Banner for Easy Life dienstencheques - Borsbeek | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Borsbeek | Huishoudhulp via dienstencheques レビュー

TrustScore 5段階評価の4

de Robianostraat 74, 2150 Borsbeek, Antwerpen, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na een aanvraag gedaan te hebben, ben ik uiterst vriendelijk en duidelijk geholpen geweest door medewerkers op kantoor Borsbeek. De poetsdame-(naam privé) die bij mij komt spreekt weinig tot geen Ne... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Communicatie van het bedrijf naar de klanten is goed. Echter de extra kosten zijn hoog, hoger dan in sommige andere bedrijven. De vaardigheden van de huishoudhulpen die hier al geweest zijn zijn eer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn nu enkele jaren gesteld bij easylife. Het was even zoeken naar iemand die het aandurfde met onze grote hond maar men is blijven zoeken naar een goede match. Onze vaste hulp is een jaartj... もっと見る

企業情報

1. ハウス クリーニング業
  2. 清掃員
  3. 清掃サービス
  4. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Borsbeek dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Borsbeek en de omliggende gemeenten. Of u nu ondersteuning zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij bekijken samen met u welke huishoudhulp het beste past bij uw situatie. Dankzij onze kennis van Borsbeek en de regio rond de gemeente kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, een vlotte communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,890

レビューを書く

Telkens opnieuw een vlot

Telkens opnieuw een vlot, vriendelijk telefonisch contact.
Het duurt soms wat lang om voordat er opgenomen wordt

2026年2月1日

Beste,

Heel erg bedankt voor deze fijne review! 😊
We nemen uw opmerking rond het opnemen zeker mee.

5つ星のうち3の評価

Gemiddelde kwaliteit, hoge kosten, goede communicatie.

Communicatie van het bedrijf naar de klanten is goed.
Echter de extra kosten zijn hoog, hoger dan in sommige andere bedrijven.
De vaardigheden van de huishoudhulpen die hier al geweest zijn zijn eerder aan de gemiddelde tot lage kant: oppervlakkig en weinig initiatief. Een opleiding zou zeker gepast zijn.

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u de communicatie als goed ervaart. Wat betreft de administratieve kosten: deze dienen voor de organisatie, opvolging, planning en ondersteuning van zowel klanten als huishoudhulpen, alsook voor opleidingen en begeleiding.

Indien u het gevoel heeft dat extra opleiding of ondersteuning bij uw huishoudhulp wenselijk is, mag u dit altijd aangeven bij uw kantoor. Zij bekijken dit graag met u en zorgen waar mogelijk voor bijkomende begeleiding.

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

Bedrijf is correct

Zijn altijd correct, flexibel. Jammer dat sommige hulpen amper Nederlands of Engels praten.

Beste,

Dank u voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Goeie service

Gemakkelijk bereikbaar en steeds een antwoord bij een vraag. Goede organisatie. Vriendelijk.

2026年6月29日

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

punctueel

afspraken worden steeds nagekomen en de schoonmaker levert uitstekend werk af dus geen problemen wat mij betreft.

2026年6月18日

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en positieve feedback 😊

5つ星のうち2の評価

De keuze van poetshulpen blijft een…

De keuze van poetshulpen blijft een mysterie. ze worden als goed aangekondigd doch de onderlinge verschillen blijven té groot. Voor ons is het altijd extra tijdverlies om een nieuwe op te leiden.

2026年6月8日

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Jammer om te lezen dat de verschillen in kwaliteit van de huishoudhulpen voor u als storend en tijdrovend worden ervaren. We nemen uw opmerking mee om onze selectie en opvolging verder te optimaliseren.

Altijd vriendelijk aan telefoon

Altijd vriendelijk aan telefoon , alleen word er niet altijd alles correct genoteerd

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne feedback!

Vriendelijk en netjes

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

5つ星のうち5の評価

wij hebben een heel goede

wij hebben een heel goede, attente en vriendelijke poetshulp.

Beste,

Dank u voor uw mooie beoordeling en feedback 😊

Al enkele jaren content

Wij zijn nu enkele jaren gesteld bij easylife.
Onze vaste hulp is een jaartje uit maar we zijn snel geholpen met een vervanging.
We raden hen zeker aan.

Wat fijn om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over de gevonden match, de snelle vervanging en onze service.

Zeer goede huishoudhulp

Zeer goede huishoudhulp. Ook altijd meteen een reactie op alle mails via het bureau.

Wat fijn om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over uw huishoudhulp en onze snelle reactie op uw mails.

5つ星のうち5の評価

Poetshulp werkt grondig en correct

Poetshulp werkt grondig en correct, is stipt, vriendelijk en efficiënt. Zeer tevreden.

Wat fijn om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar werk.

De dienstverlening is wisselend

De dienstverlening is wisselend. Soms verloopt de communicatie goed, maar soms ontbreekt een duidelijke opvolging. De administratieve bijdrage vind ik bovendien aan de hoge kant in vergelijking met andere aanbieders."

2026年1月23日

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

Jammer om te lezen dat u onze opvolging niet altijd als even vlot ervaart. We nemen uw opmerkingen hierover mee. We begrijpen ook uw opmerking over de servicebijdrage. Deze laat ons toe te investeren in administratie en planning, de ondersteuning van klanten en huishoudhulpen, en in de opleiding en begeleiding van onze huishoudhulpen, zodat we een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen blijven aanbieden.

Correcte en snelle opvolging

Correcte en snelle opvolging
Goede bekwame poetshulp

Beste,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle opvolging en uw huishoudhulp.

5つ星のうち4の評価

Goede communicatie en snelle service

Goede communicatie, snelle hulp voor het vinden van poetshulp en begrip als de klik er niet is.
Beste ervaring met dienstencheque kantoor sedert jaren. Bieden alternatieve hulp aan als de eigen poetshulp met vakantie of onbeschikbaar is.

2026年6月24日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u onze communicatie, snelle opvolging en flexibiliteit zo waardeert 😊

Het doet ons veel plezier dat u ons al jaren als een positieve ervaring beschouwt.

5つ星のうち4の評価

In het begin ondervonden we wat…

In het begin ondervonden we wat moeilijkheden met de kwaliteit van onze poetshulp(en). We wouden graag feedback uitwisselen met het kantoor en de poetshulp zelf maar dit bleek toch wat moeilijkheden te ondervinden. Sinds kort hebben we een nieuwe poetshulp. Zij is zo goed en het uitwisselen van feedback met haar zelf gaat super vlot dus nu zijn wel wel tevreden.

2026年6月24日

Beste,

Fijn om te lezen dat u intussen tevreden bent over uw huishoudhulp 😊

We begrijpen dat de opstart niet altijd even vlot verliep en dat het uitwisselen van feedback soms moeilijk was. Des te leuker om te horen dat de communicatie nu goed verloopt en dat u tevreden bent over de huidige samenwerking.

vlotte en vriendelijke…

Er is een vlotte en vriendelijke communicatie bij eender welke situatie.

2026年6月22日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u onze communicatie als vlot en vriendelijk ervaart 😊

5つ星のうち4の評価

Ik ben blij met mijn huishoudhulp

Ik ben blij met mijn huishoudhulp, ze is steeds goed gezind. Communicatie kan beter door de taalbarrière, dat is spijtig!

2026年6月19日

Beste,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat communicatie soms een struikelblok kan zijn. We doen ons uiterste best om hiervoor oplossingen aan te bieden.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。