VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi fik en rigtig god og professionelâŠ
Vi fik en rigtig god og professionel behandling til vores sÞde kat!
Fik min hund undersÞgt en fredag ogâŠ
Fik min hund undersÞgt en fredag og konstateret livmoderbetÊndelse, jeg fik smertestillende medicin med hjem Thomas Jessen mente det kunne vente til mandag, han mente hunden var frisk. jeg var nok ikke kommet til dyrlÊgen hvis jeg mente hunden var frisk.
LÞrdag morgen måtte jeg kÞre til DyrlÊgehuset i Randers, jeg kunne se det var blevet vÊre, her blev jeg modtaget af Erik Bagge som undersÞgt min hund og var ikke for positiv. jeg beslutte at få hunden opereret og fik en pris på 27000 kr jeg betalte halvdelen forud 13500 kr, sener ringede Erik Bagge og sagde at vi nu var oppe på 31000 kr
og at han gerne vil beholde min hund natten over.
Jeg hentede min hund, jeg fik den oplevelse at det handlede om at presse penge ud af mig, Jeg er efterfÞlgen blevet bekrÊftet af den opfattelse af en anden DyrlÊge, Prisen burde ligge omkring 22000 kr for weekend så jeg har nÊste betalt 10000 kr for meget. Jeg vil min hund det bedst og den skal ikke lide mere end hÞjst nÞdvendig, at hunden er i centrum og får behandling. vil ikke anbefale eller benytte dyrlÊgerne i trige eller dyrlÊgerhuset i randers( samme ejer/ ansatte)

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
HjÊlpsomme og Super service
HjÊlpsomme og Super service
Har en Shih tzu som skal have hvalpe, da jeg kommer fra Nordjylland og flyttet hertil området kendte jeg ingen dyrlÊger her.
Så jeg ringede rundt til nogle forskellige klinikker, for at hÞre om vi kunne få en tid med det samme, da det er meget tÊt på, at Visa skal fÞde, og vi lige ville ha hende tjekket, om alt var som det skal vÊre, og få taget rÞntgen billeder, og for at vide hvor mange hvalpe hun skal have.
Og der var kun et sted hvor jeg blev modtaget på en ordentligt måde, og det var hos dyrlÊgen i Trige, som pressede mig ind som sidste kunde, og de kom til, at blive der efter de egenligt havde lukket.
Det hele var så fint, og Visa skal have 7 små uldtotter, kunne de konstatere.
Kan varmt anbefale klinikken, der har et super personale, der er udover det sÊdvanlige, og som får en til at fÞle dig velkommen og tryg.
Jeg har 2 Shih tzu, som blev oprettet, da jeg ikke var et sekund i tvivl om, at det er et rigtigt godt sted, for dyr men også for os tobenede, og jeg kunne faktisk gå derfra uden at fÞle plukket, hvilket de fleste nok har prÞvet, men også som en meget glad.
SÃ¥ til alle jer der skal bruge en dyrlÊge, og er i tvivl, hvem i skal vÊlge, sÃ¥ er det dyrlÊgen i Trigeð¥ð
KÊmpe tak til hele personalet, for en oplevelse og service ud over det normale.
B. Munk
God dyrlÊge
God og rar dyrlÊge. Man fÞler sig tryg ved at komme der med sin hund.
Fantastisk venlig og utrolig dygtigtâŠ
Fantastisk venlig og utrolig dygtigt personale, som man er helt tryg ved, at afleverere sit elskede dyr til. Man ved, at de er i de bedste hÊnder.
Grundighed
Grundighed, venlighed og fornuftig forklaring på processen.
Manglende effekt af behandling
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og jeg er dybt frustreret over den mangelfulde og dyre behandling der ikke har effekt. Dertil kommer at dyrlÊge har travlt med at sÊlge andre âydelserâ - blodprÞver, tandrensning etc- under konsultationen. Kan ikke anbefale stedet pÃ¥ baggrund af ovenstÃ¥ende.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Super god behandling til en god pris
Altid super service og prof
Altid super service og prof. behandling.
Jeg har altid fÃ¥et en rigtig godâŠ
Jeg har altid fået en rigtig god behandling, hver gang jeg har brugt dem.
Samt at de er dygtige til deres arbejde
Fuld tilfredshed!ðððŒ
Fuld tilfredshed!
Venlig imÞdekommelse.
Professionel, omhyggelig udfÞrelse af opgave.
Gode råd og vejledning.
Rimelig pris.
God omsorgsfuld behandling
Vi er utrolig glade for dyrlÊgerne iâŠ
Vi er utrolig glade for dyrlÊgerne i Trige . De er åbne og Êrlig og utrolige kompetente ... Jeg anbefaler dem til alle jeg kender
god og rolig behandling af vores hund
De er sÞde og rare og giver sig tid tilâŠ
De er sÞde og rare og giver sig tid til det de skal.
Fantastisk dyrelÊge og sted!
En dyrlÊge med tid til hunden
Super behandling
Super behandling, fine priser, dejlige mennesker der giver sig tid til dyr og ejer.ððð
Byens bedste i servicen og man er trygâŠ
Byens bedste i servicen og man er tryg og det nÊst vigtigste byens biligst.
Varmt anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