Dyrelageret.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... もっと見る

企業情報

1. ペット用品店
  2. ペットショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering

Havde gerne givet flere stjerner, hvis dette var muligt.
Havde bestilt et hundetegn. Dyrelageret valgte at slette mellemrum i telefonnummeret, da dette så pænere ud. STOR ROS AT EKSPERTERNE HANDER UD FRA EGNE ERFARINGER!!!!

2020年4月15日
5つ星のうち5の評価

Vi bestiller altid vores Essentiel hundefoder gennem dyrelageret.
Gratis fragt og rabatkode + godbidder hver gang 👍🏼

2020年3月15日

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside. Jeg bestiller primært foder til min hvalp derfra, da jeg havde så mange problemer ved en anden hjemmeside og det er ikke sjovt at stå uden foder til hunden. Her har der aldrig været problemer og jeg er super tilfreds. Jeg synes også det er et kæmpe plus, at jeg hver gang får en stor pose godbidder med - dét er service!

2020年3月2日

Fremragende

Altid hurtig levering af hundefoder til døren og altid gratis godbidder med. At de så også er de billigste , gør det kun endnu bedre.

2020年2月26日
5つ星のうち3の評価

Jeg fik varen hurtigt leveret

Jeg fik varen hurtigt leveret, som var et rustfrit hundetegn. Det var nemt at få det designet på hjemmesiden. Men man kan næsten ikke se hvad hvad der står på det kun når lyset rammer med den rette vinkel.
Et rustfrit rundt hundetegn med skarpe kanter, med en tekst der næsten ikke kan ses, 109 kr med fragt, kan ikke anbefale denne type tegn.

2020年2月15日

Kan bestemt anbefales

Har bestilt flere gange her, og får altid det bestilte RIGTIG hurtigt. Det er noget jeg sætter stor pris på.
Denne gang bestilte jeg feks kl. 22 tirsdag aften og havde mine varer torsdag morgen.

Kan varmt anbefale jer, at handle her.

2020年1月31日

Super tilfreds

Fornuftige priser, hurtig levering (selv om GLS ikke vil sætte pakken udenfor på eget ansvar, som man ellers kan vælge når man bestiller, men det kan man dårligt give dyrelagert.dk skylden for). De 2 gadekryds T-Rex og Max blev vældig glade for den lille ekstra pose hundeguf, som de så venligt havde smidt oven i bestillingen! Tak for en god købsoplevelse.

2020年1月24日
5つ星のうち5の評価

KANON service og hurtig levering!

De varmeste anbefalinger herfra.

Dagen efter jeg bestilte fra dyrelagerets website, fandt jeg ud af den ene af varerne var bestilt i den forkerte størrelse. Jeg sendte straks en mail til dyrelageret, at jeg ønskede en anden størrelse og den blev besvaret med det samme. Der var ingen problemer med ændringen og de ville ændre orden med det samme.

Dagen efter modtog jeg varerne. Desværre var der en fejl på en vandskål, så jeg skrev igen til dyrelageret og de svarede igen hurtigt tilbage.

De havde sendt en ny afsted til mig, og jeg skulle ikke bøvle med at sende den anden retur. Jeg modtog den nye vandskål dagen efter. SUPER SERVICE!

Jeg kan varmt anbefale at handle hos dyrelageret. Det er absolut ikke sidste gang jeg sender en ordre afsted :-)

2019年7月11日

Trustpilot エクスペリエンス