レビュアーのコメントを見てみましょう
Easis produkter er super lækre - men deres kundeservice, når man ringer til dem er under al kritik. Ringede og fik besked på, at de ikke kunne gøre noget, da de blot sad på lageret. Skulle ringe t... もっと見る
Det er mig en gåde hvorfor Easis…
Det er mig en gåde hvorfor Easis produkter sødes med Maltitol som f.eks forhøjer blodsukkeret og er skadeligt for diabetikere, når der findes så mange super gode alternativer. I det mindste kunne I skrive, dårligt for diabetikere på slikposerne
Jeg har købt deres vanilje is I mange…
Jeg har købt deres vanilje is I mange år. Nogen gange lidt hård is, men efter 15 min, så var den fin i konsistens. Så fik jeg 2 som virkelig ikke kunne spises. Et eller andet er galt. De koster alligevel 38-40 kr stykket. Så vælger at skrive til easis omkring det. Det eneste, som de skriver tilbage er, at de beklager, at jeg har haft en dårlig oplevelse, og de arbejder på at forberede den. Okay så de 80 kr, som jeg har smidt I skraldespanden, er I ligeglade med. De lever lidt højt på, at deres brand er populært, synes jeg
Chrunchy caramel bar uspiselig
Den bar er så hård, at den end ikke kan saves over. Den ligner beton med små gule mister overtrukket med chokolade. Købt i dagligbrugsen
Super tilfreds med levering
Super tilfreds med levering! De pakker tingende godt ind, så de ikke bliver beskadet undervejs.
Hurtig levering.
Alt perfekt
Hurtig levering og alt var virkelig godt og sikkert pakket.
Gratis fragt den dag. Tusind tak.
Fuldstændig ligeglad om det er easis…
Fuldstændig ligeglad om det er easis eller isis. Produkterne er fantastiske. Specielt deres slik og grød. Levering er bare super hurtig og general fantastisk service.
Bestilt 28/11 stadig ikke modtaget mine…
Bestilt 28/11 stadig ikke modtaget mine vare. Har i mellemtiden bestilt 2 gange fra bodylab , som jeg allerede har modtaget.
Super tilfreds hele vejen igennem
Super tilfreds hele vejen igennem! :-) Dejligt produkt sortimentet også udvikler sig rigtig meget for tiden
Man kan få det man søger efter uden…
Man kan få det man søger efter uden sukker easis har mere at byde på ind butikker har køber fordi nogen i familien har sukkersyge viser også hensyn til fem
Utrolig laaaaang leveringstid :/
Utrolig laaaaang leveringstid :/. Bestilte varer i mandage, og idag lørdag er der stadig ikke kommet varer :/. Måske kommer er først på mandag?
Jeg er fan af de fleste produkter…
Jeg er fan af de fleste produkter indtil videre. Specielt havrekiks m chokolade og kakaokiks med creme samt sour cream chips og paprika chips. Men at de skriver fra dag til dag levering. Den del bliver desværre ikke overholdt. De skriver også i e-mailen at der går maks 1-2 hverdage. Hvilket på ingen måde er tilfældet desværre. Jeg oplever der går op til 5 dage. Altså hverdage.
Er simpelthen vild med EASIS…
Er simpelthen vild med EASIS produkterne.
Stort udvalg og der kommer hele tiden nye og lækre produkter til - TAK for det :-)
Der er styr på bestilling, levering af pakken, indholdet man har bestilt er pakket så ordentligt, pengene bliver først trukket når pakken er på vej hjem til dig. Og bedst af alt - pakken er behandlet ordentligt!
Super søde medarbejdere. Dejlig kundeservice - og det er vitterligt kundeservice.
Alt i alt en super dejlig købsoplevelse og så er jeg bare vild med EASIS.
Meget lækre produkter
Meget lækre produkter. Nu venter jeg bare på, at der kommer øko-produkter fra Easis! Tror vi er mange, der gør det. Men tak - allerede for det I kan! Virkelig gode sager!
Deres sukkerfrie is er virkelig gode.
Fantastisk kundeservice
Jeg har lige bestilt en stor pakke, som desværre havde fået en lidt hård medfart under fragt. Min 500 grams Perfect strø og min Perfect fit var revnet og lå udover det hele.
Jeg sendte mail med billedmateriale til kundeservice tirsdag aften klokken 22.15. Klokken 22.26 fik jeg svar med en beklagelse og at jeg nok skulle få tilsendt noget nyt.
I dag, 36 timer senere, modtager jeg mine nye varer.
Se det er kundeservice.
Fantastisk kundeservice
Jeg havde bestilt et bagekit, men da jeg fik det hjem var min Perfect Fit flækket så næsten det hele lå ud i posen og havde fedtet alle de andre ting ind. Heldigvis har jeg lufttætte beholdere, så det kom ned i sådan en. Sendte en besked med billeder, og får tilsendt et helt nyt bage kit. Det er simpelthen super service. Det burde andre virksomheder lærer lidt af.
Serviceminded virksomhed
Handlede forleden for første gang ved Easis.
Nem hjemmeside og let at bestille fra.
Vi købte 5 bøtter strøsukker. Få dage efter kom pakken. Desværre var der ikke nok fyld omkring bøtterne og den ene var gået itu. Indholdet lå som klister i bunden af kassen..
Jeg skrev en mail til kundeservice og medsendte billeder af problemet.
Allerede dagen efter, om morgenen var der svar og en ny pakke med strøsukker var på vej til os. Den ankom dagen efter og indholdet var intakt.
Det kan man da kalde kundeservice på øverste hylde!
Det er bestemt ikke sidste gang vi handler ved Easis - 5 stjerner og de bedste anbefalinger til et profesionelt firma.
God og hurtig handel
Altid god og hurtig handel via hjemmesiden. 🙂 og gode produkter.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。