VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ekstrem sÞde og rare og tager sig altidâŠ
Ekstrem sÞde og rare og tager sig altid god tid til vores hund og mig
Utrolig flot hundeklipning
Utrolig flot hundeklipning - vi er så tilfredse og kommer igen til hundeklipning.
De er sÃ¥ sÞde og venlige og har godeâŠ
De er så sÞde og venlige og har gode priser
God og omsorgsfuld behandling
God, omsorgsfuld og ordentlig behandling af vores lille firbenede ven. God kommunikation om behandling til vi hundeforÊldre. Rart sted at komme, derfor kÞrer vi gerne turen frem for at tage dyrlÊgen her i byen.
Tillid betyder alt for mig
Der var god tid, fagligheden i top.
Ãrlige svar, og jeg har 100% tillid til dyrlÊgen.
Var der med en papegÞje og fik god vejledning.
Skal nu tÊnke mig godt om og vende tilbage i lÞbet af 1 uge.
God service og tid overholdt.
Altid venlig betjening og godâŠ
Altid venlig betjening og god vejledning.
Meget tilfreds med behandling af voresâŠ
Meget tilfreds med behandling af vores chihuahua, og efterfÞlgende gennemgang af forlÞbet.
Altid gode og smilende service ð
Super service som altid
SÞde og dygtige medarbejdere og finâŠ
SÞde og dygtige medarbejdere og fin pris.
Fremragende klinik
Fremragende klinik
Dejligt og dygtigt personale, gode priser.
Altid en fornÞjelse at besÞge klinikken, (dog ikke for vores hundð) har altid vÊret tilfredse med den behandling vi og vores hund har fÃ¥et.
5 store stjerner
Altid sÞde og venlig personale
Altid sÞde og venlig personale - virkelig omsorgsfulde over for vores dyr.
God og faglig behandling af dyrlÊger ogâŠ
God og faglig behandling af dyrlÊger og personale.
AtmosfÊren er afslappet og dyrene kan mÊrke det.
Du får altid oplyst hvad du kan forvente og prisen kender du inden en evt operation. Det er dit valg og du bliver ikke presset til noget som helst. Jeg har haft 2 store hunde afsted, den ene med en stor krÊftknude på brystet der blev bortopereret og den anden var en redegÞrelse omkring min gamle hunds helbred.
Professionel
Meget god, imÞdekommende og professionel oplevelse. Kan klart anbefalesâŠ
Kom ud med min hund 15 minutter fÞrâŠ
Kom ud med min hund 15 minutter fÞr lukketid på en fredag, og de blev der allesammen i over 1 time for at tjekke min hund grundigt. Har vÊret hos dem i lang tid, og hver gang er det en god oplevelse.
Ingen problemer. HjÊlpsomme (vedr. hund).
Ingen problemer. De hjÊlper og guider til ting udover den specifikke grund til tidsbestilling, så jeg fÞlte ikke at det handlede om penge, og at de vil have mig hurtigt ind og ud. Kan anbefales.
Min hund hyggede sig rigtig meget medâŠ
Min hund hyggede sig rigtig meget med dyrlÊgen til det årlige tjek og vaccination
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