SkÊring - Rosenholm Dyreklinik レビュヌ 52

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den dyrlÊge, vi havde brugt i over 34 Ã¥r, valgte at gÃ¥ pÃ¥ pension, og vi skulle derfor finde en ny dyrlÊge til vores tre hunde Vi spurgte lidt rundt, og valget faldt pÃ¥ SkÊring/Rosenholm Dyr... もっず芋る

䌁業が回答したした

DyrlÊgen hjalp med en vÊrdig og fin afsked af min kat Lui, gennem 16 Ã¥r. Jeg fik god tid til at sige farvel og blev talt grundigt igennem hele forlÞbet. Det hjalp virkeligt, at hun bekrÊftede mig i, a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores kat kom hjem, efter akut vÊsketerapi (drop) og duftede af veterinÊrsygeplejerskens parfume = ingen tvivl om, at hun har fÃ¥et kÊrlig og omsorgsfuld behandling💗 Vi klapper i hÊnderne over... もっず芋る

Har spildt en masse tid og penge hos dem med en hund der, efter vi har skiftet til en professionel klinik, har fÃ¥et konstateret krÊft, tid og penge vi kunne ha brugt pÃ¥ at bekÊmpe krÊften. Meget uer... もっず芋る

䌁業情報

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

52件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

DyrlÊgen hjalp med en vÊrdig og fin

DyrlÊgen hjalp med en vÊrdig og fin afsked af min kat Lui, gennem 16 år. Jeg fik god tid til at sige farvel og blev talt grundigt igennem hele forlÞbet. Det hjalp virkeligt, at hun bekrÊftede mig i, at det var den rigtige beslutning. De havde også tÊndt et lys for ham i receptionen.

2026幎4月29日

Hej
Tusind tak for de pÊne ord

SkÊring/Rosenholm Dyreklinik

Den dyrlÊge, vi havde brugt i over 34 år, valgte at gå på pension, og vi skulle derfor finde en ny dyrlÊge til vores tre hunde
Vi spurgte lidt rundt, og valget faldt på SkÊring/Rosenholm Dyreklinik
Dagen kom, hvor alle tre hunde havde tid til vaccination og et sundhedstjek. Allerede fra man trÊder ind ad dÞren i klinikken, fÞler man sig velkommen og godt taget imod.
Hundene havde fÃ¥et tid hos Peter – og wow, det var en helt igennem fantastisk oplevelse for os alle. Peter er en utrolig dygtig og meget kompetent dyrlÊge. Han tog sig god tid til hundene, var grundig i sine forklaringer og svarede tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l, vi havde
Vi fik en tid til tandrensning samme uge hos Peter og Lenette. Det er altid med en vis uro, nÃ¥r ens dyr skal i narkose, men den uro forsvandt hurtigt. Vi har aldrig fÞlt os sÃ¥ trygge – et virkelig dygtigt og professionelt team.
EfterfÞlgende tog Peter sig igen god tid til at fortÊlle og forklare, hvordan behandlingen af de tre var gået.
Vi er meget glade og taknemmelige for vores valg om at skifte dyrlÊge, og Peter og klinikken får vores allerbedste anbefalinger.

2026幎4月20日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

Tusind tak for de pÊne ord .
Vi er meget glade for at hÞre, at du og dine hunde har haft en god oplevelse hos os,

Varm anbefaling

Jeg kom lidt tilfÊldigt til at benytte Rosenholm Dyreklinik, da min hund i efteråret havde flÊkket en klo og den dyrlÊge jeg ellers brugte ikke havde tid. Professionel og empatisk arbejde fra alle hele vejen igennem, og til en rigtig overkommelig pris.
DernÊst fik min hund tid til en tandrensning hvor man fandt en flok dårlige tÊnder. DyrlÊge Peter gav sig god tid til at forklare og vise de dårlige tÊnder på rÞntgen og svarede på alle mine spÞrgsmål. I dag havde jeg så hunden til operation. Da jeg kom for at hente ham, låne han trygt indsvÞbt i sit tÊppe på gulvet i et behandlingsrum med hele to ansatte ved siden af sig. Han var vågnet lidt trÊls inden jeg kom (han er min lille dramaqueen) og måtte have lidt ekstra at slappe af på. Jeg sad med ham indtil han vågnede nok til at kunne komme hjem, og det meste af personalet var forbi og nusse om ham og tjekke op på ham flere gange. Igen med tid til god vejledning og svar på de spÞrgsmål jeg havde.
Stor tak til klinikken for at passe så godt på min firbenede ven!

