VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi var i gode hÊnder
Vi var i gode hÊnder, og regningen var billigere end vi har vÊret vant til ved vores tidligere dyrlÊge
Professionel behandling
Professionel behandling og venligt personale. Prisen var rimelig.
Det mest frygtelige dyrehospital iâŠ
Det mest frygtelige dyrehospital i verden, jeg vil aldrig anbefale det til nogen, de har langt fra kÊrlighed til dyr, de burde lukke deres lâŠ. Sted.
De er anmeldt.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Professionelle og omsorgsfulde!
Min kat var lÞbet vÊk, mens vi var på ferie. En sÞd kvinde havde afleveret den hos dyrlÊgen, som vi benytter (i Trige). De passede godt på ham og kontaktede os. Meget taknemmelig!
Meget kompetent og venligt personale
Meget kompetent og venligt personale. Vil klart anbefale vores dyrlÊge til andre ð
SÞde og professionelle
SÞde og professionelle. Rimelige priser
God service og information ved hvad deâŠ
God service og information ved hvad de snakker om og til en god pris
Professionel behandling
I mÞdekommende personale, rimelige priser.
Du fÃ¥r den hjÊlp og behandling der erâŠ
Du får den hjÊlp og behandling der er brug for
Venligt og kompetent personale.
Venligt og kompetent personale.
UhÞjtidelig atmosfÊre.
Rimelige priser.
God behandling af både ejer og dyr
God behandling af både ejer og dyr. Gode priser og nem tidsbestilling. Dejligt at man nu kan bestille tid selvom det er pga corona.
Kan varmt anbefales
Fantastisk og dygtig personale. Fair priser.
God behandling af vores hund som havdeâŠ
God behandling af vores hund som havde fået blodÞrer, der var dejlig roligt, god tid til at hunden kunne falde til ro inden behandlingen også god tid til at hunden kunne vågne op igen efter bedÞvelsen
Super god oplevelse
Rigtig god behandling!
Venligt og kompetent personale
Tryghed hos DyrlÊgen i Trige for Izzi og jeg
Både Izzi, vores hund, og jeg fÞler os trygge hos DyrlÊgen i Trige. Vi bor 1 times kÞrsel fra dyrlÊgen, men vil stadig kÞre lÊngere, hvis det skulle vÊre. At Izzi fÞler sig tryg, er et must for os.
KÊrlig hilsen Helge
BÃ¥de hund og ejer fik en rigtig godâŠ
Både hund og ejer fik en rigtig god oplevelse, det virkede som om der var rigtig god tid til at lÊrer Mille at kende og gÞre hende tryg. Oplevede en meget grundig og prof. gennemgang af Milles helbred.
Altid venlige og imÞdekommende
Altid venlige og imÞdekommende. Der bliver altid taget godt om min hund :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