Banner for Easy Life dienstencheques - Schilde | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Schilde | Huishoudhulp via dienstencheques レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Schoolstraat 5a, 2970 Schilde, Antwerpen, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Onze poetshulp is een echte topper. Ze werkt heel nauwkeurig, is vriendelijk en betrouwbaar. Dankzij haar zijn wij altijd heel tevreden over het resultaat. Over het poetsbedrijf zelf hebben we e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Excellente opvolging van onze ervaring met de poetshulp.Vragen worden zeer vriendelijk beantwoord. Hebben steeds vervanging kunnen krijgen indien nodig. De dienst let er op dat de poetshulp Nederland... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Zeer positieve ervaring met Easy Life. De medewerker is vriendelijk, stipt en werkt zelfstandig. Er wordt efficiënt gewerkt en alles is netjes afgewerkt. De communicatie verloopt goed. Persoonlij... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Easy Life. De communicatie verloopt steeds duidelijk en efficiënt: geen overbodige berichten, maar enkel relevante en to-the-point informatie. Ook de do... もっと見る

企業情報

1. ハウス クリーニング業
  2. 清掃員
  3. 清掃サービス
  4. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Schilde gezinnen en alleenstaanden in Schilde en de omliggende gemeenten met een betrouwbare ondersteuning voor het huishouden. Of u nu hulp nodig heeft bij de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij uw wensen. Dankzij onze lokale aanwezigheid in Schilde kennen we de omgeving en staan we dicht bij onze klanten. We begeleiden u bij het vinden van een geschikte huishoudhulp en zorgen voor een goede opvolging. Zo kunt u rekenen op een persoonlijke service en een samenwerking waarop u kunt vertrouwen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,888

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Qua contact en informatie van het…

Qua contact en informatie van het kantoor over huishulp verloopt steeds correct.

2026年6月15日

Beste Marcella,

Fijn om te lezen dat alles steeds correct verloopt. Daar zetten we ons elke dag opnieuw voor in!

Behulpzaam

Behulpzaam, correct

2026年6月15日

Dag Petra,

Bedankt voor deze fijne review. Dat waarderen we enorm.

Vlotte dienstverlening

Vlotte dienstverlening en communicatie, en tevreden over Monika en Vivian.

2026年6月12日

Dag Tom,

Bedankt voor uw fijne review. We appreciëren uw woorden enorm!

Werkt goed de samenwerking

Werkt goed de samenwerking

2026年6月12日

Dag Sebastiaan,

Heel erg bedankt voor uw fijne review. We zijn blij te lezen dat de samenwerking goed verloopt.

5つ星のうち1の評価

Schadegeval

Enkele weken geleden aangifte van schade gedaan,sindsdien niets meer gehoord.

2026年4月24日

Dag Geert,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer u niet meteen een verdere terugkoppeling ontvangt. Uw schadedossier is intussen opnieuw onder de aandacht gebracht.

Fijn om telefonisch toch te horen dat u verder tevreden bent over uw huishoudhulp en de ondersteuning vanuit het kantoor.

5つ星のうち3の評価

Mijn ervaring met Easy lifeMen vroeg ons of het goed was dat de…

Men vroeg ons of het goed was dat de poetshulp alleen Engels beheerste. Onze eerste kuisvrouw was van Venezuela, haar Engels was erbarmelijk. Ze speelde filmpjes af terwijl ze kuiste en de stofzuiger werkte slecht zei ze. Ik heb dan de mond van de stang laten zien en de haren , stof die een prop vormde verwijderd en gezegd dat ze die moest proper maken na elke stofzuig beurt. Dan verliep haar vergunning en kregen we een vrouw uit Nigeria die spreekt vlot Engels kuist heel goed. hopelijk blijft die. De betaling met diensten cheques verliep de eerste 3 maanden zeer goed. Ik kreeg een melding en als ik niets deed werd dat 5 dagen later uit betaald. Alles verliep goed. Dan kreeg ik bericht van het poetsbureau dat ik mijn dienstencheques moest bevestigen in mijn burger profiel omdat ander de poetsvrouw haar geld te laat kreeg? Dus 3 maanden werkt alles goed nu moet ik altijd gaan inloggen bij mijn dochter, ik heb geen kaart lezer, en bevestigen. Raar. De communicatie met easy life verloopt vlot, ze zijn ook vriendelijk en goed bereikbaar.

2026年6月10日

Dag Elsie,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen 😊

Fijn om te lezen dat de communicatie met ons kantoor vlot en vriendelijk verloopt en dat u tevreden bent over de opvolging en uw huidige huishoudhulp.

We nemen uw opmerking zeker mee en blijven inzetten op duidelijke communicatie en ondersteuning waar nodig.

5つ星のうち5の評価

Perfect

Top service

2026年5月29日

Dag Jonathan,

Heel erg bedankt voor deze mooie score. We zijn blij te lezen dat u Easy Life zo ervaart.

Zeer tevreden

2026年5月27日

Dag Reinhilde,

Bedankt voor je fijne review. We appreciëren het enorm dat u uw tijd hiervoor nam om ons te beoordelen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。