DyrlÊgen i NÊrheden レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I recently contacted them since I'm soon to welcome a puppy. They answered my questions and doubts very kindly through email and then I passed by the clinic to meet them in person and get some treats... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fulgte Nina fra vores tidligere sted, da hun pÃ¥ fineste vis fandt roden til vores kats sygdom. Vi troede ellers hun stod til aflivning (altsÃ¥ katten), men efter flere undersÞgelser lykkedes det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er flere der er meget glade for vi har fÃ¥et en dygtig dyrlÊge med 20 Ã¥rs erfaring her til nÊrheden, min hund har fÃ¥et renset tÊnder og gÃ¥r til kontrol med sin ryg, han er glad og tryg ved at komme... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst super dejlig modtages af Sygeplejske. Min hund 🊮har nu vÊret derinde to gange, og denne gang, gik han ogsÃ¥ meget glad derind . 🐶 Det bliver nemlig ikke sparret pÃ¥ godbidderne. 🊎... もっず芋る

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

DyrlÊgen i NÊrheden er din lokale dyrlÊge i Hedehusene mellem Roskilde og TÃ¥strup. Vi behandler hunde, katte, kaniner, marsvin og smÃ¥ gnavere. DyrlÊgen i NÊrheden ejes af dyrlÊge Nina Vejlsted, der har mere end 20 Ã¥rs erfaring indenfor medicinsk og kirurgisk behandling af kÊledyr. PÃ¥ klinikken tilbydes medicinsk behandling, operationer, tandrens og tandbehandling, rÞntgen, ultralydsscanning – herunder hjertescanning, laboratorieundersÞgelser og forebyggende undersÞgelser og vaccination. Du kan derfor i langt de fleste tilfÊlde fÃ¥ den fulde behandling af dit kÊledyr hos DyrlÊgen i NÊrheden.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

God håndtering af lidt nervÞs hund

Min lille hund har vÊret hos dyrlÊgen og fået renset tÊnder. Hun er en lille lidt nervÞs hund - men der er blevet gjort at for, at hun havde så fin en oplevelse som muligt. Har kun positivt at sige om DyrlÊgen i NÊrheden

2025幎9月23日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak - vi er meget glade for at kunne gÞre besÞget så trygt som muligt!

En imponerende klinik

En imponerende klinik, med veluddannet og erfarent personale, der udviser dyb faglig indsigt og empatisk udstråling. Adressen gemmer sig lidt i det nye NÊrheden, men er bestemt vÊrd at finde frem til, når det gÊlder det bedste, for vores kÊre dyr!

2025幎8月18日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse:) Vi vil gerne yde den mest optimale behandling og gÞr derfor meget ud af at holde os opdateret med uddannelse!

Kan varmt anbefale stedet

Super sÞdt personale hvor bÃ¥de min hund og jeg fÞlte os tryg og velkommen. Der blev hurtigt fundet ud af hvad der var galt med min hund og derefter lagt en plan. Kan varmt anbefale stedet. 🐶⭐

2025幎9月8日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tak for den fine anmeldelse - vi håber, han hurtigt er sig selv igen:)

God lokalforankret dyrlÊge

Har kendt Nina som ansat pÃ¥ anden klinik, og er fulgt med over nu hun er blevet selvstÊndig. Har haft bÃ¥de kanin, hund og katte igennem hos hende, og har altid vÊret tilfreds. Altid god faglig sparring, senest ved Þreskade pÃ¥ nuvÊrende hund 🙂

2025幎9月1日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for, at mange har valgt at fÞlge med mig fra mit tidligere arbejde. Det betyder rigtig meget for mig:)

5 stjerne igen til NÊrheds DyrlÊge 🐟

FÞrst super dejlig modtages af Sygeplejske.

Super professionel behandling, min hund havde noget med Þjet, troede måske han skulle bedÞves, men dyrlÊgen og Sygeplejske havde helt tjek på ham, så han fik farvet Þjnene, fik åbnede blinke låget ( eller hvad det hedder - jeg har glemt det ) uden bedÞvelse.
Min hund og jeg var tryk under hele behandlingen.
DyrlÊge Ninna var meget informativ, positiv og har en skÞnt tilgang til hunden.
Jeg er en glad kunde med en hund og to katte 🐈‍⬛ 🐈
NÊrhedens dyrlÊge får de varmeste anbefalinger herfra.
Mette Noisen

2025幎8月28日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Vi er så glade for, at I havde en god oplevelse! Murphy var super dygtig:)

Den bedste dyrlÊge

Vi har en meget utryg og bange hund Eddie som bare hoppede lige armene på dyrlÊgen og han havde slet ikke travl med at forlade klinikken. Dejligt med en dyrlÊge der mÞder ham i samme hÞjde og givet sig tid til sine klienter men ikke mindst ejer. Vores frygt var ubegrundet og det blev et dejligt fÞrste mÞde og vi kommer igen og får ordnet tÊnder.

2025幎7月25日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Det er dejligt; Eddie var tryg ved at komme her. Vi gÞr meget ud af, at kÊledyrene har tid til at vÊnne sig til os og stedet. Det er vigtigt, de får en god oplevelse, så de bliver ved med at komme glade herind:)

Vi har fulgt Nina i Roskilde og nu i

Vi har fulgt Nina i Roskilde og nu i Hedehusene, var slet ikke svÊrt at vÊlge at fÞlge med hende.

2025幎8月21日

DyrlÊgen i NÊrheden からの回答

Tak for de sÞde ord, Maria! Vi er så glade for, at mange har valgt at fÞlge med fra Roskilde!