䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ
  2. 医療機噚補造業者
  3. 医療甚品店

圓該䌁業による蚘述

eAnatomi er en af Danmarks fÞrende leverandÞrer af specialiserede anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i Norden. Vi udgiver bl.a. vores egen plakatserie og udvikler originale produkter til anvendelse indenfor trÊning, simulation og indretning af kliniske rum. eAnatomi samarbejder med anatomiske illustratorer og specialiserede fagfolk i udviklingen af vores produkter. eAnatomi producerer bl.a. sin egen serie af anatomi plakater som inkluderer ren latin og er oversat til flere lokale sprog, samt en serie unikke og originale anatomi modeller der anvendes til patientvejledning. Derudover reprÊsenterer eAnatomi også flere af verdens fÞrende producenter af anatomiske undervisningsmaterialer. Sortiment er tilsammen målrettet både studerende, undervisere og behandlere i ind- og udland.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

14件のレビュヌ

Stor wauw faktor på store anatomiplakater

Virkelig fin og venlig mailkorrespondence omkring kÞb af to store (150x210 cm) anatomiplakater til fysioterapiklinikker. Plakaterne er i super fin kvalitet og virkelig flotte. Plakaterne har stor wauwfaktor og tiltrÊkker klienternes opmÊrksomhed og pga det store format, er det et godt visuelt redskab til at forklare anatomien.
Jeg er meget glad for mit kÞb og anbefaler gerne eAnatomi til andre.

2026幎2月27日

Helt fantastisk kundeservice!

Helt fantastisk kundeservice!

Jeg havde oprindeligt bestilt til afhentning, men blev desvÊrre forhindret, så jeg skrev til Christian om det var muligt at arrangere levering. Det var intet problem, og jeg havde plakaten dagen efter. Der lå også en gave i pakken, som jeg også er yderst taknemmelig for! KÞb kÞb kÞb!

2025幎3月5日

Super kundeservice

Super kundeservice!
Som angivet kom plakater, i super fin kvalitet!
Bestemt et sted jeg vil handle igen!

At Postnord ikke kan finde ud af deres arbejde, så for egen regning!

2024幎11月5日

SuverÊn kundeservice

Kan kun på det varmeste anbefale at kÞbe igennem denne webshop.

Havde kÞbt et kranie, vi havde problemer med at skille det ad, og indehaveren har god til at hjÊlpe via telefonen.

Derefter fandt vi ud af at kraniet ikke var det vi ledte efter, og han tog uden problemer kraniet retur.

Fornem kundeservice og vil helt sikkert handle hos dem igen.

2020幎10月30日
自発的なレビュヌ

HÞj faglighed og suverÊn service

I min jagt efter en realistisk hjernemodel var jeg forbi mange hjemmesider - mange var lovende, men flere var tydeligt prÊget af mangel på faglighed (og dårlige google-translate oversÊttelser til dansk...). eAnatomi ramte lige på kornet i sine beskrivelser af omtalte hjernemodel - hÞj faglighed, herunder viden om produktets anvendelse (fordele og mangler), viden om produktets begrÊnsninger samt hvilke produkter der bedre egner sig til andre formål, viden om netop hvilke hjernestrukturer produktet kunne og ikke kunne vise osv.. Beskrivelse af modellen var spot-on, og var tydeligvis skrevet af nogen med forstand på stoffet. Pakken var hos mig en dag efter jeg bestilte den.

Da jeg modtog hjernemodellen var der en fejl på den - jeg henvender mig til eAnatomi som svarer hurtigt og personligt på min henvendelse - de kontakter producenten, og inden jeg ved af det, så står jeg med en frisk model lige fra fabrikken samt et returlabel til den gamle model. SuverÊn og meget personlig service.

Sortimentet er det bredeste jeg har set i danmark og jeg ser frem til at handle hos dem i fremtiden.

2020幎9月17日
自発的なレビュヌ

HÞj produkt kvalitet og fin kundebetjening

Jeg har bestilt 2 plakater med hhv. muskel og skelet systemet på ren latin i stÞrrelsen 70 x 100 cm. Disse var som udgangspunkt ikke på lager, så jeg fik at vide at jeg ville kontaktes så snart de kommer. En uge senere blev jeg lidt nervÞs og kontaktede kundeservice. Der fik jeg at vide at plakaterne var på vej fra fabrikanten mod lageret, og at de ville sendes til mig inden for 24 timer. Dagen efter, om formiddagen fik jeg både en SMS og mail fra PostDanmark hvor der stod at jeg har en pakke som er klar til afhentning. Plakaterne lever i den grad op til mine forventninger, og beskrivelsen fra hjemmesiden passer prÊcis med de produkter jeg har kÞbt. Fuld tilfredshed herfra!

2013幎10月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。