Bedste service jeg nogensinde har fÃ¥et. KÞbte kattemad hvor man kunne misforstÃ¥ mÊngden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele belÞbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÃMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde kÞbt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som sÃ¥ var fyldt op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning pÃ¥ det aftalte sted. Havde Þnsket madskÃ¥le i âdrengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... ãã£ãšèŠã
Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fornuftige priser og hurtig levering. Bare i orden!
Intet dårligt at sige herfra. Pakken var virkelig godt pakket ind! - Hvilket er lÊkkert.
Vi var endda så heldige at få en ekstra godbid med til hundene, og et lille stykke chokolade til mig :) Super god service! Det bliver nok ikke sidste gang vi handler her.
Her er en virksomhed der gÞr det helt fantastisk nÃ¥r det drejer sig om service af deres kunder - man fÃ¥r en helt fantastisk behandling nÃ¥r man henvender dig og sÃ¥ er leveringen hurtig og fejlfri ððððð
Det er nemt at bestille og varerne kom hurtigt. Gratis levering på foderet, det er super! Prisen var også den rigtige! Jeg vender tilbage og kÞber foder til min hund igen!
Jeg kan kun anbefale dyrelageret. Vi havde kÞbt en hundetrailer, hvor der manglede nogle dele. Jeg skrev dette til dem sÞndag aften og allerede mandag formiddag ringer de og fortÊller, at delene er på vej. Fantastisk god service og deres leveringstider er altid spot on.
Fremragende service, hurtig levering - og to katte som er ovenud glad for deres nye foder. Selvom jeg til at starte med kun bestilte et par foderprÞver, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal handle mere hos dyrelageret. Mine to katte har generelt vÊret sundere efter det nye foder - og alt i alt har servicen bare vÊret i top! Vil helt sikkert anbefale andre at handle hos jer.
Glade hilsner, Freja.
Men jeg kan ikke lade vÊre med at give dyrelageret mine varmeste anbefalinger! Bestilte onsdag og mine varer kom torsdag, sÃ¥ bliver det ikke nemmere! Helt perfekt ð og sÃ¥ fik jeg endda en fin pose godbidder samt rabatkuponer med, er sÃ¥ glad for at jeg endelig har fundet mit faste sted at kÞbe hundefoder :)
Gode priser
LÊkre godbidder som gave
Og leverering fredag morgen- bestilt onsdag aften
Bestilte sÞndag aften og tirsdag morgen stod pakken ved dÞren. FÞrste gang jeg har bestilt, og der er intet problem vÊret. SÃ¥ super godt ððð
Har handlet her for fÞrste, men nok ikke sidste, gang.
Kundeservice var sÞde og hjÊlpsomme, pakke blev leveret ikke engang et dÞgn efter bestilling og inkluderet var, en fin gave til min lille nye hvalp.
Rigtig god service og et sted jeg vil anbefale andre.
Varerne modtaget prÊcis et dÞgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. PÊnt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt have brugt et lidt bedre overblik over priser på produkterne uden at skulle trykke ind på det enkelte produkt for at se prisen, men detalje. Meget positiv oplevelse :)
Bestilte om formiddagen... dagen efter kl 9 (eller tidligere) stod mine varer udenfor hoveddÞren!..
Det var fÞrste gang vi bestilte noget, og vi kommer tilbage.
Har handlet hos Dyrelageret nogle gange og finder det fremragende
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, pakket ordentligt så tingene ikke går i stykker. Intet at sÊtte en finger på.
Jeg er ihvertfald blevet fast kunde her
Nem og overskuelig hjemmeside
Gode priser
Lynhurtig levering!
Jeg er overrasket på den helt positive måde og kan ikke se hvorfor jeg skulle handle hundefoder andre steder :-)
Har efterhånden kÞbt herfra flere gange, altid gode priser og hurtig levering. Desuden er deres produkter helt i top.
Kan kun anbefales.
Har netop modtaget min fÞrste ordre, som blev leveret ca. et dÞgn efterbestilling. Så bliver det vist ikke meget bedre. Deres pris på netop det hundefoder jeg var ude efter var absolut konkurrencedygtig. Så herfra kun thumbs up. Jeg handler helt sikkert hos dyrelageret.dk igen.
Jeg har handlet der flere gange og også returneret nogle varer. Der har aldrig vÊret nogen problemer med levering og returnering, så det kan klart anbefales.
Har netop bestilt for 2. gang hos Dyrelageret. Gode priser på foder og kosttilskud.
KÞbte gift til min hund. Der stod i varebeskrivelsen:
DrÊber lopperne indenfor 24 timer efter behandlingen, og forebygger i ca. 4 uger. DrÊber flåt indenfor 48 timer, og forebygger i ca. 4 uger
Det virkede så bare slet ikke og vores hund fik nÊrmest flere lopper end fÞr. Skrev så til forhandleren og fik besked på:
"der desvÊrre ikke garanti for at de virker på hunden eller katten, da det er forskelligt fra dyr til dyr. Og for nogle kunder, er der faktisk slet ingen af loppemidlerne der overhovedet virker på deres dyr."
Jeg skriver igen, at dette er der ikke gjort opmÊrksomhed på under produktet, hvilket er totalt misvisende, men her igen fralÊgger de sig igen ansvaret!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã