Ebookers レビュー

4,711
TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Asiakaspalvelu luokatonta. Peruin seurueestani yhden henkilön lennot. Lentolipuista pitäisi palautuksena saada verotusarvo takaisin. Lentoyhtiö kehottaa olemaan yhteydessä ebookersiin. ebookersin asia... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Välttäkää tätä firmaa parhaanne mukaan. Ottaa maksun tililtä muttei varaa matkaa, ilmeisesti toistuva ongelma. Ja kun yrittää soittaa ja selvittää asiaa niin ei pääse puhelussa eteenpäin ilman varausk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Viimeinen kerta kun käytän Ebookersia. Maksupaketin (hotelli+lennot) maksu ei mennyt läpi, osa rahoista lähti kyllä tililtä ja tuli takaisin, mutta yli 400 euroa ei palautunut. Selvittelen asiaa edell... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Maksoin Hotelli/vakuutus/ lennot. Kortilla .Ei tullut mitään varaus nro. Ei mitään todistetta .Rahat tililtä oli kyllä ( haamu tilassa) maksussa. Onneksi pankki laittoi soitettuani rahat oikeaan tilaa... もっと見る

企業情報

1. 旅行情報収集サイト

さまざまな外部ソースから提供された情報

Ebookers.fi on Suomen johtava online-matkatoimisto, jonka erikoisalaa ovat halvat lennot, kaupunkilomat, hotellit, matkapaketit ja autonvuokraus. Sivuillamme voit myös paketoida itse lomasi kätevästi varaamalla lennot ja hotellit suosikkikohteeseesi.

連絡先

(4,711)

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

Erittäin pettynyt!

Olimme Ebookersin järjestämällä matkalla heinäkuun alussa ja matka oli täysi farssi! Olimme varanneet viikon hotellimajoituksen Sunny beachille (hotelli bahamiin). En edes jaksa luetella, mitä kaikkea matkallamme sattui, mutta lopputulos oli se että jouduimme vaihtamaan hotellia kesken loman. Ebookers lupasi aluksi järjestää meille uudelleen majoituksen, mitä ei koskaan tullutkaan. Maksoimme siis itse uuden hotellin. Suomen puolella alkoi taistelu korvauksesta. Aluksi Ebookers teki päätöksen, etteivät korvaa meille mitään. Tässä meni varmaan kuukausi. Sitten otimme yhteyttä kuluttajaneuvontaan, josta tuli päätös että korvaavat koko hotellin. Viestissä luki, että korvausrahoissa menee maksimissaan neljä viikkoa, että ovat tilillä. Eipä vaan ole rajoja näkynyt vielä tänä päivänäkään. Nyt viestistä on mennyt kuusi viikkoa. Ei voi muuta sanoa ku täysi järkytys koko firma! Älkää ihmiset ikinä varatko matkaa näiden kautta. En todellakaan voi suositella, jos ette halua loman menevän piloille jo alku metreillä.

2019年10月8日
5つ星のうち1の評価

Ebookers otti satunnaisia summia katevarauksesta, vaikka varaus ei mennyt läpi

Olin varaamassa Ebookersin kautta 600 eurolla lentoja ja hotellia. Varausjärjestelmä ei suostunut hyväksymään pankkikorttiani useista yrityksistä huolimatta, sillä siinä oli järjestelmän mukaan virhe. Kokeilimme ystävän pankkikortilla, sekään ei toiminut. Varaus ei siis ikinä mennyt läpi. Tilinauhaa katsoessani huomasin, että Ebookers oli silti ottanut 800 euron katevarauksen pienemmissä osissa, vaikka en ollut saanut varausvahvistusta ja matkan piti maksaa vain 600 €. Ebookersille soittaessani asiakaspalvelu oli tympeää, kuulemma vain "järjestelmäongelma". Onneksi veloitus oli Ebookersin omissa järjestelmissä peruutettuna, vaikka verkkopankissa näin ne vielä. OP:lle soittaessani selvisi, että tämä on yleistä Ebookersin kohdalla.

2019年6月19日
5つ星のうち5の評価

Ei mitään ongelmia milloinkaan

Olen monia kertoja varannut ebookersin kautta vaikka minkälaisia lentoja ja hotelli+lentopaketteja ja en ole törmännyt ongelmiin. Huoneet on varattu juuri niinkuin on pitänyt, lennot ovat olleet oikeat eikä muutenkaan ole ollut valittamista. Olen matkustellut Englantiin, Italiaan, Ranskaan....

