VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÞde dyrlÊger
Rart og venligt personale god ved dyrene altid en fornÞjelse at vÊre der
TrovÊrdig! Mine katte elsker den klinik!
Very warm and welcoming place. Starting with the friendly and patient receptionists, that don't mind to speak english with us :) Providing support and information. The doctors, nurses and assistants are also very supporting and friendly; they explain every procedure with details; and the most important - they cooperate with me - we can have a dialogue and choose the best tailored solution. My 3 cats feel comfortable there. I pay attention on the way that they pick up the pet - and these guys always do it with proper care, lots of empathy and gentle. I can see how some of them connect with my cats in seconds. And they do take time to connect with the animal before starting anything.
It's my best Vet experience. Highly recommend! If you care for your pet like you would care for your baby, that's the place to go.
Varmt anbefales
Varm, smilende, kompetent service og klinik - et trygt sted at vÊre, og til dato den bedste dyrlÊge klinik mine katte og jeg har vÊret til. Kan varmt anbefales.
Super god service
Super god håndtering af mine katte. God service, som tager sig tid til at besvare spÞrgsmål.
Kan klart anbefale Trige dyrelÊge ð
Hurtig og meget kompetent behandling
Kan varmt anbefale dem
Super godt sted
Super godt sted. Proffesionalt og fantastiske priser
Meget professionelle og dygtige dyrlÊger!
Meget venlige og professionelle dyrlÊger og Þvrige personale. Jeg fÞler mig helt tryg ved at lade min hund vÊre i deres hÊnder!
En god oplevelse
En professionel, forstående og lyttende dyrlÊge. En rigtig god oplevelse.
Effektiv og kÊrlig behandling af minâŠ
Effektiv og kÊrlig behandling af min kat og fair prissÊtning
Meget kort ventetid og altid venlig ogâŠ
Meget kort ventetid og altid venlig og professionel behandling. Man - og ikke mindst hunden - fÞler sig i trygge hÊnder.
Kan ubetinget anbefales.
Utroligt rart og behageligt personaleâŠ
Utroligt rart og behageligt personale ðð
Man får en god vejledning om mulighederne, og fÞler modsat visse andre klinikker ikke at personalet kun er ude på at sÊlge den dyreste lÞsning.
Vi fik hjulpet vores kat med kirteltÞmning, hvilket tog 5 min og kostede 50.-
Vores normale dyrlÊge ville have 350.- for samme. Vi kommer klart tilbage igen!
Professionel og âgod ved dyr og menneskerâ
DyrlÊge Thomas er en meget behagelig og kompetent dyrlÊge. Han tager udgangspunkt i dyret sind og årsag til besÞget. Har et godt tag på dyr og en venlig dialog med os som ejere, også selvom han skal levere en slem diagnose.
Rigtig rart sted
Rigtig rart sted, kompetent personale og yderst retfÊrdige priser.
Dejlige dyrlÊger, personale og âhuskatteâ â€ïžððœ
Vores lille skat Baloo har fÃ¥et konstateret slidgigt, og vi har KÃMPET med forsikringsselskabet LB i over et halvt Ã¥r og stadig ikke helt fÊrdige!!
De siger det er medfÞdt hofteledsdysplasi, som de selvfÞlgelig ikke dÊkker, og vi siger slidgigt pga trapper op og ned i 5år til 4.sal
Hele forlÞbet har vÊret forfÊrdeligt, men dyrlÊgerne i Trige har gjort det mindre svÊrt, og man fÞler sig tryg i deres hÊnder!!
Go behandling af bÃ¥de dyr og deresâŠ
Go behandling af bÃ¥de dyr og deres mennesker ðbillige priser ð
Carlas besÞg hos dyrelÊgen i Trige
Vores lille bomuldshund skulle have renset tÊnder .
Så fik den klippet negle og kirteltÞmning og fjernet hår i Þrerne.
Vi var helt trygge ved st afleverer Carla til dem.
Vi blev ringet op da hun var klar til at komme hjem.
Dejlig klinik og dejligt personale der er meget engageret og empatiske.
Tak for jer .
Hanne og hendes team er der for dyrene
Hanne og hendes team er der for dyrene.
Hvis det ikke havde vÊret for dem, havde vi ikke vores Berner pÃ¥ 10Ã¥r, da hun havde livmoderbetÊndelse og skulle opereres akut. Er den evig taknemmelig for at redde Nellyâs liv.
Jeres altid venlig hed og jere priser
En rigtig god oplevelse
En dyrelÊge, hvor der er tid til både ejer og hund.
En rigtig god oplevelse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