2026幎2月13日

TandudtrÊk

Jeg var i dag hos Peter Qvist for at få trukket flere tÊnder ud på min lille hund, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Peter var både kompetent og grundig, tog sig tid til at forklare hele processen, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Han var utrolig dygtig, omsorgsfuld overfor min hund og professionel i sin tilgang. Jeg vil helt klart anbefale Peter til alle, der har brug for en dygtig dyrlÊge!

2025幎10月15日

Professionel og omsorgsfuld behandling

Professionel og omsorgsfuld behandling af vores hvalp i forbindelse med narkose og tandudtrÊkning.
God vejledning om pleje og ernÊring af hvalpe.
De bedste anbefalinger fra mig.

2025幎9月23日

Tusind tak for de pÊne ord.
Vi er meget glade for at hÞre, at I er tilfredse.

Vores kat kom hjem

Vi klapper i hÊnderne over at have så god og kompetent dyrlÊge, som stod klar sÞndag aften, da vores kat blev akut syg. Alt blev tjekket og der har vÊret både muligheder at vÊlge i mellem - hvad vi ville og var tryggest ved, samt vejledning i hvad og hvordan vi skulle forholde os fremadrettet.

Tak er et efterhånden sjÊldent ord, men vi så taknemlige for deres indsats!
(Og har også personligt sagt det til dem!)

2025幎8月3日

Henriette

Jeg har vÊret i konsultation nÊsten hver måned gennem lang tid med min kat hos dyrlÊge Henriette. Mille havde dårlige nyrer og kastede meget op og tabte sig.
I forgårs kunne hun ikke lÞfte sin hale, så jeg troede, den var brÊkket. Henriette konstaterede, at det var fordi Mille havde tabt 500 gram på en måned, og havde ingen muskelmasse tilbage til at lÞfte den med.
Så det var tid at sige farvel til min dejlige kat gennem 18,5 år. Hun fik en indslumringssprÞjte og jeg sad alene med hende de 5-10 minutter til den virkede og Mille faldt i dyb sÞvn i mine arme og jeg fik krammet og taget afsked. Jeg lagde hende over på bordet og Henriette lyttede på hjertet og fandt det sted, hun skulle sprÞjte med den lille blå sprÞjte. Kort efter var min elskede Milles hjerte stoppet.
Det var en stille og udramatisk oplevelse. Men meget meget sÞrgeligt.
Henriette har vÊret en respektfuld stÞtte og fagligt meget dygtig dyrlÊge for os.
Nu har jeg et batteridrevent bloklys til at stÃ¥ med lyset tÊndt herhjemme. Jeg flytter det rundt pÃ¥ Milles pladser i lÞbet af dagen, sÃ¥ er det som om, hun er her lidt endnu. ❀‍🩹

2025幎7月16日
自発的なレビュヌ

Jamen dog nogle anmeldelser indimellem

Jamen dog nogle anmeldelser indimellem.
Brugt SkÊring dyreklinik mange Ã¥r med fire hunde. 👍👍👍
Senest for en time siden efter kontrol blodprÞver af Fie , hos Signe JÊger som vi elsker for hendes omsorg. ( at hun sÃ¥ spÞrger veterinÊrsygeplejerske Monica om at stikke er sÃ¥ fint fordi hun ER sÃ¥ god til det) 👍
Hvad der er trist at lÊse er aflivningsbeskrivelser som vi SLET IKKE KAN GENKENDE.
Vi måtte tage afsked med vores to gamle hunde med seks ugers mellemrum og det foregik ens og roligt begge gange, blev hurtig bedÞvet og efterfÞlgende fik lagt kanyle ind til endeligt farvel. Ro og tid til afsked trods overarbejde hos dyrlÊgen .
At så vores lille Fie faldt ned af en trappe og slog benet og samtidig virkede trist ( havde mistet to sÞskende) fik både Signe JÊger og Christian Kirketerp til at foreslå blodprÞver for en sikkerheds skyld og dette var uafhÊngigt af hinanden. Det viste lidt skÊve tal , der kan rettes med foder.
Begge dyrlÊger har ringet og hÞrt til os/hunden .
Sidst : hvis man ikke fÞler sig hÞrt ved opringning til klinikken, gentag symptomer roligt og bed evt om en opringning til beroligelse ( det er ofte nok til at der kommer ro på og få foreslag til smertestillende)
At fagligheden ikke er tiptop er helt forkert.
Med venlig hilsen Marianne Berg