2019年3月17日

Ala-arvoisen osaamatonta asiakaspalvelua

Tein ja maksoin varauksen hotelliin, mutta varausvahvistusta ei sähköpostiin tullut. Soitin asiakaspalveluun, eikä sitäkään kautta tiedoillani löytynyt varausta.
Ebookersin asiakaspalvelu selvitti asiaa yli 3 viikkoa, pyytäen tietoja maksusta yms. mutta asia ei selvinnyt. Laitoin itse sähköpostia lopulta hotelliin ja asia selvisi yhdellä sähköpostilla yhdessä päivässä.

2019年1月31日
5つ星のうち2の評価

Vaihdoin huonetta samaan hotelliin, isompaan huoneeseen.

Vaihdoin huonetta samaan hotelliin.
Vaihto onnistui vain varaamalla ja maksamalla uusi huone.
Sen jälkeen virkailija perui aikaisemman varauksen ja laittoi palautuksen maksusta.
Nyt on palautusta odoteltu yli 2 viikkoa, eikä vieläkään näy kortin tilillä.
Soitin myös luottokortti yhtiöön, eivät löytäneet palautusta.

Ebookersilta sain tiedot maksusta, jotka laitoin korttiyhtiöön, selvittelevät nyt siellä.
Toivottavasti palautus tulee.

Tulihan se sitten lopulta. Palautus tehtiin 26.10 ja tilillä näkyi 12.11.
Tosin soitin kolmeen kertaan mastercardille. En tiedä oisko menny vielä kauemmin jos en olisi kyselly.

2018年11月9日

Erittäin huono kokemus ebookersista

Erittäin huono kokemus ebookersista. Varasimme hotellin ebookersin kautta 4kk ennen majoittumista ja saimme sähköpostiin varausvahvistuksen. Olimme hotelliin yhteydessä paria päivää ennen lentoa, ja hotelli ilmoitti ettei ole saanut varausta ja huoneet ovat täynnä. Asian selvittäminen ebookersin kanssa oli erittäin haastavaa, monta puhelinsoittoa ja asiakaspalvelijaa myöhemmin saimme tilalle huonompi tasoisen hotellin josta maksoimme saman hinnan kun hotellista minkä alunperin varasimme. En suosittele kenellekkään hotellin varausta ebookersin kautta!

2018年11月1日

Älä käytä ebookersin palveluja

Älä käytä ebookersin palveluja: Varasin lennot. Varaushetkellä ebookersin varausohjelma ilmoitti, että lentojen hintaan kuuluu käsimatkatavaroiden lisäksi myös yksi ruumaan menevä matkatavara. Kun sain varausvahvistuksen ebookersilta, matkatavarat ruumaan eivät enää kuuluneetkaan hintaan. Eivät myönnä asiaa. Jouduin ostamaan matkatavarat lentoyhtiöltä erikseen.
Olisi kuulema pitänyt ottaa kuvakaappaus varausta tehdessä ruudulta ja sillä todistaa heille, että väitteeni on totta!!! Käsittämätöntä toimintaa.
Lisäksi ko. firman asiakaspalvelu ja reklamoinnin käsittely on ollut niin ala-arvoista, etten löydä edes sanoja sitä kuvaamaan. En suosittele käyttämään ko. firman palveluja missään muodossa.

2018年7月18日

Eivät korvaa isoa virhettään

Varaamassamme hotellissa piti olla aamiaisbuffet, mutta sitä ei ollut. Ebookers ohjeisti itse etsimään uuden samantasoisen hotellin, joka onneksi löytyi. Hinta oli kuitenkin n. 700 e kalliimpi, koska uusi hotelli ei tietenkään kuulunut lento-hotelli -pakettiin ja varaus tapahtui "viime tipassa". Tämä pulju ei nyt sitten suostunut korvaamaan hotellien hintaeroa, vaikka tekivät itse virheen! Kuluttaja-asiamiehen kehotuksesta keissi on nyt Kuluttajariitalautakunnassa. ÄLKÄÄ matkustako Ebookerin kautta!!!

