VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig god behandling
Virkelig god behandling, de er der for dyrene og jeg har altid fÞlt os i gode hÊnder. Meget venlige og professionelle, de har hjertet på det rigtige sted. Kan varmt anbefales.
Altid hjÊlpsomme
Man mÞder altid hjÊlpsomme, sÞde og professionelt personale.
Ekstremt dygtig dyrelÊge
Ekstremt dygtig dyrelÊge, kun gode oplevelser. De sÞdeste og mest professionelle måde. Man får aldrig fÞlelsen af at de vil tjene penge på en. Stor anbefaling.
Gode og venlig service og fornuftigâŠ
Gode og venlig service og fornuftig priser.
En god dyrlÊge som har dyret i centrum
En god dyrlÊge som har dyret i centrum, taler så almindelig mennesker forstår hvad der bliver sagt
Fantastisk godt sted at komme med ensâŠ
Fantastisk godt sted at komme med ens dyr
Dejlig personale og dygtig durelÊger
Et dejlig sted at komme.
Det er altid en super god oplevelse hos jer. Jeg fÞler mig tryk ved at komme med min lille mus hos jer.
Det er virkelig behageligt at komme ind ude hos jer og hyggeligt med jeres to klinik katte som bare er sÃ¥ sÞde og gÃ¥r hjemme vant rundt og er ikke bange for noget selv ikke en kÊmpe hund. OgsÃ¥ selvom jeg havde dens mad med som patient ð
var den helt afslappet.
Dygtig dyrlÊge og personale
Alle er sÞde dygtige. Desuden til en rimelig pris
God service til ok priser
Min adopterede Gadehund fra Bosnien har fået opereret sine fortÊnder ud pga nedslid og fået fjernet hagl af to omgange.
Alt er gået fint begge gange.
God og venlig betjening.
Venlig hilsen PL
Venlig, omhyggelig og professionel behandling.
Et dyrlÊgehus med dyrene i fokus
Et dyrlÊgehus med dyrene i fokus, hvor man tydeligt kan mÊrke at personalet interesserer sig for og udviser omsorg for hvert enkelt dyr, der kommer ind ad dÞren.
Jeg var ude med min kat i dag og fikâŠ
Jeg var ude med min kat i dag og fik ham kastreret og Þretatoveret,
Da vi kommer ud i bilen kan vi lugter affÞring helt vildt og da vi kommer hjem er han indsmurt i AffÞring på Bag poterne
Ind imellem poterne
jeg synes det er under alt kritik
At min kat skal ligge i sit eget AffÞring
Jeg kommer ikke til at bruge jer igen
Venlige og imÞdekommende
Venlige og imÞdekommende - lige fra receptionen til selve konsultationen. Bare et trygt og rart sted at komme med sin hund.
Meget professionelle
Meget professionelle. Giver sig tid til behandling, og samtale med ejer efterfÞlgende. Gode priser. Og elsker at der ringer dagen efter ved stÞrre indgreb, for at hÞre til patienten Elsker at de passer på mine hunde
God atmosfÊre, for hund og ejer omhyggelighed
Der er en god dialog,og tid til både hund og ejer.
Tingene bliver forklaret så men ikke er i tvivl om hvad der bliver forklaret.
Elendigt service
Elendigt service, elendig dyrelÊge.
Min kat skulle steriliseres, og kommer hjem med en infektion, fordi de ikke kan finde ud af at putte rÞret ned i halsen uden at skade hendes hals, og uden at komme bakterier ned..
De tÊnker kun på pengene ikke dyrene.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
god snak og professionelt udfÞrt arbejde
jeg syntes det var en meget positivtâŠ
jeg syntes det var en meget positivt mÞde med personale ved modtagelsen og jeg syntes dyrlÊgen er meget dygtig og det er
helt klart et sted jeg vil bruge igen og varmt
anbefale
Altid god service
Altid god service
Meget opmÊrksom pÃ¥ min hund og hans velbefindende. Tydeligt at se de nyder arbejdet med dyrð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