skadet til så god som ny

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk service

Jeg er af en ældre årgang og forstår ikke altid hvad min telefon eller iPad fortæller mig, men så er det fantastisk at vi har en butik som Ducator hvor man altid føler at der er tid og lyst til at forklare så jeg gamle kone forstår det.

2025年8月13日
5つ星のうち1の評価

Lukket

Lukket - uden nogle informationer online

2025年8月13日
Ducator ApS ロゴ

Ducator ApS からの回答

Hej Per.

Tusind tak for din anmeldelse af os.

Vi er meget uforstående over din anmeldelse da vi har skrevet ud på vores sociale medier at vi i denne periode har super travlt og derfor ikke har mulighed for at holde vores butik åben. Det står også skrevet på vores hoveddør.

Søren Ducator

5つ星のうち5の評価

Var inde med min iPhone fordi jeg havde…

Var inde med min iPhone fordi jeg havde fået pillet ved noget inde i telefonen så den var sort og hvid 🤦‍♀️

Var inde hos Søren og han trykkede 3 gange på skærmen og bum så var der farve igen.

Altid god service og jeg kan varmt anbefale at komme til Ducator

2025年7月15日

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg har købt en ny telefon hos Ducator, jeg har ikke selv haft mulighed for at komme ned til dem så de var så venlige at komme til mig.

Jeg kan varmt anbefale den service til andre.

2025年6月16日

Ekstra god service!

Jeg er i kørestol og kan umiddelbart ikke komme ind af trapperne til Ducator, men de kom ud til mig, hvor
jeg fik en meget venlig og ligetil betjening. Min "snor" der sidder i coveret var knækket og jeg fik uden beregning sat en ny på! Se det er service og gør at jeg meget gerne bruger Ducator igen. Mvh. Jørgen Witt.

2025年3月26日

Professionel og hurtig service

Smilende og jordnære drenge som forstår at yde en god service, give gode råd og hurtig service! Har brugt dem flere gange både med it hjælp, reparation af mobil, køb af refurbish enhed og tilbehør til mine enheder! Kæmpe anbefaling herfra

2025年2月13日
5つ星のうち5の評価

Havde et problem med min iPhone 12 som…

Havde et problem med min iPhone 12 som ikke ville lige det jeg ville.

Jeg er 80 år og ikke det beste til elektronik, men lillebror som sad i butikken fixer altid mine problemer ude det koster 1 krone, derfor giver jeg dem 5 stjerner.

2025年2月28日

Trustpilot エクスペリエンス