Totally powered by écart ski tours レビュヌ 511

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev inkvarteret på et vÊrelse det var helt beskidt med glasskår på gulvet. Vi fik ingen kompentation. Guiderne hjalp ikke med noget. Meget dyrt for noget så ringe.

Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at fÃ¥ os med til de fo... もっず芋る

Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor isÊr guidesne var med til at oplÞfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas MÞller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og vÊrelserne og... もっず芋る

Fede guider, isÊr Thomas, Danixstaci og Rasmus. KÊmpe fed oplevelse, sÞde guider. De gÞr det til den bedste oplevelse, og det havde slet ik vÊret det samme uden dem. De er sÞde, lÊkre, charmerende... もっず芋る

䌁業が回答したした

511件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 12に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Ikke sÊrligt godt..

Det var ikke til at mÊrke at man havde guides med, og det hele var noget rodet. På vej hjem er der storm i Danmark så storebÊltsbroen er lukket, og totally frasiger sig alt ansvar i forhold til at få folk hjem. Totally siger at man må få betalt togbilletten af sin forsikring i stedet for at totally betaler. Sådan er reglerne ikke!
Det er nogle rigtig gode buschauffÞrer de har hyret.

2022幎1月29日

Hej Malthe,

Vi beklager hvis du har oplevet en dÃ¥rlig service fra guiderne. Ift. en lukket StorebÊltsbro sÃ¥ er dette Force Majeure og vi handlede prÊcist som man kan forvente og som loven foreskriver. Ønsker du at starte en dialog sÃ¥ anbefaler vi at du sender en mail til kontakt@totallysnow.dk.

DBH Totally

Jeg vil bare sige

Jeg vil bare sige, at jeg har haft den bedste tur i verden. Min sÞde busguide Oliver har givet mig en halsedisse OG et par solbriller - lucky me. Jeg fÞler virkelig, at det bliver taget godt hånd om mig, og at jeg bliver set som person. Totalt juhu, og mine varmeste anbefalinger herfra.
PS. Oliver er god til at kÞre på grÞn pist.
Knuz Ida

2022幎1月24日

Totally powered by écart ski tours からの回答

Tak for denne Ida, vi er glade for at du kan lide halsedissen og solbrillerne.
DBH Totally

Fantastisk service

Rigtig god service angående ombookning af min skirejse. Kan kun anbefale at rejse med dem!

2022幎1月18日

Totally powered by écart ski tours からの回答

Mange tak for dette svar Kristian,

Vi glÊder os til at se dig igen

//Totally

Ærligt rejsebureau!

Tilbagebetalte min skitur, som var blevet aflyst pga. corona. Alt gik som de lovede - det kunne andre selskaber lÊre noget af. Vil helt sikkert have dem i tankerne nÊste vinter.

2021幎4月14日
自発的なレビュヌ

Fraråder at rejse med dette rejsebureau

Fraråder alle at rejse med dette rejsebureau. Vi brugte nÊsten hele vores "ferie" på at have samtaler med guider pga. skuffende rejseforhold, brudte aftaler, falske oplysninger og i Þvrigt svigagtig adfÊrd. Bureauet har ikke villet give fuld medhold men har tvÊrt i mod oplyst, at det er hvad man kan forvente af en så billig rejse...

2020幎6月6日
自発的なレビュヌ

KÞbte liftkort til 7 dage men fik kun 6.

Super dårlig service.
KÞbte liftkort til 7 dage, men fik kun 6, da Totally havde fået det arrangeret således, at den ekstra dag startede dagen fÞr vi ankom. Så da vi ville stå på ski den sidste dag, virkede vores liftkort ikke. Guiderne på stedet kunne ikke hjÊlpe os og var generelt dårligt informeret både mht liftkort, men også mht generel information så som skibusser og div. interessepunkter i området. Efter guidernes overbevisning skulle vi have kÞbt og betalt for et 8 dages lift kort (for kun at bruge 7!).
Vi har siden forsÞgt at få refunderet pengene for et én-dags liftkort som vi måtte kÞbe den sidste dag (selvom vi allerede burde vÊre dÊkket ind), men uden held.
Vi har efterhånden rejst med mange selvskaber, men vi har aldrig vÊret ude for så dårlig service. Det giver absolut ingen mening at et liftkort starter dagen fÞr man ankommer. Hos Totally er det åbenbart kun muligt at få en ekstra dag, hvis man kÞbte 2..
Spild af både tid og penge...
PS. Vi kÞrte med Totally ned i bus som en del af en pakkerejse, så de havde fuldstÊndig styr på ankomst dato.

2020幎4月16日

Val Thorens

Vi var en del gutter der tog afsted med écart ski tours... Den tur var ikke andet end besvÊrligt. Alt som der skulle foretages gennem dem var enten forsinket og skete med virkelig dårlig service!! Medarbejderne er ligeglade, og da vi ringede og klagede at deres guider stod og spillede bold og skabte sig ved vores afrejse, lagde de bare på.

FuldstÊndig forfÊrdelig oplevelse med écart. Jeg håber for jeres alles skyld af i finder et andet alternativ selvom det er lidt dyrere.

Skulle ikke undre mig hvis écart lukker ned og starter op i et nyt navn så de kan begynde deres rÊdsomme måde at drive en virksomhed på igen. Har ingen respekt for dem!

2020幎2月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。