Easytheorie レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

alles netjes op gelost heel erg bedankt er voor en heb ook nog extra tijd gekregen om te leren nog twee extra examens gekregen super blij mee ik wil me excuses aanbieden

5つ星のうち5の評価

Geslaagd dankzij Easytheorie.nl Wij waren op zoek naar extra ondersteuning ter voorbereiding voor het theorie examen voor onze zoon Bodhi. Na veel ge-googled te hebben zijn wij op de website v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wauw vet goede cursus!! Hele goede basis maar ook de juiste tips en tricks zodat je precies weet wat het antwoord op elke vraag is! Slagen wordt zo makkelijk! Enthousiaste instructeurs, super du... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 教室

当該企業による記述

In één keer je autotheorie halen. Zonder een boek open te slaan.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6件

レビューを書く

Super cursus

Super cursus. Geen boek in me hand gehad 1 dag cursus en in 1x geslaagd. Duidelijke uitleg, goede verzorging en tijd om vragen te stellen. Verspil geen tijd met dagen leren maar geniet van deze cursus!

2021年7月18日

Top cursus

Top cursus ! Veel geleerd in 1 dag en naar huis gegaan met het gevoel dat ik er echt wijzer van ben geworden en dat was zeker zo :) in 1 keer geslaagd met 2 fout over me hele examen . Super verzorging ook tijdens de cursus en super vriendelijk!

2021年6月18日

Easytheorie からの回答

Dag Dana, wij blijven ons best doen om de cursus goed te verzorgen en dat iedereen de theorie goed begrijpt. Wij zijn dan ook enorm trots op je dat je de cursus in een keer hebt behaald met slechts 2 fouten! Wij wensen jou veel veilige kilometers toe na het behalen van je praktijkexamen.

17-06-2021

17-06-2021
Een zeer fijne cursus dat je door de begeleiders fijn word uitgelegd op maat. Er is een erg actieve sfeer en er word goed uitgelegd wanneer je bepaalde onderwerpen niet begrijpt. Er is interactie met de cursisten wat iedereen energiek houdt en de aandacht erbij houd. In het algemeen een hele fijne ervaring!

Rohit Prasad

Update: Vandaag de 18de ben ik moeiteloos geslaagd voor mijn theorie, 100% een aanrader dus!

2021年6月17日

Easytheorie からの回答

Hi Rohit, gefeliciteerd met het behalen van je theorie! Echt fijn dat je onze cursus goed hebt ervaren. We wensen jou veel veilige kilometers na het behalen van je rijbewijs!

5つ星のうち5の評価

Duidelijk uitleg.Leuk en op een…

Duidelijk uitleg.Leuk en op een amuserende manier uitgelegd.

2021年6月17日

Easytheorie からの回答

Hi Amine, fijn dat je onze cursus goed hebt ervaren! Wij zetten altijd alles op alles om te verzorgen dat iedereen de theorie goed snapt en daardoor ook in 1 keer zal slagen. Wij wensen jou veilige kilometers toe na het behalen van je rijbewijs!

Goede cursus

Goede cursus, binnen enkele uren ben je klaar om te slagen

2021年6月11日

Easytheorie からの回答

Dag Fedor, fijn dat je onze auto theoriecursus goed hebt ervaren!

5つ星のうち5の評価

Aanraden om naar Easytheofie te…

Aanraden om naar Easytheofie te gaan,het wordt echt goed uitgelegd,en bent net geslaagd

2021年6月8日

Easytheorie からの回答

Hi Marcelo, gefeliciteerd met het behalen van je auto theorie! Wij willen jou nog extra bedanken dat je bij ons bent geweest. Als je een mailtje stuurt naar info@easytheorie.nl en verwijst naar onze vriendenactie, leggen wij haar fijn uit hoe jij ook nog eens geld kunt verdienen via ons ;) In ieder geval succes met het behalen van je rijbewijs en vele veilige kilometers!

Top!

De personeelsleden geven duidelijk en leuk les. Je krijgt veel informatie die gemakkelijk te onthouden is. Ik heb mijn theorie examen behaald!

2021年6月8日

Easytheorie からの回答

Hey Lailah! Super goed van je dat je je theorie-examen hebt behaald! We zijn trots op je. Zo zie je maar dat het volgen van onze theoriecursus ervoor heeft gezorgd dat je bent geslaagd. Nu snel je rijbewijs halen. Wij wensen jou in ieder geval veel veilige kilometers toe!

