Asiakaspalvelu luokatonta. Peruin seurueestani yhden henkilön lennot. Lentolipuista pitäisi palautuksena saada verotusarvo takaisin. Lentoyhtiö kehottaa olemaan yhteydessä ebookersiin. ebookersin asia... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Välttäkää tätä firmaa parhaanne mukaan. Ottaa maksun tililtä muttei varaa matkaa, ilmeisesti toistuva ongelma. Ja kun yrittää soittaa ja selvittää asiaa niin ei pääse puhelussa eteenpäin ilman varausk... もっと見る
Viimeinen kerta kun käytän Ebookersia. Maksupaketin (hotelli+lennot) maksu ei mennyt läpi, osa rahoista lähti kyllä tililtä ja tuli takaisin, mutta yli 400 euroa ei palautunut. Selvittelen asiaa edell... もっと見る
Maksoin Hotelli/vakuutus/ lennot. Kortilla .Ei tullut mitään varaus nro. Ei mitään todistetta .Rahat tililtä oli kyllä ( haamu tilassa) maksussa. Onneksi pankki laittoi soitettuani rahat oikeaan tilaa... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Ebookers.fi on Suomen johtava online-matkatoimisto, jonka erikoisalaa ovat halvat lennot, kaupunkilomat, hotellit, matkapaketit ja autonvuokraus. Sivuillamme voit myös paketoida itse lomasi kätevästi varaamalla lennot ja hotellit suosikkikohteeseesi.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ei kannata käyttää Ebookersia ainakaan…
Ei kannata käyttää Ebookersia ainakaan Norweigian lentoja varattaessa. Jos otat Lowfare liput, saat ottaa pienen käsimatkatavaran penkin alle. Jos haluat lisätä vaikka ison käsimatkatavaran, ei se onnistu Ebookersin eikä Norweigian kautta. Ei netissä, eikä puhelimitse. Pallottelevat vain keskenään. Saapa nähdä onnistuuko kentällä! Maksaa ainakin lisää!
Tässä matkan järjestäjän käyttö on vain haitaksi! Ei kovin hyvää kuvaa tule Norweigianin toiminnastakaan!
Air tickets are non-refundable
Air tickets are non-refundable. You even have cancellation insurance. Take care of your nerves, don't get involved
Hotell varaukseni laskusta.
Hotell varaukseni laskusta.
Varasin hotellista pari yötä heinäkuussa,ja otin osanmaksusta laskulle ja sain sen Ebookersin kautta. Nyt olisin kysynyt heiltä laskun osa-maksumahdollisuudesta,kun oletin varausta tehdessäni,että näin se olisi mutta laskun summa olikin koko summa,ja mutta en löydä yhteystietoja Ebookersille. En edes sähköpostia.
Cannot buy luggage in advance
If you buy a Norvegian flight from Ebookers, you cannot buy luggage in advance. Not from Ebookers, not from Norvegian. Norvegian tells you to call Ebookers, Ebookers tells you to call Norvegian. And this was not told in advance. In Norvegian web-pages they tell you can buy luggage in advance.
Olemme lähdössä syyskuussa Kreikkaan ja…
Olemme lähdössä syyskuussa Kreikkaan ja matkaa varatessa ei selvästi käynyt ilmi, että matkalaukut eivät kuuluneet varaukseen Norwegianin lennolla. Soitin Ebookersille ja sieltä eivät voineet auttaa ja käskivät soittaa Norwegianille, jotka taas käskivät soittamaan Ebookersille! Aikaa kului jonotuksineen n. 3 tuntia ja kumpikaan ei voinut auttaa. Eli nyt ei ole ruumaan meneviä matkalaukkuja, koska ei kumpikaan pysty niitä lisäämään ja toivotettiin vain Ebookerssilta, että toivottavasti saatte ne kentällä maksettua ja mukaanne????Lisäksi kentällä ostettuna maksavat enemmän. Norwegianin sivuilla on vain ilmoitus, että tämän lennon lisäpalvelut on suljettu....en ikinä enää käytä kumpaakaan yhtiötä, todella ala-arvoista palvelua molemmilta!!!!
Huonoa tuuria vai huonoa koodia?
Ensimmäistä kertaa koitin varata Ebookersin kautta lentoja ja hotlaa. Sivu veti errorit varatessa: lopputuloksena tililtä lähti katevaraus mutta olen ilman matkaa. Jospa aspan kautta saisi palautettua ne piakoin.
En usko että käytän palvelua toiste.
Ebookers oli vielä 5 vuotta sitten hyvä…
Ebookers oli vielä 5 vuotta sitten hyvä sivusto ja luotettava. Nyt meni kyllä kaikki pieleen ja ihan turhaan maksoin Ebookersille, oisin voinut hoitaa kaikki itse.
Suosittelen suoria sivustoja lentojen tarjoajista ja yllättäen Booking com on osoittautunut hyväksi sivustoksi ja luotettavaksi
Tilasin Norwegianin lennot, mutta missään vaiheessa ei sanottu, mitkä ehdot Norwegianilla nykyään on. Ei se ole mikään halpalentoyhtiö. Loppusumma tuli samaksi kuin Finskillä ( matka Splittiin ja takaisin), kun olimme 3 viikkoa ja ihan pakko ottaa matkalaukut mukaan..
Kun yritin uppgradedata lentolippuja, ebookers ei voinut auttaa mitenkään. Joten miksi varata ebookersilta ylipäätään??
