Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodÅa. JeździÅem sam osobiscie jak i równieÅŒ wysyÅam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari prze... ãã£ãšèŠã
Witam. WracaliÅmy z mÄÅŒem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne byÅy bardzo zÅe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziÄkowania dla panów z bus nr 8 Piotra i J... ãã£ãšèŠã
Tak jak to od 2006 roku: bardzo miÅa i przyjemna podróŌ. PeÅen relaks. Bus nr 5, kierowca p.Oskar pomocny, zabawny, bardzo pozytywny. Dzieki Panu Oskarowi pierwsza podroz z pieskiem byla spokojna,... ãã£ãšèŠã
14 lutego jechaÅam z firmÄ Dunczyk .Jestem bardzo zadowolona.Najpierw jechaÅam z P.Mikolaj bus nr 10,bardzo miÅy kierowca i pomocny.nastepnie przesiadÅam siÄ do busa nr 9 gdzie kierowcÄ byÅ P.Michal.... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brak organizacji
SpodziewaÅam siÄ duÅŒo lepszej organizacji przy przewoÅŒeniu paczek.
ZaczÄÅo siÄ od tego, ÅŒe moje paczki nie zostaÅy odebrane na czas. Dopiero po 3 dniach (pomyÅka ze strony firmy)
Kierowca nie kontaktowaÅ siÄ ze mnÄ
odnoÅnie godziny dostarczenia paczek. Gdy zadzwoniÅam po godzinie 20:00 ÅŒeby o to zapytaÄ okazaÅo siÄ, ÅŒe nie mam aktualnie moÅŒliwoÅci rozmowy z tymÅŒe kierowcÄ
. PoprosiÅam zatem pana z którym rozmawiaÅam ÅŒeby przekazaÅ informacjÄ gdzie naleÅŒy zostawiÄ paczki gdyÅŒ dostawa ich miaÅa nastÄ
piÄ w Årodku nocy. ProsiÅam o zostawienie paczek i nie budzenie mnie. Pomimo tego o godz. 2:00 w nocy otrzymujÄ telefon.
Totalny brak profesjonalizmu i organizacji.
KorzystaÅam z "mniejszych" przewoźników i doÅwiadczenie byÅo zawsze pozytywne.
Na pewno powrócÄ
Busy sÄ
bardzo wygodne, jest fajnie teÅŒ duÅŒo miejsca i woda i porty USB do Åadowania telefonów teÅŒ sÄ
. OferujÄ
teŌ darmowe wifi.
JechaÅyÅmy busem numer 8 z Panem MichaÅem i byÅo bardzo przyjemnie i bez problemów,
Kierowca p
Kierowca p. Artur. Trasa dÅuga. Przyjazd punktualnie, miÅa obsÅuga, pomoc i uprzejmoÅÄ na pierwszym miejscu. Polecam.
jechaÅam nie dawno z Aalborg do krakowaâŠ
jechaÅam nie dawno z Aalborg do krakowa podróz dluga ale kierowcy mili i pomocni ,przeÅadunek poszedÅ sprawinie ,jechaÅam busem nr.9 kierowcy MICHAÅ I KRZYSZTOF .polecam .irena
PodróŌ z Ronnede do SuwaÅk szybko i profesjonalnie . Pozdrawiam Panów z busa nr. 6 i busa nr. 8 . Bardzo mili i pomocni. Kazimierz.
Polecam firmÄ
Polecam firmÄ, szybko ale bezpiecznie, sprawnie z gÅowÄ kierowcy umiejÄtni i uprzejmi. Bus nr 12 i 6 Jasiek, MichaÅ polecam ð€ðŒððŒ
z Odense do Legnicy
Przejazd z Odense do Legnicy, 5/6 lipca 2025, serdeczne podziÄkowania dla Pana MichaÅa i Jego zmiennika. PodróŌ przebiegÅa sprawnie, bezpiecznie, szybko! Polecam firmÄ!