2018年7月17日

Perusasiat eivät toimi

Tein hotellivarauksen ulkomaille. Sen tehtyäni sain sähköpostiini matkavahvistuksen, jossa sanottiin että varaus on ok. Ongelmat:
1) Vahvistuksesta ei käynyt ilmi, olinko jo suorittanut maksun vai oliko kyseessä vain varaus jonka maksaisin hotellilla.
2) Vahvistus oli suomenkielinen, jonkalaista ulkomaisen hotellin respan olisi vaikea alkaa tulkita. Mitään englanninkielistä vahvistusta jonka veisin mukanani hotellille,ei tuilut.
3) Varasin matkan toisen henkilön puolesta, en kuitenkaan varatessa pystynyt ilmaisemaan tätä missään, eli varaus meni hotelliin minun nimelläni. Useissa muissa sivustoissa on mahdollista antaa hotellivieraiden nimet erikseen vaikka maksaja olisi eri henkilö.Nyt vieraan täytyisi sanoa minun nimeni kirjautuessaan hotelliin.
4) Soitin hotellille ja kyselin varaukseni perään, sanoakseni heille että varauksellani huoneeseen kirjautuisi eri henkilö. Tämän soiton tein seuraavana päivänä varauksesta mutta eivät löytäneet minun varaustani mistään vaikka kuulemma pitäisi näkyä heidän systeemeissään heti sen jälkeen kun asiakas tekee varauksen verkossa.
5) Peruutin varaukseni ebookersin sivulla. Peruutusvahvistusnappia painettuani tuli viesti "Kiitos. Olet varannut huoneen. Tarvitsetko jotain muuta?" (??) Mitään vahvistusta peruutuksestani ei näkynyt missään sivustolla eikä peruutuksesta tullut ilmoitusta sähköpostiini. Todennäköisesti peruutus ei onnistunut.
Eli oli tosi paljon epäselvyyttä, puutteita ja suoraa toimimattomuutta. Tämäkö on yksi johtava verkkomatkatoimisto Suomessa? Perusasiat eivät toimi.

2018年7月1日
5つ星のうち5の評価

Tyytyväinen asiakas!!

Varasin ebookersin kautta lennot+hotelli paketin norjaan tyttöystäväni kanssa. Ennen matkaani päädyin lukemaan arvosteluja ebookersista, jossa huomasin monella olevan huonoja kokemuksia kuten esimerkiksi siitä, miten eräät oli varannut samanlaisen paketin mutta hotelliin päästyään, vastaanoton työntekijät eivät olleet löytäneet heidän nimellään minkäänlaista varausta yms. Noh.. tietenkin pieni pelko iski tämän jälkeen mutta viime viikonloppuna päästiin viimein matkallemme ja kaikki sujui niin kuin pitikin! Ebookersin sovelluksen "matkat" osiosta näki tosi kätevästi yhteenvedon koko matkasta ja sain jopa ilmoituksen puhelimeeni hotellista lähtöpäivänä muistutukseksi, että klo 12 pitäisi check out.. Ennen matkaa otin myös yhteyttä matkaani liittyvissä kysymyksissä ebookersin Facebook sivujen messengerin kautta ja siellä sain nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua! Eli sain haluamaani matkaan edullisimman hinnan, hyvää palvelua ja kaikki sujui niinkuin pitikin. Varmasti tämän positiivisen kokemuksen jälkeen, tulen vielä käyttämään ebookersin palveluja!

