Niestety jestem bardzo rozczarowana zamówieniem. Wybrałam wariant „największy”, kierując się zdjęciem z oferty. Na prezentacji jest to duży, bardzo obfity i efektowny bukiet. Otrzymany bukiet j... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bardzo pozytywne doświadczenie z e-kwiaty.pl. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i bezproblemowo, a kwiaty dotarły świeże i pięknie przygotowane. Wszystko zgodne z zamówieniem, a cała obsługa pr... もっと見る
Jestem bardzo zadowolony z usługi! Bukiet był przepiękny i dokładnie taki, jakiego oczekiwałem. Co najważniejsze, kwiaty dotarły do mojej żony już następnego dnia i zrobiły na niej ogromne wrażenie. W... もっと見る
Wysłaliśmy bukiet na urodziny naszej managerki ale niestety okazało się, że jest na wyjeździe. Kwiaciarnia oświadczyła, że wyślę świeży bukiet kilka dni później w dniu odpowiednim dla solenizantki!... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!
連絡先
ポーランド
- e-kwiaty.pl
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Po prostu wszystko profesjonalnie!!
Łatwy sposób zamówienia i punktualna…
Łatwy sposób zamówienia i punktualna dostawa.
⭐ 1/5
⭐ 1/5 – Zdecydowanie NIE POLECAM
Jedno z najgorszych doświadczeń z obsługą klienta, jakie miałem.
Zamówiłem i z góry opłaciłem kwiaty na konkretny dzień i konkretną okazję. Firma przyjęła zamówienie oraz płatność, po czym… kwiaty w ogóle nie zostały doręczone.
W przypadku kwiatów zamawianych na konkretną okazję termin jest przecież istotą całej usługi. Urodzin, rocznicy czy innego ważnego dnia nie można po prostu przełożyć i dostarczyć kwiatów kiedy indziej.
Po zgłoszeniu problemu liczyłem przynajmniej na profesjonalne podejście i próbę naprawienia sytuacji. Zamiast tego otrzymałem informację, że jeżeli nie jestem zainteresowany późniejszą dostawą, zamówienie zostanie anulowane, a pieniądze zwrócone.
I tyle.
Żadnej realnej próby zrekompensowania sytuacji. Żadnego gestu wobec klienta.
Zwrot pieniędzy za usługę, która w ogóle nie została wykonana, nie jest dla mnie rekompensatą ani przykładem dobrej obsługi klienta. To absolutne minimum.
Najbardziej rozczarowuje podejście firmy do własnego błędu. Kwiaty miały być niespodzianką w konkretnym dniu. Tego nie da się naprawić samym zwrotem pieniędzy kilka dni później.
Co ciekawe, dopiero po tej sytuacji zacząłem czytać negatywne opinie innych klientów i znalazłem relacje opisujące bardzo podobne problemy: niedostarczone zamówienia na ważne okazje i późniejszą obsługę reklamacji.
Gdybym przeczytał je przed zakupem, wybrałbym inną firmę.
Jeżeli zależy Wam na tym, żeby kwiaty rzeczywiście dotarły na ważną okazję, radzę dobrze się zastanowić przed złożeniem tutaj zamówienia.
„270 zł za coś zupełnie innego niż na zdjęciu” 😡
Ogromne rozczarowanie – prezent na 80. urodziny taty
Zamówiłam za 270 zł zestaw „Bukiet dla Niego” z okazji 80. urodzin mojego taty. Niestety to, co zostało dostarczone, bardzo mocno odbiegało od produktu prezentowanego na stronie.
Zamiast pięknego, gęstego i efektownego bukietu w różowo-fioletowej kolorystyce tata otrzymał znacznie skromniejszą, luźną kompozycję z innych kwiatów. Różnica między zdjęciem oferty a rzeczywiście dostarczonym bukietem jest ogromna.
To jednak nie wszystko. W zestawie zamówiłam konkretnie Baryłki Klasyczne, natomiast dostarczono zupełnie inne czekoladki tanszej innej marki.
Złożyłam reklamację i przesłałam zdjęcia otrzymanych produktów. Mimo widocznej dokumentacji poproszono mnie dodatkowo o zdjęcie całego bukietu wykonane z góry.
