VÊrdighed og omsorg og HÞj faglighed Fineste mÃ¥de vi fik sendt vores elskede hunde pige over regnbuen. ð SÃ¥ dygtige og omsorgsfuldt personale Vi giver kÊmpe anbefaling.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der er altid en god stemning, og personalet er meget venligt og smilende. Man fÞler sig velkommen og godt taget hånd om hver gang. Kan varmt anbefales.
MEGET dyrt i forhold til andre dyrelÊger, derudover taler flere af dem engelsk, hvilket kan gÞre det lidt mere besvÊrligt. Ikke de bedste oplevelser vi har haft hos dem
Jeg har vÊret hos dyrlÊgen hele to gange med den samme byld pÃ¥ min kats hale og betalt over 3000kr for at fÃ¥ den renset og fjernet. Her 2 uger efter endt behandling er bylden begyndt at vokse igen og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DyrlÊgehuset Trige er opstartet medio 2009 og klinikken er for familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vores vigtigste opgave er korrekt diagnostik og behandling af dit familiemedlem. Dette fÞres ved at vi konstant forbedre vores procedurer, investerer i nyt udstyr og at alt personalet er på fortsat efteruddannelse. Alt dette giver de bedste betingelser for glade dyrlÊger, glade ejere og vigtigst af alt glade, sunde og raske dyr. Lad vores erfarne dyrlÊge tage sig af dit kÊledyr. DyrlÊgehuset Trige er en dyreklinik, der hjÊlper alle familiens pelsede og fjerklÊdte medlemmer, herunder hunde, katte, kaniner og fugle. Vores hÞjeste prioritet er at sikre sunde og glade dyr, og vi opnår dette ved at tilbyde ekspertise, kÊrlig behandling og omsorgsfuld pleje. Hos os gÞr vi altid vores bedste for at sikre, at både du og dit kÊledyr får den bedste mulige behandling. Vi er stolt placeret i Trige, en nÊr beliggenhed i forhold til både Hinnerup, Lystrup og à rhus. Dette gÞr det nemt for dig at besÞge vores dyrlÊgeklinik og sikre, at dit kÊledyr modtager den omhu og behandling, det fortjener. Som din lokale dyreklinik i Trige, Hinnerup, Lystrup og à rhus arbejder vi hårdt for at opretholde den hÞjeste standard af pleje og service. Vi er her for at sikre, at dit kÊledyr lever et sundt og lykkeligt liv.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fy, skam jer.
Kom af to gange med vores to hunde, da de skulle have ordnet tÊnder. Vi fik at vide at begge vores hunde havde dårlige tÊnder og at de alle skulle rykkes ud. Det ville koste 5000 kr for den ene og den anden ville det koste 10.000 kr for. Da jeg var der med hund nr to, sagde jeg til dyrlÊgen at det havde vi ikke råd til og der fik jeg bare svaret at så skulle vi overveje at få den aflivet, for den havde mange smerter. Vi har efterfÞlgende vÊret ved to andre dyrlÊger som siger at de ikke skal have rykket tÊnder ud da de ikke fejler noget. Vi kommer aldrig mere til at sÊtte en fod i jeres klinik. Alt det gode ved Trige dyrlÊgen forsvandt med Hanne Hallson.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Dyb skuffelse i en meget trist situation
Jeg kom med min hund, Hitte, onsdag for knap to uger siden. Hun blev vurderet til at skulle aflives i indevÊrende uge. Aftalen var, at jeg skulle tale med familien og, nÊste morgen, bestille tid til hjemme-aflivning (hvor dyrlÊgen kommer ud).
Jeg ringer nÊste morgen og dyrlÊgen er optaget, men vil ringe tilbage til frokost. Kl. 13.30 ringer jeg igen for at hÞre om jeg hÞrer fra dem.. der er nu kun et dÞgn tilbage af ugen.. jaja.. han ringer i dag..
Jeg har STADIG ikke hÞrt fra ham!!!
Med dén form for ligegyldighed overfor min hund og min knuste familie, var der kun én ting at gÞre: Jeg kontaktede en anden dyrlÊge, én som tog opgaven alvorligt. Han kom mandag eftermiddag og vi havde en trist, men smuk aflivning af vores elskede hund.
DyrlÊgen i Trige siger, at de har fair priser. Dén pris jeg fik for en hjemmeaflivning var 2000-2200,- plus medicin. Jeg accepterede selvfÞlgelig umiddelbart, da det ikke er en situation til prisforhandling. Den anden dyrlÊge forlangte kr. 1.500,- inkl. alt.
Min oplevelse er klar: Alt det gode ved dyrlÊgen i Trige må vÊre rejst sammen med Hanne M. Hallson, den tidligere ejer.
Vi er dybt skuffede og vender bestemt ikke retur med vores andre dyr.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Mille er glad for at komme hos jerogâŠ
Mille er glad for at komme hos jerog behandlingen virker hvergang

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Kompetente og til en fair pris.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Dejlig personlig service og trygt stedâŠ
Dejlig personlig service og trygt sted at komme med sin hund.

God vejledning
God vejledning, nemt at få en tid, gode priser. Fuldt tilfreds.

sÞd og hÞflig betjening
sÞd og hÞflig betjening, min hund er tryg

Oprigtige og Êrlige
Oprigtige og Êrlige, med fair pris og god service. Trygt for hunden, og man fÞler sig både hÞrt og ikke bare snydt for pengene.

Tryg hund
Min hund plejer, at ryste og vÊre meget usikker. Det var hun overhovedet ikke hos dyrlÊgen i Trige. Kan varmt anbefale. Min hund valgte, jeg holder bare med hende

Billig
Billig, rigtig god og de har hjertet med og ingen Tom snak og halve lÞfter ville opfordre alle til at bruge dem

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
DyrlÊge Thomas yder enorm kompetent ogâŠ
DyrlÊge Thomas yder enorm kompetent og brugbar vejledning ift vores kat. Kan anbefales på det varmeste.

Kompetent behandling
Ingen tvivl om, at du som hundeejer får en kompetent behandling af din hund.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, men for meget ventetid, selv vi hade en tid

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Professionel og kompetent rÃ¥dgivning ogâŠ
Professionel og kompetent rådgivning og behandling. Venligt og imÞdekommende personale som er super gode til at håndtere "patienterne".
Giver min bedste anbefaling.

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
Kort ventetid og god service ð
Kort ventetid og god service yð

DyrlÊgehuset Trige ããã®åç
DyrlÊgen i Trige er dygtig ogâŠ
DyrlÊgen i Trige er dygtig og interesser sig oprigtigt for dyrene.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