Echt Ierland vakanties レビュー 819

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We hebben een mooie route en fijne onderkomens voorgeschoteld gekregen. Bij elk onderkomen werden voldoende points of interest genoemd om te bezoeken. Keus genoeg. De onderkomens verschilden van elk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gewoon supergoed onze wensen aan kunnen geven en na de eerste email met onze wensen werden we teruggebeld om alles telefonisch te bespreken. Gewoon super. En toen er een B&B uitviel door een prive o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Persoonlijk contact en heel vriendelijk, na een ietwat late booking van onze kant werd met het hele team meegedacht en hebben we de reis in omgekeerde richting gedaan. Alternatief verblijf wat ook f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Persoonlijk contact, reis op maat mogelijk en het team denkt goed mee om de reis zo goed mogelijk samen te stellen. Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター

さまざまな外部ソースから提供された情報

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

当該企業による記述

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Prettig contact

Steeds een prettig contact met de medewerkers. Door Corona werd onze reis een paar uitgesteld, maar uiteindelijk hebben we een fijne vakantie gehad! De reis zat prima in elkaar.

2022年6月16日

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor deze fijne review, goed om te lezen! Ook jullie bedankt voor de flexibiliteit en het vertrouwen. Groetjes, Team Echt Ierland

Wandelvakantie Wicklow Way

We hebben een superleuke wandelvakantie in Ierland gehad, de BenB ‘s waren uitstekend en vervoer goed geregeld. We gaan het tweede deel ook zeker nog lopen!

2022年6月16日

Echt Ierland vakanties からの回答

Heel erg bedankt! Leuk te lezen dat jullie nog eens terug willen gaan voor het tweede deel. Heel graag tot dan. Groetjes, Team Echt Ierland

5つ星のうち5の評価

Alles goed geregeld voor vertrek

Alles goed geregeld voor vertrek. In Ierland alles ook top. Heel vriendelijk en behulpzaam. Accommodatie was ook super! Prachtige wandelingen gemaakt. Informatie die je krijgt is handig om vooraf al te genieten wat je wil gaan doen.

2022年6月9日

Echt Ierland vakanties からの回答

En ook bedankt dat jullie hier de ervaringen met ons delen! Heel fijn te lezen! Groetjes Team Echt Ierland

Echt Ierland met Echt Ierland

Wij hebben Echt Ierland als een bijzonder fijn en prettig reisbureau ervaren. Vriendelijk en deskundig personeel. Wil je Ierland zien dan raden wij zeker aan om met Echt Ierland te gaan

2022年6月3日

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor de mooie review, dat stellen wij op prijs! Groetjes, Team Echt Ierland

Mooie vakantie gehad

Mooie vakantie gehad. Prima locaties om te overnachten in een mooie omgeving.
1 minpunt:
Bij aankomst in Cork bij Hertz bleek dat het niet bekend was dat wij daar een auto zouden krijgen en deze weer zouden inleveren in Dublin. In het systeem stond halen en brengen in Dublin!!
Dit is ter plekke opgelost en hebben wij een auto meegekregen. Een skoda Fabia zonder airconditioning.

2022年6月3日

Echt Ierland vakanties からの回答

Fijn dat u uw ervaringen met ons deelt en goed te lezen dat u een mooie vakantie heeft gehad. Uiteraard ook bedankt voor de feedback mbt de huurauto. Dit zullen wij zeker nog terugkoppelen aan de verhuurmaatschappij. Groetjes, Team Echt Ierland

5つ星のうち4の評価

Prachtige reis waarin we drie mooie…

Prachtige reis waarin we drie mooie gebieden aan de westkust hebben gezien! Goede locaties, uitvalsbasissen en uitstekende lodges.

2022年6月2日

Bedankt! Altijd leuk om te lezen dit! Groetjes, Team Echt Ierland

5つ星のうち4の評価

We hebben een heerlijke vakantie gehad

We hebben een heerlijke vakantie gehad. In alle hotels werden we gastvrij ontvangen. De hotels zijn sfeervol ingericht en in de meeste hotels was het mogelijk om zeer goed te dineren. Het ontbijt was zeer uitgebreid.

2022年5月26日

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor uw fijne review, goed te horen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad! Groetjes, Team Echt Ierland

5つ星のうち5の評価

We hebben een super mooie rondreis…

We hebben een super mooie rondreis gehad bij erg leuke hotels en B&B's.
Jullie weten precies de leuke adressen voor een fantastische vakantie.

2022年5月26日

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor uw review hier op Trustpilot! We doen ons best leuke plekjes te vinden en dan is het erg fijn te lezen dat dat gelukt is. ;-) Groetjes, Team Echt Ierland

Prettig geregeld!

Heel fijn contact, per mail en telefoon.
Mede door de aandacht voor ons en onze interesse hebben we een mooie Ierland reis gemaakt, met n uitbreiding van n dagje Dublin!

