Sea-Band Danmark レビュー 94

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg købte Sea-bands fordi jeg er gravid og har rigtig meget kvalme. De har desværre slet ingen effekt haft for mig. Kvalmen blev ikke bedre. Men til gengæld fik jeg penge retur for armbåndene. God... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig et fantastisk produkt når man døjer med køresyge. Vores datter på 6 år døjer med køresyge og har gjort det i en del år nu, det kan dreje sig om korte men også længere køre ture. Sea band ha... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bestilte et bind til at afhjælpe mod mit høfeber. Det hjalp desværre overhovedet ikke. Men til min store overraskelse modtog jeg en besked hvor de spurgte til virkningen. Jeg meddelte dem at det desvæ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt enestående kundeservice, det virker til at de sætter en ære i at kunderne er tilfredse og produkterne passer. Jeg fik hjælp ud over det forventede. Derudover havde jeg et øjeblik helt glemt at... もっと見る

企業情報

1. 医療用品店
  2. 医療機器提供業者
  3. 妊娠相談センター

当該企業による記述

Sea-Band Mod Kvalme - det naturlige valg - og hvorfor så det? Køresyge, søsyge og graviditet er måske den hyppigste årsag til kvalme i befolkningen. Det er derfor ganske vigtigt, at man kender en løsning, hvor kroppen i de fleste tilfælde, selv hurtigt kan afhjælpe denne ubalance uden brug af medicin. Sea-Band er et akupressur håndledbånd der afhjælper eller lindre kvalme og det kan bruges igen og igen. Du finder det på apoteket hos Matas til både børn og voksne.

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ingen effekt for mig

Men til gengæld fik jeg penge retur for armbåndene.
God kundeservice

2025年11月17日

Hej Camilla,
Tak for din anmeldelse og for opdateringen.
Det er også vores erfaring, at enkelte desværre ikke oplever nogen effekt af Sea-Band mod graviditetskvalme. Vi har derfor valgt, at disse kunder naturligvis ikke skal betale for produktet.

Du har derfor fået hele beløbet retur, så snart vi modtog din besked.
Heldigvis oplever de fleste god eller lindrende effekt af Sea-Band – og derfor siger vi også tak for din tilbagemelding.

Bedste hilsner
Sea-Band Danmark / PB

5つ星のうち5の評価

Jeg var fuldstændig lagt ned af…

Jeg var fuldstændig lagt ned af graviditetsbetinget kvalme og opkast. Efter jeg købte et sæt af disse på apoteket er kvalmen aftaget med 90%. Jeg har benyttet armbåndene 4 dage og gik fra at kaste op 5-15 gange dagligt til slet ikke. Om det er placebo ved jeg ikke, men det har gjort en enorm forskel for mig personligt og jeg vil klart anbefale seaband.

2024年7月19日

Kære Marlene
Tak for din fine anmeldelse, det er vi altid glade for at høre og det kan være med til at hjælpe andre. Apotekerne har taget Sea-Band til sig og kan med denne løsning tilbyde kunderne hjælp mod graviditetskvalme helt uden medicin og de bekymringer der kan følge med. Endnu engang tak for din beskrivende beretning.

Overbevist skeptiker

Jeg var en af skeptikerne men jeg må erkende at det virker

2024年4月16日

Kære Anette
Tak for dit svar. Ja, akupressur med Sea-Band er for de fleste overraskende effektivt. Det sker dog, at enkelte ikke kan hjælpes med denne medicinfrie løsning. I disse tilfælde refunderer vi altid og ubetinget købet.

5つ星のうち5の評価

Ingen effekt på graviditets kvalme

Købte et sæt sea band i håb om at de ville hjælpe på min graviditets kvalme, men desværre har de slet ingen effekt. Min store søn lider meget af køresyge, og jeg tænkte derfor vi kunne bruge dem på ham, nu hvor de ikke virkede for mig, men de virker desværre heller ikke for ham ☹️

Designet er dog fint og flere farver at vælge mellem 👍🏻
__________________________________
Jeg retter lige min bedømmelse til 5 stjerner. Mega god service at man får refunderet hele beløbet, hvis ikke man har haft effekt af armbåndene!😃👍🏻

