レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kender Nina fra tidligere og er isÊr tilfreds med hendes hÞje faglighed og store imÞdekommenhed. Hun har fulgt mine hunde og de genkender hende med stor glÊde. De er trygge ved at komme i klinikk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fulgte Nina fra vores tidligere sted, da hun pÃ¥ fineste vis fandt roden til vores kats sygdom. Vi troede ellers hun stod til aflivning (altsÃ¥ katten), men efter flere undersÞgelser lykkedes det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er flere der er meget glade for vi har fÃ¥et en dygtig dyrlÊge med 20 Ã¥rs erfaring her til nÊrheden, min hund har fÃ¥et renset tÊnder og gÃ¥r til kontrol med sin ryg, han er glad og tryg ved at komme... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst super dejlig modtages af Sygeplejske. Min hund 🊮har nu vÊret derinde to gange, og denne gang, gik han ogsÃ¥ meget glad derind . 🐶 Det bliver nemlig ikke sparret pÃ¥ godbidderne. 🊎... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

DyrlÊgen i NÊrheden er din lokale dyrlÊge i Hedehusene mellem Roskilde og TÃ¥strup. Vi behandler hunde, katte, kaniner, marsvin og smÃ¥ gnavere. DyrlÊgen i NÊrheden ejes af dyrlÊge Nina Vejlsted, der har mere end 20 Ã¥rs erfaring indenfor medicinsk og kirurgisk behandling af kÊledyr. PÃ¥ klinikken tilbydes medicinsk behandling, operationer, tandrens og tandbehandling, rÞntgen, ultralydsscanning – herunder hjertescanning, laboratorieundersÞgelser og forebyggende undersÞgelser og vaccination. Du kan derfor i langt de fleste tilfÊlde fÃ¥ den fulde behandling af dit kÊledyr hos DyrlÊgen i NÊrheden.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

HÞj faglighed og stor imÞdekommenhed

Hun har fulgt mine hunde og de genkender hende med stor glÊde. De er trygge ved at komme i klinikken.

2026幎4月30日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Det er altid så hyggeligt at have besÞg af jer:)

Very Experienced & Trustworthy Vet

Very Experienced & Trustworthy Vet. I am very satisfied & happy to take my two Golden Retrievers to Nina.

2026幎3月19日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Thank you so much for your nice review. I am happy to help you and your dogs!

Trygt sted

Vi er flere der er meget glade for vi har fået en dygtig dyrlÊge med 20 års erfaring her til nÊrheden, min hund har fået renset tÊnder og går til kontrol med sin ryg, han er glad og tryg ved at komme der. Og dejligt at der er moderne udstyr så det meste kan blive tjekket der og det er et plus sygeplejersken også er erfaren

2026幎3月11日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er også virkelig glade for at vÊre her! Det er vigtigt for os at have mulighed for god diagnostik med moderne udstyr - og vi gÞr hvad vi kan for at holde os opdateret på ny viden:)

Den bedste dyrlÊge vi har haft!

Vi fulgte Nina fra vores tidligere sted, da hun på fineste vis fandt roden til vores kats sygdom. Vi troede ellers hun stod til aflivning (altså katten), men efter flere undersÞgelser lykkedes det Nina at finde den rette medicin og vi kunne ikke vÊre gladere.

Vi bli'r altid taget godt imod og behandlet med stor respekt og indlevelse.
KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎3月10日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! Det er fantastisk, at vi har kunnet give Sif nogle ekstra gode leveår!!

Vi fik hurtigt en konsultation

Vi fik hurtigt en konsultation, dagen efter. DyrlÊgen var grundig, behagelig, glad for vores kat og gjorde os trygge ift. behandlingen.

2026幎2月13日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tak for jeres anmeldelse! Det er så vigtigt for os, at der er tryghed for både kÊledyr og ejere:)

Kan kun anbefale

Ringede lidt halv akut med en kat som havde tydelige tegn på at hun havde ondt, og de fik set til hende hurtigt. Fik også en rigtig god vejledning til andre problemer vi har haft med hende. Eftersom hun ikke havde andre tegn på smerter efter en uge ville de alligevel gerne tjekke hende for god ordensskyld, som jeg synes er et rigtig godt tegn på at de gerne vil vÊre 100% sikre på alt er okay og det gjorde os ekstra trygge.
Kan virkelig kun anbefale DyrelÊgen i NÊrheden. Super god service, sÞde og professionelle lÊger som man virkelif kan mÊrke vil dyret det bedste.

2026幎2月12日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er så glade for at kunne hjÊlpe og give en tryg og god oplevelse :)

Nina er en rigtig dygtig dyrelÊge har

Nina er en rigtig dygtig dyrelÊge har kommet hos hende igennem flere år efterhånden med vores hund. FÞler mig altid tryg hos hende.

2026幎2月11日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tak for de sÞde ord, Ea! Jeg er så glad for, at I har haft lyst til at fÞlge med mig i min nye klinik!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, med en sterilisation af min kat Frida 😺😊Jeg blev mÞdt med empati og forstÃ¥else. DyrlÊgerne er begge meget serÞse og professionelle, og jeg vil helt klart bruge dem igen.
Jeg kan kun give dem 5 stjerner og en varm anbefaling.
De bedste hilsner Pia

2026幎2月3日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! Vi er virkelig glade for, at både du og Frida havde en god oplevelse!!

Kompetent og professionel

Kompetent og professionel. Både min kat; Sir Toby og jeg fÞlte at vi var i trygge hÊnder

2026幎2月2日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for din sÞde anmeldelse! Og tak fro besÞget;)

Professionel, omsorg og varme

Altid professionel behandling af min kanin, han modtages altid med omsorg og varme lige meget om han skal have klippet negle, har ÞjenbetÊndelse, vaccineres eller da han skulle kastreres.
Derudover er dyrlÊge Nina og sygeplejerske Henriette altid behjÊlpelig med råd og vejledning til hvad der er bedst for min kanin.

2026幎1月28日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Vi er så glade for, at du fÞler dig godt behandlet her hos os! Vi har begge haft kaniner, og deres velfÊrd ligger os meget på sinde:) Vi er glade for at kunne hjÊlpe!

Bedste dyrlÊge

Bedste dyrlÊge
Nina gÞr alt for at dit kÊledyr får den bedste oplevelse samt ejer.

2025幎5月17日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse!

Meget tilfredsstillende besÞg.

Dygtig, pÊdagogisk og omsorgsfuld , og Vi er fuldkommen tilfredse med behandlingen. Nina bliver ved med at vÊre vores dyrlÊge.

2025幎10月27日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse! I er meget velkomne en anden gang - det var hyggeligt!

Tusind tak Nina

Tusind tak, for kÊrlig omsorg og utrolig professionel og fantastisk behandling, da jeg desvÊrre måtte sige farvel til min elskede kat. tusinde tak Nina, for at kÞre ud til mig, så jeg ikke skulle ta den tunge tur selv. tak for dig. kÊrlig hilsen Kirsten Hoppe

2025幎10月17日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Det er rart at kunne hjÊlpe i en svÊr situation! Mange tak for de sÞde ord!

God håndtering af lidt nervÞs hund

Min lille hund har vÊret hos dyrlÊgen og fået renset tÊnder. Hun er en lille lidt nervÞs hund - men der er blevet gjort at for, at hun havde så fin en oplevelse som muligt. Har kun positivt at sige om DyrlÊgen i NÊrheden

2025幎9月23日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak - vi er meget glade for at kunne gÞre besÞget så trygt som muligt!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。