DyrlÊgehuset NÞrager レビュヌ

䌁業情報

1. 獣医
  2. 動物病院

圓該䌁業による蚘述

Hos DyrlÊgehuset NÞrager står vores dygtige dyrlÊger klar til at behandle dit kÊledyr. Her er alle dyr velkomne, hvad enten problemstillingen er lille eller stor, og vi gÞr en dyd ud af at behandle dit dyr med stor professionalisme og omsorg.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Overvejende tilfreds

Jeg har brugt DyrlÊgehuset NÞrager i flere år, og har altid vÊret godt tilfreds.
Alle dyrlÊger, vi har mÞdt, har vÊret grundige i deres behandling af min hund, tydelige omkring procedurer og behandlinger samt i instruktioner om hjemmebehandling.
Min hund er fuldstÊndig tryg ved at komme i klinikken og ved, at godbidderne sidder lÞst på de ansatte.
Efter en Þjenoperation blev stingene desvÊrre taget for tidligt (men efter normalt anbefalet tid), så såret sprang op. Her udbedrede de det uden beregning på hovedklinikken i Randers.

En enkelt gang har jeg oplevet at blive mÞdt i telefonen af en, som var noget kort for hovedet og på grÊnsen til ubehÞvlet. Min hund var pludselig hÊvet op over snuden, men det kunne de ikke finde tid til at kigge på, så her måtte jeg kÞre et andet sted hen. Derfor "kun" 4 stjerner totalt.

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra dette sted

SÊtter aldrig mine ben der igen! Fejl ift medicinudleveringen (kom hjem uden smertestillende til nyopereret kat! Pengene havde de dog husket at opkrÊve..), fejl på regningen (som de så kun delvist vedkender sig (ét udleveringsgebyr for meget), og pengene retur har jeg endnu ikke set!) Kom derfra med en dyrlÊgeregning på tÊt på det dobbelte af forventede ift. Korrespondance pr. Mail inden konsultation og priserne der står på deres hjemmeside, samt en dyrlÊge der tilsyneladende hverken lyttede i konsultationen inden indgrebet eller var sat det mindste ind i mail korrespondancen inden. Og da man stiller spÞrgsmål ved regningen ift. Priserne på hjemmesiden hvor der står en samlet pakke pris INKL moms, som de tydeligt på regningen har tillagt moms kommer de med nye sÞforklaringer om noget helt 3. De ikke sagde ved afhentning efter operationen. Derudover skulle kontrolbesÞget ligeledes vÊre inkluderet i pakkeprisen, men selv der endte det med en ny regning på lige under 1000 kr! (Dog med nye Þredråber da der nu ikke lÊngere var levende Þremidder, men så tilgengÊld gÊrsvamp..så medicinen havde jeg forventet ville koste, meeen selv konsultationen der skulle have vÊret inkluderet kom jeg til at betale for igen) derudover kunne jeg så osse ved kontrolbesÞget hÞrer at de ikke lige havde renset Þrene nu katten alligevel var i narkose og der var konstateret Þremidder og blodÞre, men et fint tilbud om jeg kunne komme igen så kunne de rense dem op i fuld narkose hvis jeg ikke selv fÞlte jeg kunne komme igennem Þrerensningen hjemme. Og så undre det mig at man oveni at have konstateret et blodÞre stadig vÊlger at Þretattovere "c'et" I dette Þre osse istedet for at nÞjes med det ikke ramte Þre. Virker til de har mere travlt med at sÞrge for at få alle de ekstra penge i kassen de kan, frem for hensynet til dyret!
Absolut ingen tillid tilbage til det sted! Og eneste anbefaling jeg kan give med på vejen er: hold jer langt vÊk fra dette sted! Ville have givet 0 stjerne hvis man kunne..

2025幎9月11日
自発的なレビュヌ

dårligste dyrlÊge i nordjylland.

hÞre ikke efter hvad jeg sagde som ejer, men overtog bare fuldstÊndigt, og fik en recept i hånden som kostede 125 kr, og ingen forklaring på hvad det hjalp med, eller hvordan jeg skulle give min kat det nemmest, jeg betalte for registrering af hende, og går lige på nettet ca 1 år efter bare for og tjekke det, og viste sig de ikke havde registreret hende, men det kunne de da lige gÞre hvis jeg betalte 150 kr for det igen.
man fÞler sig som en 1000 kr bare man åbner dÞren, ved den DYRElÊge som ca er dobbelt så dyre, end andre dyrlÊger og end den dyrlÊge jeg har nu, hvor jeg og isÊr ens dyr bliver behandlet rigtig godt, får forklaret alt, og du får medicinen med, og viser dig hvordan du giver det nemmest til ens dyr.
kunne aldrig finde på og aflevere min kat deroppe igen med den manglende respekt både for ejer og dyr.