2024年3月30日

Kære Winnie
Det er ærgerligt at høre, at du ikke har oplevet nogen forbedring med Sea-Band. Det er sjældent, at virkningen helt udebliver, men der er tilfælde, hvor det desværre sker, og vi kender ikke årsagen.
Der er gennemført mange undersøgelser med Sea-Band mod graviditetskvalme og her kan vi se, at der er nogen der ikke reagere på behandlingen. I disse tilfælde har vi den ordning, at vi tilbyder at refundere dit køb og du skal ikke returnere det til os.
Lad os høre om du ønsker, at vi refunderer dit køb. Send os en e-mail til info@seaband.dk
Bedste hilsner
Pb/ Sea-Band Teamet

5つ星のうち4の評価

Virkede desværre ikke mod graviditetskvalme

Købte et sæt armbånd for at modvirke graviditetskvalme (dog ikke fra seabands site, men i Matas). Desværre havde det ingen effekt på mig. Jeg kan have brugt dem forkert, men forsøgte at trykke og nulre kuglerne mod håndleddene i flere forsøg uden at opnå nogen forskel. Endte med at give op.

Opdateret. På baggrund af min anmeldelse blev jeg kontaktet af seaband, der tilbød at dække mine omkostninger til armbåndet. Det synes jeg er rigtig god service, og jeg har derfor opdateret antal stjerner.

2024年2月29日

Kære Mette
Vi er naturligvis kede af, at du ikke har opnået lindring mod kvalme med Sea-Band. Vi forstår også den frustration der opstår, når man har det så dårligt. Vi er klar over, at denne behandling ikke virker for alle, det viser de kliniske undersøgelser også.
Det er vel også fair at erkende, at alle former for behandling efterlader enkelte uden at opfylde forventningerne.
Hos Sea-Band Danmark har vi besluttet, at i disse tilfælde refunderer vi købet. Du skal blot sende os et billede af kvitteringen til info@seaband.dk, så refunderer vi hele beløbet.

Vi er først og fremmest kede af din skuffelse, og håber alt det bedste for dig og at kvalmen snart forsvinder af sig selv. Efter sådan en anmeldelse, som naturligvis udtrykker din virkelighed, er vi alligevel glade for at de fleste har en meget positiv oplevelse med Sea-Band.
Lad os høre fra dig.

Bedste hilsner fra
Poul B/ Sea-Band Teamet

5つ星のうち5の評価

Bestilte 4 seabands mandag formiddag, varen blev afsendt tirsdag sidst på dagen, og landede hos mig torsdag, klar til ferie lørdag morgen

2024年2月27日

Skønt

5つ星のうち1の評価

Vil I ikke lade være med at være så…

Vil I ikke lade være med at være så aggressive efter en anmeldelse. Jeg skal nok anmelde, såfremt produkt, pris eller forløb har været problematisk.
Hvis jeg fx modtager en bestilt pakke, ville det være meningsløst at give 5 stjerner for det, da det mindste jeg kan forvente er at modtage min pakke. Det bliver lidt at holde kunderne for nar.

2024年3月1日

Hej Jonas
Det ser ikke ud til det er os du har handlet med og vi er naturligvis kede af din anmeldelse for noget vi ikke har indflydelse på.
Håber du vil kontakte os, for vi er enig med dig, at det er irriterende med alt for mange forespørgsler om vurderinger.
Venlig hilsen Sea-Band Teamet

Hurtig service!

Hurtig service!
Produktet virker super godt mod kvalme 🙏🏼 Både ved sygdom og graviditet.

5 stjerner fra mig

2024年2月8日

Hej Vickie
Mange tak for din anmeldelse af Sea-Band. Det er godt at blive bekræftet i, at en så enkel løsning som Sea-Band kan gøre så meget uden medicin.
Bedste hilsner fra Sea-Band Teamet

Lidt svært at anbefale

Lidt svært at anbefale, da jeg ikke er køresyg, når jeg selv kører. Men køresyg, når jeg sidder på bagsædet, når jeg skal køre med andre. Med håber, det fungerer godt.

2023年8月23日

Hej Lillian
Ja, det håber vi også og det er der god grund til at tro, for vi kan sige at det virker for næsten alle. Vi kan ikke sige alle, for som for alle behandlinger, vil der altid være enkelte der ikke respondere på en given behandling. Men med Sea-Band er der ingen bivirkninger som dem der kendes fra medicin.

5つ星のうち5の評価

Hay-band virker selvom jeg var meget skeptisk.

Hay-band virker selvom jrg

2023年7月7日

Hej Sonja
Tak - og vi forstår godt din skepsis, for hvordan kan noget så enkelt uden brug af medicin gøre så meget.
Vi erkender dog også, at det ikke i alle tilfælde løser hele problemet, men en lindring er jo altid velkommen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。