レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. 🌈 SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.

Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.

MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem

Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er pÃ¥ fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnÃ¥r dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at bÃ¥de du og dit kÊledyr fÃ¥r den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til bÃ¥de Hinnerup, Lystrup og Århus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og Århus arbejder vi hÃ¥rdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

229件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Fy, skam jer.

Kom af to gange med vores to hunde, da de skulle have ordnet tÊnder. Vi fik at vide at begge vores hunde havde dårlige tÊnder og at de alle skulle rykkes ud. Det ville koste 5000 kr for den ene og den anden ville det koste 10.000 kr for. Da jeg var der med hund nr to, sagde jeg til dyrlÊgen at det havde vi ikke råd til og der fik jeg bare svaret at så skulle vi overveje at få den aflivet, for den havde mange smerter. Vi har efterfÞlgende vÊret ved to andre dyrlÊger som siger at de ikke skal have rykket tÊnder ud da de ikke fejler noget. Vi kommer aldrig mere til at sÊtte en fod i jeres klinik. Alt det gode ved Trige dyrlÊgen forsvandt med Hanne Hallson.

2020幎9月8日

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Når der er kraftig infektion i mundhulen og svÊr grad af peridontitis er den moderne tilgang at tÊnderne ekstraheres. Det vil ofte genere hunden betydeligt.
Hvis hundene ikke er undersÞgt i narkose er det umuligt at komme med en udfÞrlig vurdering. At der er andre dyrlÊger som er af anden mening Êndre ikke vores tilgang til svÊr sygdom i mundhulen på hunde.
Når det er så udbredt sygdom at alle tÊnderne skal opereres ud, skal behandlingen oftest deles op over flere gange. Det er udfÞrligt arbejde og derfor er prisen også hÞj. Det er vigtigt at få hundene behandling fÞr det er blevet så udbredt.
Vi håber at hundene får gjort noget for deres sygdom i mundhulen.

Mvh

DyrlÊgen i Trige

Dyb skuffelse i en meget trist situation

Jeg kom med min hund, Hitte, onsdag for knap to uger siden. Hun blev vurderet til at skulle aflives i indevÊrende uge. Aftalen var, at jeg skulle tale med familien og, nÊste morgen, bestille tid til hjemme-aflivning (hvor dyrlÊgen kommer ud).
Jeg ringer nÊste morgen og dyrlÊgen er optaget, men vil ringe tilbage til frokost. Kl. 13.30 ringer jeg igen for at hÞre om jeg hÞrer fra dem.. der er nu kun et dÞgn tilbage af ugen.. jaja.. han ringer i dag..

Jeg har STADIG ikke hÞrt fra ham!!!

Med dén form for ligegyldighed overfor min hund og min knuste familie, var der kun én ting at gÞre: Jeg kontaktede en anden dyrlÊge, én som tog opgaven alvorligt. Han kom mandag eftermiddag og vi havde en trist, men smuk aflivning af vores elskede hund.

DyrlÊgen i Trige siger, at de har fair priser. Dén pris jeg fik for en hjemmeaflivning var 2000-2200,- plus medicin. Jeg accepterede selvfÞlgelig umiddelbart, da det ikke er en situation til prisforhandling. Den anden dyrlÊge forlangte kr. 1.500,- inkl. alt.

Min oplevelse er klar: Alt det gode ved dyrlÊgen i Trige må vÊre rejst sammen med Hanne M. Hallson, den tidligere ejer.

Vi er dybt skuffede og vender bestemt ikke retur med vores andre dyr.

2020幎9月8日

Hej Linda.
Vi er bestemt kede af at der har vÊret kommunikationsproblemer fra vores side, specialt i sådan en trist situation. Det er forståeligt at I fandt en anden lÞsning til Hitte. Vi har talt om sagen internt for at undgå at sådan en situation vil kunne ske igen i fremtiden.
Vi håber at I er kommet over oplevelsen.

God vejledning

God vejledning, nemt at få en tid, gode priser. Fuldt tilfreds.

2020幎9月7日

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Hej Karin. Vi er glade for at du er tilfreds :)

Oprigtige og Êrlige

Oprigtige og Êrlige, med fair pris og god service. Trygt for hunden, og man fÞler sig både hÞrt og ikke bare snydt for pengene.

2020幎8月26日

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Tak Nadja, det er vi glade for at hÞre.

Tryg hund

Min hund plejer, at ryste og vÊre meget usikker. Det var hun overhovedet ikke hos dyrlÊgen i Trige. Kan varmt anbefale. Min hund valgte, jeg holder bare med hende

2020幎8月24日

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Vi er sikre på at din hund har valgt rigtigt :)

Billig

Billig, rigtig god og de har hjertet med og ingen Tom snak og halve lÞfter ville opfordre alle til at bruge dem

2020幎8月24日

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Tak, det er vi er glade for at hÞre :)

Kompetent behandling

Ingen tvivl om, at du som hundeejer får en kompetent behandling af din hund.

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Tak Henriette. Vi gÞr vores bedste :)

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, men for meget ventetid, selv vi hade en tid

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Hej Ilse. Tak for beskeden. Vi prÞver at mindske ventetiden nÊste gang du kommer.

Professionel og kompetent rådgivning og

Professionel og kompetent rådgivning og behandling. Venligt og imÞdekommende personale som er super gode til at håndtere "patienterne".
Giver min bedste anbefaling.

DyrlÊgehuset Trige からの回答

Hej Jenny. Vi gÞr altid vores bedste :) Håber i kommer jer derhjemme, mvh Thomas Jessen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。