2023幎12月14日
自発的なレビュヌ

Undlader at fortÊlle hvor stor risiko der er for at det kommer igen.

Kommer med kat der har et såkaldt blodÞre, dyrlÊgen kigger på det, siger at det skal tÞmmes og det kan risikere at komme igen, får et prisoverslag og kÞrer.
Da jeg skal hente katten, får jeg her at vide, at chancen for at det kommer igen og skal tÞmmes igen og evt. operation er 95% sikkert
Jeg spÞrger hvorfor han ikke ringede mig op, og fortalte det til mig, så skulle katten ha vÊret aflivet, han svarer at det virkede på ham, at jeg ikke havde det sådan med katten.
SÃ¥ efter at blive 2600kr fattigere og at det kom igen 2 dage efter, tog vi til en anden dyrlÊge , betalte 800kr og fik tÞmt Þret igen, fik vi her instruktion i hvordan vi skulle gÞre, for at UNDGÅ det kom igen, og oven i kÞbet en aftale om, at valgte vi at lade katten aflive, var det med i prisen
SÃ¥ trÊt af at jeg tog hen til NØRAGER DYREHOSPITAL, det var sÃ¥ ogsÃ¥ sidste gang.

2024幎4月9日

Bondefangeri

Jeg har aldrig nogen sinde fÞlt mig så bondefanget, som efter at have forladt denne praksis. Mine to hunde skulle begge have renset tÊnder, have vaccinationer etc. Da jeg henter dem, informerer dyrlÊgen mig om, at der er en tand, som skal fjernes på den ene hund, men at det ikke har gjort det.
Dette stiller jeg mig undrende overfor, da de lige har haft hundene i narkose.
Men kan da godt se, at de ekstra 3500.- de så vil tjene på at lÊgge en hund i narkose igen, giver mere på kistebunden!
Desuden mente dyrlÊgen, at de forinden narkosen skulle have en blodprÞve på den ene hund for at vurdere dens hjertefunktion. TÊnker ikke det kan vÊre en specielt specifik blodprÞve, hvis man med det samme kan aflÊse hjertets kapacitet? Den ville de have 900.- for.
Ingen rabat heller på hund nummer 2, fÞrend jeg brokkede mig noget så eftertrykkeligt! Har for Þvrigt kontaktet en anden dyrlÊge efterfÞlgende, som var rystet over, at den tand ikke var blevet trukket ud i samme seance.
Bliver efterfÞlgende ringet op dagen efter af stedets anden dyrlÊge, som kommer med en sÞforklaring uden lige. Det kan jeg ikke bruge til noget som helst. Tag ansvar og hjÊlp andre mennesker. Også i denne tid med inflation.
Jeg kan absolut ikke anbefale dette sted, og kommer der aldrig igen!

2023幎3月2日
DyrlÊgehuset NÞrager ロゎ

DyrlÊgehuset NÞrager からの回答

KÊre Louise. Vi er kede af, at De syntes, De har haft en trÊls oplevelse. Vi kan dog se, at De efter aftale er blevet oplyst på forhånd om fuldt prisoverslag, samt hvilke behandlinger og undersÞgelser, der er indeholdt i dagens behandling og pris. Vi anbefaler altid blodprÞve inden narkose, for at undersÞge organfunktion (nyre, lever, etc.). Prisen herfor er ligeledes oplyst på forhånd, og man kan frit til - eller fravÊlge blodprÞven. Det er derfor med undren, at vi lÊser, at du fÞler dig bondefanget- da priserne er oplyste på forhånd. Vi Þnsker en så kort bedÞvelse som muligt af hensyn til patienterne, og derfor foretages der mundhuleundersÞgelse, tandrens og rÞntgen fÞrste dag. Findes der på rÞntgen eller ved undersÞgelse uventede sygdomme og skader i tÊnder og mundhule, planlÊgges operation til en efterfÞlgende dag, og man oplyses forinden om fremtidig omkostning. Som De tidligere er informeret om, kan vi kun undtagelsesvis tilbyde, at uforventede tandoperationer bliver foretaget samme dag, hvis patienten kan holde til den lÊngere narkose, og dyrlÊgen ikke mangles til de Þvrige akutte patienter. Man tillÊgges ikke meromkostning for narkose, derved forbliver prisen den samme, om det foretages på dagen eller senere. Dette er De ligeledes også oplyst om. Klinikken Þnsker Dem og de to hunde godt fremover.