2025幎7月15日

Frokost pause er VIGTIGERE!!!😡

1 stjerne var det mindste, desvÊrre!
0 stjerner eller et sted hvor der kunne trykkes, 'Burde IKKE vÊre dyrlÊger' havde vÊret helt korrekt!
I gÃ¥r middag ringede jeg AKUT til Rosenholm dyreklinik, fordi jeg stod med en kattekilling pÃ¥ 4 uger hvor der kom noget hvid slimhinden artig ud af hans penis og at der var lidt blod i det. Jeg fortÊller ogsÃ¥ at han ikke er kontaktbar og nÊsten helt livlÞs.😢
SekretÊren eller den dame som jeg snakket med siger sÃ¥, 'Ã¥hhhhh, kan du komme efter 13.30, vi skal lige have frokost pause'. HÞrte jeg rigtig??!🀯 Frokost pause..😠
Jeg var sur, jeg var ked af det og mest af alt, jeg var i CHOK! Alt sammen er jeg endnu, for da jeg fik fat i en dyrlÊge som sÃ¥ lÊngere end "madpakkerne" sÃ¥ var min lille killing ved at DØ!😠😢
2 timer max, sÃ¥ havde jeg stÃ¥et med en dÞd killing!..😡
Håber virkelig dÚn madpakker var rigtig god.... FÞj for h*****!.

2025幎6月26日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

KÊre ulykkelige killinge ejer.
Vi er meget kede af din oplevelse af os.
Vi kan ikke genkende episoden og den måde du beskriver os på ligger os meget fjernt.
Der må have vÊret en misforståelse.
Vi vil håbe du kontakter os så vi kan snakke om det der hÊndte.
HÃ¥ber ar din killing klarede den

I morges var jeg pÃ¥ besÞg med vores kat

I morges var jeg på besÞg med vores kat til vaccinationer, ormekur og et generelt helbredstjek.
Jeg blev mÞdt med et varmt smil af personalet. Min kat var ekstremt Êngstelig, men takket vÊre Dicte gik alt glat. Hun tog sig god tid til min kat og mig, da jeg havde mange spÞrgsmål. Hun var også meget imÞdekommende; jeg fÞlte, at min kat var i gode hÊnder.
Da jeg havde en specifik prÊference for tidspunktet for den anden vaccination, blev dette noteret med det samme.
Jeg Þnsker alle medarbejdere en dejlig sommer og sommerferie.

2025幎6月24日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

Tusind tak for de pÊne ord .
Vi er meget glade for at hÞre ,at din kat og dig fÞlte sig godt behandlet .

Den bedste anbefaling

Af hjertet tak til @rosenholmdyreklinik / vestdjurs dyrlÊger for hurtig handling pÃ¥ denne travle fredag, og tage sig tid til at scanne og fjerne en mega betÊndt livmoder pÃ¥ Frida her, ellers kunne det vÊre gÃ¥et helt galt med en evt aflivning 🐶🐟🐟🥰🥰

2025幎5月30日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

Tusind tak for den pÊne omtale . Det er vi virkeligt glade for at hÞre

Jeg har en meget syg kat

Jeg har en meget syg kat, som skal aflives. Jeg laver en aftale med klinikken og skynder mig hjem fra Hadsund og så viser det sig, at jeg alligevel ikke har en aftale med klinikken, fordi de åbenbart manglede nogle oplysninger !! Nu står jeg stadig her med min meget syge kat og har fuldstÊndigt spildt min tid. De har heller ikke kunnet finde en ny tid til mig, for alle tider på fredag er forbeholdt klinikkens egne kunder, selvom at jeg tidligere har vÊret kunde der, men det kunne de ikke lige finde i systemet. Jeg er meget utilfreds, meget ked af det og meget frustreret.

2025幎5月28日

KÊre ulykkelige katteejer.
Det lyder som en meget uheldig situation var havnet i.
Vi kan desvÊrre ikke genkende situationen .
Det ligger os så uendeligt fjernt at afvise et sygt dyr, at jeg har svÊrt ved at forestille mig det ,.
Håber der forligger en misforståelse og håber du vil kontakte os , så vi kan snakke om det .

Omsorgsfuld og kompetent behandling

Endnu et positivt besÞg hos dyrlÊgen. Vi har gennem årene vÊret glade for den omsorgsfulde og professionelle behandling af vores 3 katte gennem tiden. Kattene var/er trygge ved dyrlÊgerne, og det smitter af på os som ejere. De bedste anbefalinger herfra. Bettina og Kenneth, og ikke mindst Molly(katten)

2025幎5月16日

Tusind tak for de pÊne ord.
Vi er meget glade for at hÞre at I og at isÊr, at Molly er glad for os .

Jeg har kun god erfaring med SkÊring

Jeg har kun god erfaring med SkÊring Dyreklinik.