2018年6月4日

Vastuun pallottelua

Lento- ja hotellipakettiimme kuuluivat lentokenttäkuljetukset ja aamiaiset. Lentokenttäkuljetus pyydettiin varmistamaan vuorokautta ennen. Hotellista vastasi italiankielinen vastaaja. Sähköpostia ei löytynyt. Sain Ebookersin virkailijan kiinni pitkän odottelun jälkeen ja hän ilmoitti ettei kuljetus kuulu hintaan. Luin tekstin suoraan kaksi kuukautta aikaisemmin saamastani vahvistuksesta, jolloin virkailija lupasi selvittää asian.
Kun yhteydenottoa ei kuulunut, soitin seuraavana päivänä Ebookersille. Jälleen pitkän odottelun ja asian uudelleen esittelyn jälkeen minulle vastattiin, että hotelli on remontissa. Uutta hotellia ei kuulemma helposti löydy. Kumpikin väite osoittautui perättömäksi.
Virkailija oli haluton järjestelemään asiaa ja siirsi minut singaporelaiselle huonoa englantia puhuvalle virkailijalle. Ongelmaksi osoittautui se, ettei majoitusta löytynyt samalla hinnalla. Ei tietenkään löydy.
Virkailija kysyi minulta meidän reunaehtojamme. Sanoin niiden olevan alkuperäisen sopimuksen mukaiset. Kahden hengen huone parisänky, aamiainen, lentokenttäkuljetus ja sijainti samoilla seuduilla. Virkailijan huonon kielitaidon takia pyysin häntä lähettämään ehdotukset sähköpostilla. Ei tullut.
Soitin uudelleen. Nyt suomalainen virkailija totesi että asia on hoidettava kuntoon ja yhdisti minut jälleen Singaporeen. Edistystä tapahtui sen verran, että langan päässä oli englantia hyvin puhuva virkailija. Hän lähetti sitten sen sähköpostin ja pyysi painamaan postissa olevia linkkejä. Niitä ei vaan viestissä ollut. Odottelin puhelimessa liki kaksi tuntia, kun virkailija neuvotteli majoituspaikan kanssa.
Majoitus tuli lopulta varatuksi. Ei ollut varaa olla kovin kranttu, koska koneen lähtöön oli aikaa enää kymmenen tuntia.
Soitin varmuuden vuoksi hotelliin. Hotelli oli OK, mutta huone oli yhden hengen huone yhden hengen vuoteella. Hotelli korjasi asian ja sanoi ymmärtävänsä murheemme. Ilmeni ettei tämä ollut ensimmäinen kerta Ebookersin kanssa.
Lentokenttäkuljetus jäi meidän tappioksemme. Majoitus oli OK.
Ebookersin kanssa lisämausteen tuo se, ettei tiedonvälitys esim. Finnairin kanssa pelaa. Pluspisteiden liittäminen onnistuu vain jälkikäteen.

Yritysten toiminnan laatua mitattaessa kiinnitetään erityishuomiota reklamaatioiden käsittelyyn ja yrityksen kykyyn hoitaa poikkeamat. Tässä suhteessa Ebookers ei onnistunut.
Meidän kohdallamme tämän firman käyttö loppuu tähän.

2018年4月18日

Maksetut taksimatkat

Varasimme ja maksoimme etukäteen Ebookersin kautta taksikuljetuksen kentältä hotellille ja takaisin Pariisissa.
Ebookersin lupauksen mukaan kuljetus odottaa tuloaulassa. Ei odottanut. Ohjeiden mukaan, jos ei odota, tulee ottaa yhteyttä infopisteeseen ja soittaa annettuun puhelinnumeroon. Infopiste ei tiennyt asiasta mitään ja käski soittaa kuljetusyritykseen. Soitin, meni puhelinvastaajaan. Juuri, kun olimme lähdössä etsimään muuta kuljetusta, tuli aulaan ryppyinen lappu käsissään kaveri, joka oli kyytimme. N. puoli tuntia myöhässä. Ei vaivautunut pahoittelemaan tapahtunutta ja vei meidät hotellille navigaattorin avulla.
Ebookersin ohjeen mukaan asiakas varmistaa lähtiessä kuljetuksen 48 tuntia ennen lähtöä soittamalla annettuun numeroon. Numeron luvataan vastaavan joka päivä. Meni vastaajaan. Kun seuraavana aamupäivänäkin meni vastaajaan (n. 30 tuntia ennen lähtöä), soitin Ebookersin asiakaspalveluun. Yhdistyi englanninkieliseen palveluun, josta yritettiin soittaa kuljetusyritykselle. Meni heilläkin vastaajaan, kertoivat. Myöhemmin samana päivänä soittivat ja kertoivat tavoittaneensa yrityksen. Lupasivat, että kuljetusyritys lähtöpäivän aamupäivällä (lähtö hotellilta kentälle oli klo 16, kone lähti klo 19) soittaa ja vahvistaa kuljetuksen. Ei soittanut.
Järjestin hotellin kautta kuljetuksen, kun en halunnut riskeerata koneesta myöhästymisellä. Lähdimme hotellilta klo 15.55.
Kun olimme olleet matkalla n. 15 minuuttia, Ebookersin järjestämä taksiyritys soittaa ja ihmettelee, missä olemme. Kuitenkin Ebookersin ohjeissa sanotaan, että lähtö on kolme tuntia ennen koneen lähtöaikaa sekä pyydetään tulemaan tapaamispaikalle 15 minuuttia aikaisemmin, jolloin kuljettaja odottaa tapaamispaikalla. Eli kuljettaja oli jälleen puolisen tuntia myöhässä luvatusta, enkä missään vaiheessa ollut saanut lupauksen mukaista vahvistusta matkan toteutumisesta.
Reklamoin asiasta Suomessa.
Ebookersin vastaus oli ala-arvoinen. Eivät hyvitä mitään, koska taksiyritys ei ole valmis hyvittämään. Ebookers kertoi meidän saaneen erinomaista kuljetuspalvelua ja asian olevan heidän puoleltaan loppuun käsitelty.
Unohtivat vain, että mikään "palvelussa" ei toiminut heidän palvelulupauksensa mukaisesti.