Monia
PodróŌ z firmÄ
DuÅczyk to bezpieczeÅstwo przyjazna atmosfera,profesjonalizm,kultura osobista.I tu szacunek MichaÅowi, wspaniaÅy czÅowiek,rzetelny,pomocny.
Z czystym sumieniem mogÄ poleciÄ tÄ
firmÄ.Szerokosci na trasie ðªðPIONA.
Podroz zpieskiem
Dzieki Panu Oskarowi pierwsza podroz z pieskiem byla spokojna, bezpieczna i piesek, Maja, czula siÄ teÅŒ wyróŌniona, niezapomniana. Ogólnie Maja nie lubi podróŌy ale podroz busem 5 sprawiÅa, ÅŒe obeszÅo siÄ bez stresu.
Dziekujemy- ja i Maja- Panu Oskarowi za przyjemna i bezpieczna podroz.
Reckless driving behaviour in Denmark
I watched for 15 minutes how their driver was trying to overpass on the right side and going in zigzag between the lanes, even though the highway near Copenhagen was overcrowded at that time and the average speed was 90km/h. So after 15 minutes the car unbelievably overpassed 3 cars after performing several maneuvers endangering other drivers.
If you are doing business in another country maybe you should respect that country's laws and citizens.
Serdeczne pozdrowienia dla Pana z busaâŠ
Serdeczne pozdrowienia dla Pana z busa (5) który wiózÅ moja mamÄ dnia 14.06.2025 z Danii do Gniewkowa sprawiÅ ÅŒe podroz byÅa bardzo ciekawa i mila. Pan bardzo uprzejmy i pomocy Polecamy z caÅego serca â€ïž
PodziÄkowania dla kierowcy busa nr 6 zaâŠ
PodziÄkowania dla kierowcy busa nr 6 za spokojna jazdÄ i miÅÄ
atmosferÄ w dniu 6 .06 2025 r.
Kolejny raz siÄ nie zawiodÅam
Kolejny raz siÄ nie zawiodÅam , punktualnie , bardzo miÅy kierowca MikoÅaj , polecam
Po raz kolejny korzystaÅem z usÅugâŠ
Po raz kolejny korzystaÅem z usÅug firmy DuÅczykð.Ani razu siÄ nie zawiodÅem. Polecam,miÅo fachowo rzetelnie.
Pozdrawiam MichaÅa kierowcÄ z busa nr 9
Korzystalam z uslugi w dniu 20 maja
Korzystalam z uslugi w dniu 20maja Jechalam busem nr 2- mila atmosfera ,czysto w aucie.profesjonalizm ze strony kierowcy .potem przesiadka do busa nr 8 -jazda bez zarzutow ,mila atmosfera ,kierowca bardzo uprzejmy.polecam
DuÅczyk.com przewoziÅ mi mocnoâŠ
DuÅczyk.com przewoziÅ mi mocno niestandardowÄ paczkÄ. TrafiÅa ona pod skrzydÅa MikoÅaja z busa nr 2 i bardzo dobrze, bowiem okazaÅ siÄ On czÅowiekiem bardzo kontaktowym, profesjonalnym i chÄtnym do wspóÅpracy. Polecam
Super
Wielkie podziÄkowania dla kierowcy z busa nr.3. Bardzo uprzejmy, pomocny i punktualny. 5 gwiazdek!
Ekspresowa dostawa paczki
Paczka przyszÅa szybko. Kierowca bardzo miÅy. DzwoniÅ wczesnej przed przyjazdem i informowaÅ o planowanym czasie przyjazdu na bieÅŒÄ
co. Bus nr. 3
Patryk
Bardzo dziÄkujÄ za sprawne dorÄczenie wâŠ
Bardzo dziÄkujÄ za sprawne dorÄczenie w caÅoÅci paczki , Panu MichaÅowi z busa nr 9 . Super miÅa obsÅuga . DziÄkujÄ i polecam
Super polecam paczka dotarla
Super polecam paczka dotarla