SkÞnne småkager, havde tidligere prÞvet småkagerne, så denne gang kÞbte jeg én hel kasse. SkÞn og nem hjemme side. Hurtig levering, i embalage der virkelig passer på varerene. Tak for hjÊlpen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mÊrkvÊrdig at varerne pÃ¥ deres hjemmeside pÃ¥ egne produkter er langt dyrere end andre steder pÃ¥ nettet. LÊg dertil at man ogsÃ¥ skal betale f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var skeptisk ang. Easisâs sukkerfrie cola, men min skepsis var unÞdvendig, det er en god sodavand og bliver det jeg drikker fremover. Isvafler: Var ikke tilfreds med mit kÞb af disse, de var bl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos EASIS finder du et kÊmpe udvalg af lÊkre fÞdevarer og snacks uden tilsat sukker. Stort udvalg og gode priser.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

LÊkker produkt igen.
Gode priser incl tilbudspriser.samt kvik afsendelse.

Tak for hjÊlpen.

EASIS ããã®åç
Levering kom hurtigt dagen efter. Det er simpelthen nogle lÊkre udvalg. De nachos kan man ikke kÞbe sÃ¥ mange steder end her, sÃ¥ dejligt med tilbud. Bare man kunne fÃ¥ oftere tilbud pÃ¥ de ting man kunne lide, sÃ¥ kÞbte jeg oftere. ð€

EASIS ããã®åç
Jeg er stÊrkt utilfreds med min oplevelse hos Easis.
Jeg har siden februar ventet på at få refunderet et belÞb for en vare, som er blevet godkendt til tilbagebetaling. På trods af gentagne henvendelser til kundeservice, og en konkret bekrÊftelse den 5. marts om, at refunderingen ville blive gennemfÞrt, har jeg stadig ikke modtaget mine penge.
Det er efterhånden flere måneder siden, og der er ingen synlig handling eller opfÞlgning fra virksomhedens side. Jeg finder det helt uacceptabelt, at en virksomhed ikke overholder en så grundlÊggende forpligtelse som at tilbagebetale penge, de skylder.
Min oplevelse er prÊget af manglende ansvar, manglende opfÞlgning og en meget kritisabel håndtering af kundeservice.
Jeg vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de andre at handle her, hvis man Þnsker en tryg og ordentlig behandling â isÊr hvis der skulle opstÃ¥ behov for refundering.

EASIS ããã®åç
Det jeg kÞbte bl.a. pålÊgschokolade /lys med tykke skiver den er super god også deres bolsjer i dåse er gode. Er tilfreds.

EASIS ããã®åç
Isvafler: Var ikke tilfreds med mit kÞb af disse, de var blÞde og krystalliseret. Jeg skrev med Easis, de beklagede meget og sendte mig pengene retur, det er god stil
Har kÞbt flere varer derfra og har vÊret meget tilfreds, i får min varmeste anbefaling.
Lisanne Duusgaard

EASIS ããã®åç
pandekage pulver er elendigt ligeså blanding til boller
pandekagerne var på tilbud men uspiselige. SyltetÞj meget stiv kan spises men kommer ikke i nÊrheden
af den rigtige. Jeg smed 10 poser ud med pandekager og 10 poser med bolledej.
Lakridskugler meget fine

EASIS ããã®åç
Det er rigtig godt,og isÊr nÃ¥r man har brug for noget sÞdt,og sÃ¥ kan spise det med god samvittighed ðð

EASIS ããã®åç
Det kommer hurtigt, jeg er vild med sukkerfri kakao, og hvid chokolade med lakrids,

EASIS ããã®åç
Det smagte dejligt og så er det godt at der ikke er sukker i

EASIS ããã®åç
Protin pulvert barene og skumfiduserne og lakridseene smagte rigtit godt med bolsjerne hade en kunstig efter smag

EASIS ããã®åç
Jeg kan rigtig godt lide Easis produkter, men synes det er mÊrkvÊrdig at varerne på deres hjemmeside på egne produkter er langt dyrere end andre steder på nettet. LÊg dertil at man også skal betale for fragten. Jeg er med på, at man skal tjene på sit produkt, men det virker lidt usympatisk.
Varerne er fundet 20-30 procent billigere andre steder, hvor fragten også er gratis. Det må som udgangspunkt vÊre billigst ved producenten.

EASIS ããã®åç
Jeg fik min vare hurtigt og er meget tilfreds med med deres service og ja fik smagt deres vare og det var gode

EASIS ããã®åç
Rigtige gode produkter, god service og hurtig levering ð

EASIS ããã®åç
Uanset hvad, så smager produkterne kunstigt, og jeg Êrgrer mig, når jeg har kÞbt igen.

EASIS ããã®åç
Jeg er lige startet på Easis produkter Min veninde og jeg smager os frem til hvad vi kan lide og har bestilt lidt af hvert Jeg er diabetiker og skal begynde på kostomlÊgning men kan godt lide noget sÞdt og det har jeg fundet i jeres produkter Jeg skal tage min diabetes alvorligt og det hjÊlper jeres "sÞde" sager med Så tak for det

Varerne kommer hurtigt.
Er glad for at kÞbe kassesalg, gerne to til fire ad gangen, så blander jeg dem i en kasse, så er der variation hver dag. KÞber gerne lidt udsalg med, for at få smagt de forskellige varer.

EASIS ããã®åç
Bruger altid Easis produkter.
Det bedste på markedet
Sukkerfrit ð
Brugte under vÊgt tab og er fortsat efterfÞlgende for og bibeholde vÊgt tab
Og få lovlig grund til både sunde og velsmagende snacks