No help from booking
We booked a hotel in Venice and the owner left us with kids in the middle of the night in the street even though I explained we will arrive later(in the description it says they have reception 24/7 )and we had to knock on the doors and find another hotel. I reported to booking and they haven't done anything about it, actually reading the comments on the internet they seem almost they encourage this kind of behavior.
Lentoaika oli muutettu ja emme saaneet…
Lentoaika oli muutettu ja emme saaneet siitä tietoa. Sivustot ovat hankalat käyttää ja asioita on vaikea löytää
Varokaa eBookersia
Koronan alkaessa vuonna 2020 eBookers ei suostunut palauttamaan rahoja lentoyhtiön perumasta lennosta, vaan tarjosi tilalle muutaman kuukauden voimassa olevaa voucheria. Lain mukaan kuluttajalla on oikeus saada rahansa takaisin vastaavassa peruutus tilanteessa, joten suosittelen pysymään kaukana tästä yrityksestä joka kiertää lainsäädäntöä.
huono huono huono
I made a car reservation with Fly now…
I made a car reservation with Fly now pay later virtual credit using a third party app EBooker. I completed my balance in full with fly now pay later. Once I got to the airport to pick up car from Budget. Budget said they had to cancelled my reservation due to an error with Ebooker. Budget car rental returned the funds back to Ebooker. I contact Fly now pay later to informed them that the money were returned to them. A representative from fly now pay later informed me once they received a cancellation from Ebooker they would credit the money back to my personal account. I also wrote Ebooker several times about getting a refund and no one contacted me back. I had to make a new reservation with my personal money. No I am wondering if Ebooker is a scam site. I will be contacting fly now pay later about this money.
Surkean firman surkeaa palvelua
Peruttujen lentojen tietoja ei ”löydy” järjestelmästä joten eivät palauta rahoja. Eivät ole vastuussa, koska vain myivät liput. Seuraava maksaa.
Majoituimme Saaga -Lapland hotelliin Ylläkselle
Majoituimme Saaga -Lapland hotelliin Ylläkselle ke-to, 4.8 - 5.8.
Olemme pettyneitä asiakaspalveluun, jota saimme vähän vanhemmalta kassanaiselta.
Tänne tultaessa, hän ei ottanut oikeaa kontaktia, vaan rupesi väittelemään maksusta. Varasimme hotellin Boogersin kautta ja siinä oli tullut jokin summa virhe. Tämän naisen äänensävy ja tapa puhua oli epämieluisiaa. Onneksi kassalle saapui joku nuori nainen, joka oli erittäin mukava ja saimme mieluisan sovun 30€ lisämaksulla.
Kuitenkin jäi häiritsemään, että tämä vanhempi nainen ei todellakaan edes pahoitellut vaan nuorempi teki sen hänen puolestaan.
Aamiaiselle mentäessä, hän ei katsonut ollenkaan meihin päin, ei edes vilkaissut.
Täten minä sanoin hänelle viimeisenä jonossa isoon ääneen ”Huomenta!” ja hän ei edelleenkään katsonut meitä vaan mumisi käteensä hiljaa huomenta.
Ostin yhden lipun ja he veloittivat…
Ostin yhden lipun ja he veloittivat korttini kahdesti.
Iso peukku 👍
Ostimme tammikuussa 2020…
Ostimme tammikuussa 2020 edestakaisetlennot kolmelle henkilölle ebookersin kautta Italiaan, matkustusaika huhtikuu. Lentojen peruuntumista ei tullut tietoa, itse selvittelen kun koronatilanne ja rajoitukset astui voimaan.
Vieläkin, noin 1,5 vuotta peruuntuneiden lentojen jälkeen, emme ole saaneet maksettuja lentolippujen hintoja pois. Ebookers väittää että lentoyhtiö AirBaltic ei hyväksy rahojen palauttamista, vaan olivat puolestamme tilanneet voucherin ja AirBaltic väittää meille että kolmas osapuoli eli Ebookers ei hyväksy rahojen palauttamista. Syyttävät toisiaan. Todellakin viimeinen kerta kun tuon ”agentin” kautta ostamme lentoja. Kannattaa ostaa suoraan lentoyhtiöltä, eikä maksaa komissiota kolmannelle osapuolelle joka pesee kätensä pois kun tulee ongelmia.
Harvoin tulee hyljeksittyä yritystä
Harvoin tulee hyljeksittyä yritystä pelkän mainoksen takia, mutta tämä Ebo-apina on niin ärsyttävä, että maksaisin varauksista vähän enemmän muiden firmojen kautta. Ehkä se vetoaa muihin asiakasryhmiin, mutta itseni kohdalla kyseessä puhdas nolla.
Ebookers on ollut hyvä ja helppo matkan suunnittelussa ja ostossa
Ebookers on ollut hyvä ja helppo käyttää kun olen tehnyt varauksia. Hinnat ovat olleet kohdallaan ja varausjärjestelmä on mielestäni helppo käyttää. Olen varannut hotelleja sekä lentoja täältä ja sivustosta on tullut minulle yksi ensimmäisistä, jota tarkistan kun aloitan uuden matkan suunnittelun.
Covid tilanteen vuoksi lentojen tarjonta on huono, mutta ei ole sivuston syy.
En ole kohdannut ongelmia ja suosittelen Ebookersia lämpimästi.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。