5つ星のうち5の評価

Easytheorie geeft je een boost in je zelfvertouwen!!

Met Easytheorie wordt het theorie examen ineens een stuk gemakkelijker. De stof wordt heel makkelijk, begrijpelijk en inzichtelijk uitgelegd. Er wordt heel veel geoefend met echte examenvragen en de stof hapklaar met ezelsbruggetjes aangereikt. Dit geeft je enorm veel zelfvertrouwen en het kan eigenlijk niet fout gaan. Uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd! Bedankt voor de leerzame en gezellige dag. Ik ga het zeker aanraden bij mijn vrienden!

2021年6月1日

Easytheorie からの回答

Hi Maceo! Echt leuk om te lezen dat je onze cursus goed vond. En uiteraard zijn we ook enorm trots op je dat jij zonder problemen bent geslaagd voor je theorie-examen! Het lijkt ons zeker leuk om ook jouw vrienden onze cursus te geven.

Super cursus!!!

Cursus heeft echt een meerwaarde voordat ik op theorie examen ga. Leraar was een fijne kerel die het goed uitlegt en voor iedereen tijd maakt!!!

Easytheorie からの回答

Hi Leon, fijn dat je onze auto theoriecursus goed hebt ervaren! We doen altijd ons best om jou goed voorbereid het examen in te laten gaan. Een goed idee om onze theoriecursus ook aan je vrienden aan te bevelen? ;)

5つ星のうち5の評価

Motorcursus gehad en mijn antwoord zijn…

Motorcursus gehad en mijn antwoord zijn duidelijk beantwoord!! Topper

Easytheorie からの回答

Hi NC! Erg fijn dat je onze motor theoriecursus goed hebt ervaren. Als je nog andere vragen hebt over de motortheorie, zullen wij klaar voor je staan ;)

Top cursus!!!

Je leert alles heel snel! Heel duidelijk!

Easytheorie からの回答

Hi Gino. Duidelijk en snel is onze motto ;) Wij hopen ook dat jij heel snel zonder fouten je rijbewijs zult halen!

Cursus bevalt goed

Cursus bevalt goed. Gaat af en toe wel snel dus ik raad aan om de basiskennis zelf al door te nemen. Door deze cursus heb ik ook mijn theorie weten te halen !

2021年5月26日

Easytheorie からの回答

Goed om te horen Sascha! We zijn trots op je dat jij je theorie door ons hebt kunnen halen! Vergeet het niet aan iedereen die je kent door te vertellen ;)

Dik geslaagd!

Ik werd erg goed ontvangen en ben goed voorbereid op mijn theorie examen (die ik niet op dezelfde dag had). Met enige aantekeningen van de cursus heb ik mijn theorie dik gehaald! Een aanrader dus.

2021年5月26日

Easytheorie からの回答

Yes goed gedaan Kiki! We zijn trots op je dat jij je theorie hebt kunnen halen dankzij Easytheorie. Vergeet niet onze theoriecursus aan te raden aan je vrienden!

5つ星のうち5の評価

De cursus is een aanrader

De cursus is heel erg duidelijk , je krijgt ezelsbruggetje en je onthoud heel snel. Je hebt binnen een paar uurtjes al je theorie geleerd. De instructeur herhaald alles en betrekt je bij de cursus en stelt vragen. Je krijgt ook eten en drinken van alles is voorzien. Als je de cursus neemt slaag je gegarandeerd

2021年5月21日

Easytheorie からの回答

Hey Srishti! Echt leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze theoriecursus. Wij proberen altijd jullie er goed erbij te betrekken, want daarmee leren jullie het meeste van. Het lijkt ons een leuk idee ook om jouw vrienden onze theoriecursus te geven. Als jij het ook een leuk idee vindt, kan jij er ook nog eens geld mee verdienen! Benieuwd hoe? Stuur ons een mailtje naar info@easytheorie.nl dat je erg geïnteresseerd bent in onze 'vriendenactie' met je (achter)naam, e-mail en als je wil ook je telefoonnummer. Ons team neemt contact op met jou hoe jij dat wil. Profiteer direct van onze vriendenactie!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。