2018年4月16日

En suosittele Ebookersia

En suosittele Ebookersia. Itse "pääsin" ns. platinium asiakkaaksi johon kuuluu tiettyjä etuja. Yksi näistä on mm. onnellisuuslupaus. Tämä onnellisuuslupaus heidän oman mainoksen mukaan tällainen:
• Onnellisuuslupaus: Autamme sinua pulmatilanteissa. Mikäli hotelli ei vastaa kuvausta, ota meihin yhteyttä ja me järjestämme uuden, samantasoisen hotellin ilman lisäkuluja.
Sitten kun kävi niin, että hotelli ei ollut siellä päinkään mitä ilmoituksessa oli ja soitin heidän asiakaspalveluun, niin ensinnäkin henkilö joka vastasi oli täysin pihalla mistä on kyse tämän onnellisuuslupauksen kohdalla. Kun sen sai lopulta hänelle selvitettyä hän sanoi, että he voivat kyllä eri maksusta varata minulle toisen hotellin (aivan kuten en osaisi sitä itse tehdä) mutta ongelma on se, että heidän on vaikea hyvittää mitään jo maksetusta hotellista. Lopulta hän kuitenkin lupasi palata eri vaihtoehtojen kanssa asiaan. Tässä on nyt mennyt toista kuukautta, eikä sitä ole tapahtunut. Kun pääsin kotiin ja reklamoin siitä, että he eivät mitenkään reagoineet asiaan, niin ensin yritettiin mennä sen taakse, että miksi en reklamoinut ennen hotelliin kirjautumista siitä, että hotelli ei vastaa kuvausta. Kun selvitin, ettei minulla ole selvännäkijän kykyjä millainen huone on ennen kirjautumista ja vasta tuon kirjautumisen jälkeen he ilmoittivat tästä onnellisuuslupauksesta, niin meni parisen viikkoa seuraavaan vastaukseen. Silloin yritettiin kääntää reklamaation aihe ihan muuksi kuin mitä se oli. Eli alkuperäinen aihe oli heidän asiakaspalvelun välinpitämättömyys reklamaatiota kohtaan. Ja kun muistutin mistä rekkulassa oikeastaan on kyse, niin sen jälkeen ei ole kuulunutkaan mitään. Minusta tämä ei vaikuta siltä, että heitä kiinnostaisi pätkääkään se onko tämä asiallista asiakaspalvelua vai ei. Pääasia, että varaukset on tehty heidän kauttaan ja he ovat siitä ansainneet rahaa. Itse asiakas on sivuseikka. Jotkut vielä yrittävät kilpailla sillä, että heidän asiakaspalvelunsa olisi erittäin hyvää ja monipuolista, mutta minulla on käsitys, että Ebookersin tavoitteet on täysin päinvastaiset

2018年3月25日

Viimeinen kerta

Eivät vastaa e-mail kyselyyn, vaikka sivuilla lukee, että vastaus tulee alle 48 tunnin. Nyt on mennyt 8 vuorokautta (kaksi kertaa uudistettu kysely) - ei mitään vastaus ja puhelinpalvelu täysin tukossa.
EN SUOSITTELE KELLEKÄÄN JA MULLE RIITTI!

2018年1月16日
5つ星のうち1の評価

Lennot Ebookersin kautta, ei enää ikinä!