Rozumiem, że bukiet nie zawsze może być identyczny jak na zdjęciu, ale przy cenie 270 zł oczekuję porównywalnej wielkości, jakości i charakteru kompozycji oraz dostarczenia dodatków, które faktycznie zamówiłam.
Prezent miał sprawić mojemu tacie radość w wyjątkowym dniu. Zamiast tego pozostało ogromne rozczarowanie.
Na ten moment nie mogę polecić tej firmy. Jeśli sposób rozpatrzenia reklamacji zmieni moją ocenę sytuacji, zaktualizje opinie.
zawsze na czas i zgodnie z opisem
zawsze na czas i zgodnie z opisem. Dobry trucking paczki
Godni zaufania i dotrzymują danego słowa.
Zamówienie złożyłam o 7 rano z drugiego końca Polski a o 11 już zostało zrealizowane. Tutaj muszę zaznaczyć, że adres odbiorców był na terenach wiejskich. Prawdę mówiąc nie wierzyłam, że zostanie dostarczone w przedziale 9-12. Zostałam mile zaskoczona!
Kwiaty w koszyku Polecam 🥰
Kwiaty prześliczne nic dodać nic ująć i najważniejsze świeże🌺 Solenizantka przeszczęśliwa i o to chodziło Polecam jak zawsze wszystko super 🥰
Zamówienie złożone w dniu dostawy…
Zamówienie złożone w dniu dostawy dotarło na czas.
WZRUSZ
WZRUSZ, PRZEPIĘKNY BUKIET, nie wiem co powiedzieć… przerósł moje oczekiewania i ten z poglądowego zdjęcia…
Obfity, naturalny i elegancki, PRZEPIĘKNY!
Zamówiony i dostarczony w ten sam dzień, polecam z serca.
Zamówiłam kwiaty bez problemu
Zamówiłam kwiaty bez problemu
Strona internetowa łatwa do obsługi
Duży wybór
Przede wszystkim sprawna transakcja i…
Przede wszystkim sprawna transakcja i wszystko zgodne z zamówieniem. Przesyłka dostarczona na czas
Korzystałem pierwszy raz
Korzystałem pierwszy raz; dobra obsługa, kwiaty dostarczone na czas,
Bezproblemowo
Bezproblemowo, zamowienie zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt. Odbiorca zadowolony :)
Wstyd i strata pieniędzy
Niestety przesyłka była opóźniona o kilka godzin, mimo że i tak jest 2h przedział czasowy w którym bukiet powinien byc dostarczony. Bukiet zdecydowanie odbiegał od wzorca na stronie, wyglądał tanio i absolutnie nie był wart swojej ceny. Kwiaciarnie nie powinny podejmować usług jesli nie mają na stanie kwiatów, ktore powinny byc zawarte w bukiecie. Miał byc piękny bukiet na 55 rocznicę ślubu, a przyszedł wiecheć od babki z bazaru. Jestem bardzo rozczarowana i nie polecam.
Nie polecam. Zamówiłem bukiet „Bukiet z najlepszymi życzeniami” za około 200 zł. Na zdjęciu kompozycja zawiera wyraźnie widoczne różowe róże, lilie i goździki. Otrzymany bukiet wyglądał zupełnie inaczej – nie było w nim ani jednej róży. Róże zostały zastąpione większą ilością tańszych kwiatów i dodatków, przez co kompozycja została wyraźnie zmieniona i moim zdaniem również znacząco obniżona pod względem wartości.
Co najgorsze, sklep sam przyznał w odpowiedzi na reklamację, że problemem był „brak róży w dostarczonej kompozycji”, ale zaproponował za to jedynie 10% zwrotu, czyli 20 zł, albo 20% rabatu na kolejne zamówienie.
Nie uważam, że jest to adekwatna rekompensata za otrzymanie zupełnie innej kompozycji niż zamówiona. Zapłaciłem za konkretny bukiet, a nie za dowolną wersję zastępczą. Szczególnie rozczarowujące jest to, że zamiast realnie rozwiązać problem, sklep próbuje zamknąć reklamację symbolicznym zwrotem.
Wcześniej korzystałem z usług e-kwiaty.pl i polecałem ten serwis innym. Po tym doświadczeniu zdecydowanie nie polecam.
Zgodne z opisem piękne kwiaty
Zgodne z opisem piękne kwiaty, mega szybka dostawa. Naprawdę godne polecenia.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。