Banner for Easy Life dienstencheques - Schilde | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Schilde | Huishoudhulp via dienstencheques レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Schoolstraat 5a, 2970 Schilde, Antwerpen, BE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Onze poetshulp is een echte topper. Ze werkt heel nauwkeurig, is vriendelijk en betrouwbaar. Dankzij haar zijn wij altijd heel tevreden over het resultaat. Over het poetsbedrijf zelf hebben we e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Excellente opvolging van onze ervaring met de poetshulp.Vragen worden zeer vriendelijk beantwoord. Hebben steeds vervanging kunnen krijgen indien nodig. De dienst let er op dat de poetshulp Nederland... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Zeer positieve ervaring met Easy Life. De medewerker is vriendelijk, stipt en werkt zelfstandig. Er wordt efficiënt gewerkt en alles is netjes afgewerkt. De communicatie verloopt goed. Persoonlij... もっと見る

企業情報

1. ハウス クリーニング業
  2. 清掃員
  3. 清掃サービス
  4. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Schilde gezinnen en alleenstaanden in Schilde en de omliggende gemeenten met een betrouwbare ondersteuning voor het huishouden. Of u nu hulp nodig heeft bij de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij uw wensen. Dankzij onze lokale aanwezigheid in Schilde kennen we de omgeving en staan we dicht bij onze klanten. We begeleiden u bij het vinden van een geschikte huishoudhulp en zorgen voor een goede opvolging. Zo kunt u rekenen op een persoonlijke service en een samenwerking waarop u kunt vertrouwen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,886

レビューを書く

Een aanrader!

Goede, correcte samenwerking met Mariska uit het kantoor Schilde. Ze weet exact wat ik belangrijk vind bij een poetshulp.

2026年6月30日

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden.

prima huishoudhulp

prima huishoudhulp

2026年6月30日

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

5つ星のうち4の評価

Ik heb nog geen problemen gehad tot…

Ik heb nog geen problemen gehad tot hiertoe en mavis is een̈ heel goede poetshulp

2026年6月26日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent en zo'n goede ervaring hebt met uw huishoudhulp 😊

Zeer positieve ervaring met Easy Life

De communicatie verloopt goed. Persoonlijk zou ik voor administratieve communicatie wel de voorkeur geven aan e-mail in plaats van sms.

Ik ben tevreden over de dienstverlening.

2026年6月2日

Beste,

Bedankt om uw fijne feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening, de communicatie en de inzet van uw huishoudhulp. Bedankt ook voor uw suggestie om administratieve communicatie liever via e-mail te ontvangen. We nemen deze feedback graag mee.

5つ星のうち2の評価

Onze poetshulp is een echte topper

Over het poetsbedrijf zelf hebben we eerlijk gezegd weinig te zeggen. We hebben er nauwelijks contact mee en de dienstverlening voegt voor ons weinig toe. Wat we wel jammer vinden, is dat de administratieve kost die per gepresteerd uur wordt aangerekend de laatste jaren sterk is gestegen. Dit is echt niet in verhouding tot de ondersteuning die we als klant ervaren.

Onze waardering gaat dus vooral naar onze poetshulp, die elke week uitstekend werk levert.

Beste,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp en haar nauwkeurig en betrouwbaar werk 😊

We begrijpen ook uw opmerking over de servicebijdrage. Deze laat ons toe te investeren in administratie en planning, de ondersteuning van klanten en huishoudhulpen, en in de opleiding en begeleiding van onze huishoudhulpen, zodat we een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen blijven aanbieden.

Goede ervaring met Easy life

De dienst let er op dat de poetshulp Nederlands spreekt omdat mijn hoogbejaarde moeder minder goed kan communiceren in het Frans of Engels.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊

Wat fijn dat u onze opvolging, de vriendelijke communicatie en de vervangingen zo positief ervaart. We zijn ook blij dat we rekening konden houden met de taalvoorkeur van uw moeder.