Varasin Ebookersin kautta lennot. Lentoja varatessa järjestelmä näytti, että käsimatkatavaralaukku sekä yksi ruumaan menevä laukku kuuluvat hintaan. Seuraavana päivänä, kun menin hakemaan samaa lentoa, ei laukut enää näyttäneet kuuluvan. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja he sieltä vastasivat, että laukut eivät kuulu.
Ilmoitin, että minulla on ruutukaappaukset siitä hetkestä, kun olen varauksen tehnyt. Ei auta, ei kuulu laukut, kun he katsovat jostain omasta hienosta järjestelmästään asiaa. Tämä on täysin kuluttajan harhaanjohtamista ja huijaamista, tottakai heidän oma järjestelmä, josta ovat sanojensa mukaan matkatavaroiden kuulumista tarkistaneet, kertoo asioita niin, että ne ovat mahdollisimman edullisia heille.
Lopputulos on se, että olisi ollut halvempaa varata lennot ja laukut suoraan lentoyhtiöltä, sillä Ebookersin sivuilla oli väärää tietoa ja tämän takia joudun maksamaan laukuista vajaa 200€ lisämaksua!

2017年11月8日

Ei enää ikinä!!

Kusettaa asiakkaita! Varasin matkan missä oli ilmainen peruutusoikeus, sitten kun varausvahvistus tuli sähköpostiin, siinä ei enää ollutkaan ilmaista peruutusta. Soittaessa minun väitettiin vain varanneen matkan mitä ei voi peruuttaa. Minulla on siitä kuvat kun varasin, siinä luki loppuun asti että ilmainen peruutus tiettyyn päivään asti. Näin ei sitten ollutkaan eli joko matkustan tai maksan peruutuksesta!!

2017年7月20日

Raivostunut matkailija

Netissä myydään halpoja lento ja hotelli matkoja Puolaan joita ei kuitenkaan pysty luottokortilla maksamaan.Kysyin asiaa asiakas palvelusta josta kerrottiin ettei Turusta lähteviä lentoja pysty heidän kauttaan maksamaan,MITÄ? Kuitenkin näitä matkoja sivustolla runsaasti myytävänä.Yritin kysellä asiasta myös sähköpostilla en kuitenkaan saanut vastausta.Tililläni oli kahdeksan katevarausta matkasta jota ei ollut olemassakaan.Varsin matkani muualta ja niin tulen tekemään jatkossakin.

2017年7月18日
5つ星のうち3の評価

Tunnen itseni huijatuksi

Matka sujui muilta osin mainiosti, mutta lentokentälle saapuessamme selvisi, että varaamamme economy-luokan liput (joiden piti sisältää matkalaukut), eivät sisältäneetkään matkalaukkuja, joten jouduimme maksamaan lisämaksun (30€ per suunta) saadaksemme ne koneeseen. Kaiken kukkuraksi lentokenttävirkailija ei ollut lainkaan yllättynyt ongelmastamme ja pahoitteli tämän olevan valitettavan yleistä Ebookersin kautta varatuissa lennoissa. Ebookers ei korvannut maksamaamme lisämaksua valituksistamme huolimatta. Suosittelenkin varaamaan lennot suoraan lentoyhtiöltä!

2017年6月14日

Varaus Hki-Miami

Varaus Hki-Miami, alle 6kk perillä, mukana emotional assistant dog. Palvelija Arja. Suorat lenot. Ei tiennyt, koska AY alkaa ja lopettaa suorat. Kävi läpi lähtöjä päivän kerrallaan. En tarvitse kommenttia, kun ei ole suoraa lentoa. Ei ollut tietoinen, että britit ekvät ota eläimiä edes transitiin!!
Lento varattiin, 18e varausmaksu, haloo, olisiko hänen pitänyt opastaa minua korttini tietojen käyttämisestä?? Takanumerolla sain maksetuksi ilman erillismaksua. VARASIN MATKAN 738,68€. Puhelun kesto 39min. Entä koira? Pysykää linjalla minun täytyy ottaa välipuhelu Finnairiin!!!!
Kerroin Finnairin medadeskistä, joka hyväksyy em. Palveluskoirat.
Suljin puhelimen.... Ei ole kuulunut soittoa takaisin!
Olen vuosia tilannut matkani ebookersilta, saanut nopeaa ja erinomaista palvelua! Mutta nyt kyseenalaista tehokkuutenne! Ei enää takaisinsoittoa, ei lippua postitse! Harmittaa, kun en ostanut lippua suoraan Finnairilta, nopeammin, halvemmalla jaselkeämmin.
Kuunnelkaapa tämä nauhoitetu puhelu!
Musu ja sen emäntä.

2017年6月2日