Vi bruger SkÊring Dyreklinik til bl.a. tandrensning. Sidst vi ringede for at booke tid, da kunne vi hurtigt komme til, så det passede vores egen planlÊgning.

Nanna (vores hund) er helt tryg ved personalet og man kan mÊrke, at de går op i også at give hende en god oplevelse.

2025幎3月28日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

Tusind tak for den pÊne omtale.
Vi er meget glade for at hÞre Nanna er tryg ved os .

Har spildt en masse tid og penge hos

Har spildt en masse tid og penge hos dem med en hund der, efter vi har skiftet til en professionel klinik, har fået konstateret krÊft, tid og penge vi kunne ha brugt på at bekÊmpe krÊften.
Meget uerfarent og amatÞragtigt sted hvor man gÊtter sig frem i mangel af viden.
kan naturligvis godt vÊre dygtige folk knyttet til stedet men dem mÞdte vi desvÊrre ikke i dette tilfÊlde.

2025幎2月3日

KÊre ulykkelige hundeejer.
Vi er meget kede af at hÞre, at din hund har fået konstateret krÊft og at du ikke har vÊret tilfreds med os. Jeg kan desvÊrre ikke finde dig i vores system ud fra de sparsomme oplysninger og kan derfor ikke kommentere din situation
Vi bestrÊber os dog på at arbejde målrettet og tilbyde hÞj veterinÊr standard .
Hvis du ville kontakte os direkte, vil vi meget gerne hÞre din sag og få en snak om den .

Kan kun anbefale denne dyreklinik

Kan kun anbefale denne dyreklinik, fantastik og kompetent personale, der deler stor omsorg for både dyr og ejer. Så kÊmpe anbefaling herfra!!!

2024幎3月4日

Tusind tak for de pÊne ord.
Vi er meget glade for at hÞre at både dyr og ejer er tilfredse.

De varmeste anbefalinger fra Milo

De varmeste anbefalinger fra Milo, Liva og jeg. De hjalp os til endelig at finde ud af Milo udfordringer var i forhold til kost og endelig fik vi gode behandlingsmuligheder som har givet glad og livlig hanhund igen 💙

2025幎1月20日

KÊre Hundeejer.
Vi er meget glade for at hÞre vi har kunnet give god rådgivning vedr. kost til Milo, så han har det godt.
Og tak for du gav dig tid til en anmeldelse af os.

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger
Har brugt SkÊring Dyreklinik siden 2017, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Personalet er ikke bare professionelle, men også empatiske og nÊrvÊrende. Det har vÊret dejligt og meget vigtigt, at det har vÊret muligt, at blive fulgt af den samme dyrlÊge gennem alle årene, som giver en god kontinuerlig og tryg behandling. Klinikkens dyrlÊger er alle fagligt meget kompetente på mange forskellige områder, og de sparrer med hinanden, hvis det er nÞdvendigt, hvilket giver en ekstra sikkerhed for, at min hund altid får den optimale behandling. Der er en god balance mellem at vÊre dygtig og samtidig vise den omsorg og varme, som både min hund, og jeg som ejer, har brug for. Det er tydeligt, at de brÊnder for deres arbejde, og gÞr en stor indsats for, at dyrene skal fÞle sig så trygge så muligt, når de mÞder dem.

2025幎1月20日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

Tusind tak for den pÊne omtale.
Vi er meget glade for at hÞre at både du og din hund er tilfredse.

Kan varmt anbefale SkÊring dyreklinik

Kan varmt anbefale SkÊring dyreklinik - jeg bruger dem fast til mine to katte. Personalet er dygtige og imÞdekommende, og det er altid en god oplevelse at fÃ¥ hjÊlp dernede - bÃ¥de for dyr og mennesker 😉 (Og det gÊlder bÃ¥de ved det Ã¥rlige sundhedstjek og nÃ¥r man har akut brug for hjÊlp ved sygdom eller uheld).

2025幎1月17日

Tusind tak for de pÊne ord.
Vi er glade for både du og dine katte er tilfredse med os.

Stor faglig ekspertise

Min hundehvalp fik operativt fjernet flere tÊnder i klinikken ved dyrlÊge Peter Qvist. Alle mine Þnsker til forlÞbet blev opfyldt og jeg oplevede stor faglig ekspertise fra såvel dyrlÊgen og Þvrig personale. Så en kÊmpe anbefaling herfra.

2024幎11月27日

SkÊring - Rosenholm Dyreklinik からの回答

Tusind tak for anbefalingen af os og de pÊne ord.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。