alles netjes op gelost heel erg bedankt er voor en heb ook nog extra tijd gekregen om te leren nog twee extra examens gekregen super blij mee ik wil me excuses aanbieden
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... もっと見る
Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... もっと見る
Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de s... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Encourage students for Een…
Encourage students who comes for Een dag cursus to study at home properly before coming for the Les because the les goes too fast even though it teaches how to see, read and answer the questions which I am very happy with.
Heeft erg nuttige informatie
Heeft erg nuttige informatie. Je wordt ook goed voorbereid. Ze stellen je gerust. Ik ben zeer tevreden dat ik heb mogen deelnemen aan deze dagcursus!

Grappige man
Grappige man, gaat er snel door heen dus wel handig om vooraf iets voor te bereiden. De cursus helpt wel heel erg om de laatste dingen te herhalen en de regels duidelijk te krijgen.

Easytheorie からの回答
Heel duidelijk en je onthoud het goed
Goeie cursus
Heel duidelijk en goed te volgen. door deze cursus heb ik mijn theorie gehaald!

Alles was helder en Duidelijk
Alles was helder en Duidelijk.
Het was fijn om mijn cursus hier te volgen.
Je wordt goed ontvangen. Ik ben erg tevreden over de manier waarop de les wordt gegeven en hoe de regels worden uitgelegd. Je krijgt heel veel tips en ezelsbruggetjes
Ik ben erg tevreden. Het is zeker een aanrader.
Leuke cursus
Leuke cursus, soms iets te snel kwa uitleg. Aardige man en leuke maar goede uitleg.
Duidelijk leerzaam gezellig
Er wordt heel duidelijk uitgelegd en als je vragen hebt kan je dat direct vragen. Het is een hele gezellige en leerzame dag het wordt extreem goed in je hoofd gestampt met heel veel ezelsbruggetjes tips en tricks!
Ik ben in een keer geslaagd!

Goed duidelijk verstaanbaar
Leuke en goede cursus
Leuke cursus. duidelijke uitleg. Ook gezellig. Ben in 1x keer geslaagd. Helemaal top!

Easytheorie からの回答
Tot nu toe een goede ervaring en ben…
Tot nu toe een goede ervaring en ben heel goed verwelkomd en geweldige leraar.
Ze houden rekening met je
Goede cursus
Super geregeld. Goede uitleg op een goed tempo. Eten en drinken is geregeld. Werd op een vriendelijke manier ontvangen en rond geleid.
Goede uitleg
Goede uitleg, genoeg eten en drinken en aardige leraren en een duidelijke cursus
Uitstekende
Uitstekende, duidelijke en gezellige les! Ontspannen sfeer en binnen een dag tijd vrijgemaakt voor de cursus. De examen in 8 minuten gemaakt en geslaagd!!

Toppers
Zeer goeie uitleg,gaat er lekker snel door heen. Praat duidelijk. En maakt het gezellig.
Vriendelijke leraar die een heel…
Vriendelijke leraar die een heel duidelijk uitleg geeft op een grappige manier.
Easy
Is duidelijk, soms gaat het even snel maar het word later dan allemaal duidelijk. Je kan altijd je vragen stellen en de trucjes die je krijgt zijn makkelijk te onthouden, ook word je goed verzorgt met eten en drinken en ze zorgen voor voldoende pauzes tussendoor.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。