5つ星のうち5の評価

Wel Macha is nu al een paar jaar bij…

Wel Macha is nu al een paar jaar bij mij te werk, en aeer tevreden over haar werk

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u al enkele jaren tevreden bent over uw huishoudhulp en haar werk 😊

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Easy Life. De communicatie verloopt steeds duidelijk en efficiënt: geen overbodige berichten, maar enkel relevante en to-the-point informatie. Ook de dossieropvolging verloopt vlot en vragen worden steeds snel en correct beantwoord.
Daarnaast ben ik enorm tevreden over mijn poetsvrouw. Ze levert uitstekend werk, is vriendelijk, stipt en betrouwbaar. Het is fijn om te kunnen rekenen op iemand die haar werk met zorg en aandacht uitvoert.
Kortom, Easy Life biedt een professionele en klantgerichte service die ik zeker kan aanbevelen.

2026年6月24日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel onze communicatie en opvolging als over uw huishoudhulp 😊

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in onze dienstverlening. Dat waarderen we enorm!

Goed opgeleid personeel

Goed opgeleid personeel, bij afwezigheid wordt snel vervanging aangeboden, regelmatig wordt gepeild naar de tevredenheid

2026年6月23日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze huishoudhulpen, de opvolging en de aangeboden vervangingen 😊

Het doet ons plezier dat ook onze tevredenheidsopvolging door u wordt gewaardeerd. Bedankt voor uw mooie feedback!

5つ星のうち5の評価

We hebben even geduld moeten hebben…

We hebben even geduld moeten hebben ,maar dan hebben we wel een geweldige poetshulp aanbevolen gekregen dankjewel 🙏

2026年4月24日

Dag Nicole,

Fijn te horen dat je na even geduld te hebben gehad toch een goede huishoudhulp hebt gevonden. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Zeer snel en efficiënt geholpen iedere…

Zeer snel en efficiënt geholpen iedere keer als ik iets vraag. Als de poetshulp niet kan komen wordt er automatisch vervanging gerekend

2026年6月23日

Dag Kristien,

Fijn om te lezen dat alles vlot verloopt.

5つ星のうち5の評価

Ben heel d tevreden van de diensten van…

Ben heel d tevreden van de diensten van Easylife.
Vriendelijke bediening, vlotte interactie en samenwerking.

2026年6月18日

Beste,

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw mooie woorden.

Uitstekend uitzendbureau

Goede communicatie.
Snel nieuwe huishoudhulp gevonden na vertrek vorige.

2026年6月16日

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u onze communicatie waardeert en dat er snel een nieuwe huishoudhulp werd gevonden na het vertrek van uw vorige huishoudhulp.

Wel en snel

Heel snel een poetshulp gevonden.
Idem voor de vervangers

2026年6月16日

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat er zowel voor uw vaste huishoudhulp als voor vervangingen snel een oplossing werd gevonden.

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u onze kantoormedewerkers als behulpzaam en dienstvaardig ervaart.

5つ星のうち4の評価

Zeer goede en snelle communicatie via…

Zeer goede en snelle communicatie via GSM-berichten.
Duidelijke afspraken.

Beste,

Fijn om te lezen dat u onze snelle communicatie via GSM-berichten en de duidelijke afspraken waardeert 😊

5つ星のうち3の評価

continuiteit van de poetshulp is prima

continuiteit van de poetshulp is prima

misschien af en toe eens extra bijscholen

Beste mevrouw Chappel,

Bedankt voor uw review.

Indien er bepaalde aandachtspunten zijn, mag u deze steeds melden aan uw kantoor. Samen kan bekeken worden welke ondersteuning wenselijk is. Ook onze huishoudhulpen kunnen via het kantoor bijkomende begeleiding of een opleiding aanvragen, zodat we samen kunnen blijven werken aan een kwaliteitsvolle dienstverlening.

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van Easylife. Altijd wordt er naar een oplossing gezocht indien de vaste poetsvrouw vakantie heeft. De dames van de klantenservice zijn zeer vriendelijk.

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat er steeds naar een oplossing wordt gezocht wanneer uw vaste huishoudhulp met vakantie is. Ook uw waardering voor onze kantoormedewerkers doet ons veel plezier.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。