Jeg er af en Êldre Ã¥rgang og forstÃ¥r ikke altid hvad min telefon eller iPad fortÊller mig, men sÃ¥ er det fantastisk at vi har en butik som Ducator hvor man altid fÞler at der er tid og lyst til at for... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Smilende og jordnÊre drenge som forstÃ¥r at yde en god service, give gode rÃ¥d og hurtig service! Har brugt dem flere gange bÃ¥de med it hjÊlp, reparation af mobil, kÞb af refurbish enhed og tilbehÞr til... ãã£ãšèŠã
Henvendte mig for at fÃ¥ ordnet skÊrmen pÃ¥ min sÞns iPad, og blev mÞdt af virkelig venlig og serviceminded betjening. Ved indleveringen viste det sig at skaden var stÞrre end som sÃ¥, og de sikrede god... ãã£ãšèŠã
Den unge herre som betjente mig var yderst behagelig og jeg fik den hjÊlp jeg skulle have til min ellers gamle Doro telefon. Kan varmt anbefale Ducator også til Êldre borgere som mig.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
For os betyder kvalitet og kundetilfredshed alting. Vores absolutte mål er at forsikre jer kunder om, at i kommer ind med noget som ikke virker og kommer ud med noget som er fuldt funktionelt. Vi har haft Ducator siden 2016 og har lige siden vÊret beskÊftiget med at reparere mobiler og tablets. Vi startede fordi ideen om at have et mobilt service vÊrksted virkede fuldstÊndig perfekt, for både at komme ud på arbejdspladser og privat til folk som ikke har mulighed for lige at smutte ned med deres telefon, men samtidig er afhÊngig af at kunne få fat på folk som kollegaer eller pårÞrende. Det giver også muligheden for os til at komme ud og se en masse glade ansigter når deres telefon går fra total-skadet til så god som ny
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionelle og ualmindelig god service
Vi har brugt Ducator igennem et stykke tid, og er veldig fornÞjet med vores samarbejde. Ducator mÞder altid op i virksomheden, forberedt som om de skulle lÞse verdenssituationen. uanset hvilken arbejdes opgave, hvad enten det er netverksopgaver, eller reparationer på iMac, iPad, eller vores telefoner, så lÞser de altid opgaven med et godt resultat og et smil på lÊben.
Ducator kan varmt anbefales.
Dårlig service sÊlger kopivarer!
Jeg kÞbte en iPhone 5 fra dette firma, og selv om det var en "lagervare" tog det 4 uger for dem at levere. Da vi endelig modtog telefonen var de eksterne knapper defekte og skÊrmen var rillet på overfladen, dvs. en uoriginal skÊrm. Det var umuligt at bruge denne skÊrm, da dens touch funktion var ekstrem dårlig. Opladeren var også en kopi og virkede slet ikke på telefonen. Da jeg sendte telefonen retur oplyste de, at telefonen var ridset og sendte mig en pris på samme niveau som nyprisen! Sådan undgår disse mennesker at erstatte deres mange utilfredse kunders kÞb.
Enden pÃ¥ det hele var at de beholdt den returneredes telefon, MEN NÃGTEDE AT SENDE MINE PENGE RETUR.
KÃB ALDRIG FRA DISSE MENNESKER. DE ER FULDE AF FUP OG DE SÃLGER ULOVLIGE KOPIPRODUKTER!

Ducator ApS ããã®åç
Super sevice
Gode telefoner til billige penge. Jeg kÞber helt sikkert hos Ducator igen, Super service.
Hvad mere kunne man Þnske sig???
Jeg sendte min Þdelagte Iphone 6, og de reparerede det og leveret det tilbage inden for få dage for en fantastisk god pris! Super god service, og mega flinke mennesker.
På grund af Ducator, kunne jeg nyde min ferie i Spanien, og tage masser af billeder med min nÊsten spritnye telefon.
5/5, super nemt, ingen problemer og det vigtigste.. Super god pris!
Super service! :)
Jeg har fået lavet min gamle iPhone 5, hvor låseknappen var gået i stykker. Jeg fik telefonen tilbage efter reparation efter kort tid, hvor den virkede som ny! :)
Jeg vil i fremtiden bruge dem og kan kun anbefale Ducator til andre!
Stamkunde
Har fået min iPhone-skÊrm fixet her 4 gange og går altid med et smil på lÊben. SÞde mennesker og super nice service!
Billig og god service
Bestilte en reparation på ducator.dk. Jeg sendte telefonen ind samme dag, og allerede to dage efter havde jeg den tilbage med ny skÊrm på. Billig og god service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