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor deze mooie review, heel fijn te lezen dat de reis en het contact goed is bevallen! Groetjes van Team Echt Ierland

5つ星のうち4の評価

De rondreis door Ierland was top

De rondreis door Ierland was top. Zeer goede accomodaties en de reis was flexibel ook nog wat aan te passen.

Bedankt dat u uw ervaring hier deelt! Groetjes van Team Echt Ierland

Hele fijne vakantie gehad 👍🏻

Hele fijne vakantie gehad. Zeer tevreden over de medewerkers van Echt Ierland. Alles was uitstekend voorbereid en we hebben genoten van alle tips , de goede hotels, farmhouse en de prima huurauto.

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor de review, wij zijn blij te lezen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad en dat alles zo goed is bevallen! Groetjes van Team Echt Ierland

Geweldige vakantie

Behulpzaam vanaf dag 1 (de boeking). Duidelijke en tijdige informatie. De vakantie zelf was helemaal top geregeld. Auto stond klaar voor verhuur, B&B waren geboekt. Ook goede accommodaties.

Echt Ierland vakanties からの回答

Hartelijk dank voor deze review, fijn dat u dit zo met ons deelt en dat u een geweldige vakantie heeft gehad! Groetjes van Team Echt Ierland

De bij Echt Ierland geboekte 17 daagse reis

De reis die bij Echt Ierland geboekt was, bleek op een perfecte manier georganiseerd te zijn. Zowel de informatie vooraf, de reisbeschrijving, de etappes als de geboekte onderkomens waren van hoge kwaliteit.

Bedankt voor deze mooie review!! Groetjes van Team Echt Ierland

5つ星のうち5の評価

Alles was goed geregeld,adres info…

Alles was goed geregeld,adres info etc.voerde ik in de navigatie in en kon er zo naartoe rijden.De ontvangst was overal warm,gastvrij en zeer vriendelijk.Ontbijtjes lieten niets te wensen over.Wij hebben zeer genoten gedurende onze reis van de uitzichten en hebben nergens spijt van.

2022年4月28日

Echt Ierland vakanties からの回答

Bedankt voor deze mooie review! Mooi te lezen hoe u de reis hebt ervaren. Groetjes Jorien - Echt Ierland

5つ星のうち5の評価

Met z'n drieën vier dagen naar Dublin

Wij hebben met z'n drieën een reis van vier dagen naar Dublin geboekt. Deze reis was uitstekend georganiseerd. Mooi hotel middenin Dublin, we hadden de laatste twee dagen ook een auto gehuurd, dat was ook allemaal prima geregeld en deze konden we ook in het centrum van Dublin ophalen. Het was echt een prima reis!

2020年3月8日

Beste meneer Kruijsbergen,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!
Wat leuk om te lezen dat u een heerlijk verblijf in Dublin heeft genoten en dat u een prima reis heeft gehad.

Bedankt voor het vertrouwen in reisorganisatie Echt Ierland, wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verblijden met een reis naar het groene Ierland.

Sharon - Echt Ierland

Prachtige reis

Prachtige reis, met geweldige locaties, allemaal heel dicht bij het strand of een meer.

2020年1月8日

Beste heer Gieling,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat uw een prachtige reis hebt gehad en dat u heeft genoten van de geboekte accommodaties.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen ontvangen als gast van reisorganisatie Echt Ierland.

5つ星のうち5の評価

Try Echt Ierland or give them at least a call!

I wanted a long weekend Ireland and no clue on where to start. After calling for about 10 minutes with Echt Ierland the options seemed unlimited. We ended on a 2 person fly & drive to Cork and Killarney. The rental car and hotel was taken care off and the tips on what to do in the surrounding area gave us loads of free options. I would recommend anyone to give a call and see what comes up! Thanks for the wonderful trip.

2019年11月11日

Dear Mr. Pot,

Thank you very much for your enthusiastic 5-star review. Very nice to read that we have been able to help you well. We are happy that you had a great journey.

We would love to help you again by booking your next Ireland trip.

Thanks again.

Kind regards,
Menno - Echt Ierland

5つ星のうち5の評価

We hebben een top-vakantie gehad.

We hebben een top-vakantie gehad in Ierland! Alles was uitstekend geregeld, vlucht, huurauto en geweldige hotels en B&B's. De route was prachtig. We vonden het heerlijk dat we op elk adres een aantal nachten konden blijven, dat geeft rust en tijd om dingen te bekijken in je eigen tempo. Vooral de omgeving van Clifden vonden we ontzettend mooi. En het weer viel honderd procent mee. In oktober 1 dag regen van de 17 dagen. En verder af en toe een buitje. Temperatuur van 16 graden. Dat was boven verwachting. We vinden Ierland een echte aanrader!

2019年11月4日

Beste mevrouw Visser,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een top-vakantie hebt gehad en dat u het rustige reistempo hebt kunnen waarderen.

Hartelijk dank voor het vertrouwen in reisorganisatie Echt Ierland, wij helpen u in de toekomst graag nog eens met het samenstellen van uw vakantie!

Menno - Echt Ierland

Trustpilot エクスペリエンス