We hebben een mooie route en fijne onderkomens voorgeschoteld gekregen. Bij elk onderkomen werden voldoende points of interest genoemd om te bezoeken. Keus genoeg. De onderkomens verschilden van elk... もっと見る
企業が回答しました
Gewoon supergoed onze wensen aan kunnen geven en na de eerste email met onze wensen werden we teruggebeld om alles telefonisch te bespreken. Gewoon super. En toen er een B&B uitviel door een prive o... もっと見る
企業が回答しました
Persoonlijk contact en heel vriendelijk, na een ietwat late booking van onze kant werd met het hele team meegedacht en hebben we de reis in omgekeerde richting gedaan. Alternatief verblijf wat ook f... もっと見る
企業が回答しました
Persoonlijk contact, reis op maat mogelijk en het team denkt goed mee om de reis zo goed mogelijk samen te stellen. Dat ze daar goed in zijn, bleek tijdens de reis zelf omdat toen pas goed duidelijk... もっと見る
企業が回答しました
Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.
当該企業による記述

Burgemeester reigerstraat 74, 3581 KW , Utrecht
heerlijke reis naar Ierland perfect door jullie geregeld.
Heel erg bedankt!!!

Echt Ierland vakanties からの回答
We hebben twee fantastische weken in het mooie Ierland gehad. En niet in de minste plaats door de uitstekende service van Echt Ierland toen het nodig was (cancellen van zowel heen- als terugvlucht, door Echt Ierland snel en kundig opgelost: vluchten omgeboekt en aanpassing boeking hotel en auto netjes geregeld). Uitstekende hotels op prachtige locaties met heerlijk eten. Onze verwachtingen meer dan overtroffen!

Echt Ierland vakanties からの回答
Een fantastische reis met mooie landschappen en de meest vriendelijke mensen. Fijne hotels en B&B"s. De service van echtierland.nl is geweldig. Ze nemen alle zorgen uit handen met geannuleerde vluchten en regelen alles! Kortom: echt een aanrader!

Echt Ierland vakanties からの回答
Uitstekende 8-daagse rondreis. Veel kunnen zien door de perfecte liggingen van de 3 locaties. Ook de omboeking van de vliegreis was goed geregeld. Moesten alleen verder rijden naar de eerste accommodatie.

Echt Ierland vakanties からの回答
Wij hadden een fantastische trip langs de Wild Atlantic Way. Super fijne bed & breakfasts met heerlijke ontbijten en veel tips voor bezoekjes van de gastheren. We ontvingen een boeiende reisbeschrijving die echt een meerwaarde was. Toen onze vluchten owv stakingen werden verplaatst, werd alles voor ons geregeld. Aanrader!

Echt Ierland vakanties からの回答
Prima geholpen bij het bepalen van onze reis. Geen gedoe met het aanprijzen van zaken die je niet nodig hebt. Gewoon een fijn advies, wat ons een prachtige vakantie in Ierland opgeleverd heeft.

Echt Ierland vakanties からの回答
Na een lastig begin met het cancelen van de vlucht, waarbij Echtierland ons heel goed geholpen heeft, en veel gedoe op Schiphol hebben we een prachtige reis gehad. We hadden een goede auto, ruim geschikt voor 4 personen en bagage. We logeerden in bijzondere hotels en b&b's, schoon en goed verzorgd.
De reis was afwisselend wat betreft de omgeving. We hebben heel mooie landschappen gezien. De Ieren zijn heel vriendelijk en behulpzaam, kortom we hadden niets te klagen. Bedankt Echtierland!

Echt Ierland vakanties からの回答
Onze 23-daagse reis door Ierland was super geregeld! Fijne accommodaties, leuke reissuggesties. Ook toen wat misging met terugvlucht heeft Echt Ierland snel voor een goede oplossing gezorgd. Wij zijn zeer tevreden over deze reisorganisatie!

Echt Ierland vakanties からの回答
Onze rondreis door Ierland is door Echt Ierland heel goed georganiseerd. Prachtige overnachtingslocaties en een goed reistempo.

Echt Ierland vakanties からの回答
Fantastische rondreis gemaakt en alles was perfect georganiseerd door Echt Ierland.
De hotels waren top qua ligging en sfeer en je kon er heerlijk eten.
Wij gaan zeker onze volgende reis naar Ierland boeken bij Echt Ierland. Echt een aanrader!

Echt Ierland vakanties からの回答
Geweldige accomodaties. Schoon, goed ontbijt en een gastvrij onthaal. Reis- en verblijfsduur waren goed op elkaar afgestemd. We hebben Ierland "echt" ervaren.

Echt Ierland vakanties からの回答
Alles was heel goed geregeld, mooie luxe hotels en heerlijk rustige liggingen. Ook de autohuur was prima geregeld. Goede tips en veel informatie, mag wel iets eerder dan twee weken van te voren want het is zoveel informatie om te verwerken en te kijken wat je wilt zien en welke route je wilt nemen dat dit nog wel even tijd kost. De tip om de Assaroe-Waterfalls te bezoeken was geen goede tip want die waren er niet meer. Maar wij vonden dit een kleinigheidje, verder was het werkelijk een prachtige reis en goed georganiseerd.

Echt Ierland vakanties からの回答
Alles wat beloofd was, is ook nagekomen. Perfecte informatie vooraf over alle delen van het land waar we geweest zijn. Prima accommodaties. Een organisatie, waar ik de volgende keer weer contact opneem, wanneer wij weer naar Ierland gaan.

Echt Ierland vakanties からの回答
We zochten in Ierland naar de Wild Atlantic Way (WAW) met adembenemende landschappen en ruige kusten, en vonden deze via 'Echt Ierland' : de 'Fly&Drive Indrukwekkend Ierland', een snedige 'roadtrip' op maat en op eigen tempo waar je ogen te kort komt, maar voldoende rust wordt ingebouwd door enerzijds het beperkt aantal logementen waar je telkens een drietal dagen verblijft, en anderzijds beheersbare verbindingsritten. Kronkelende, smalle wegen met om elke hoek een 'whaw' of een 'oh'. Gastvrije Ieren, mooie logementen en lekkere eetgelegenheden. Een verstrengeling van natuur, cultuur en gastronomie.
En als er dan toch iets fout loopt, staat 'echt Ierland' letterlijk 24/7 paraat om je snel uit de nood te helpen!

Echt Ierland vakanties からの回答
Echt Ierland heeft ons in tijdens de aanvraag geweldig begeleid.Er werd altijd opgenomen of heel correct teruggebeld.
Ook de reis was goed georganiseerd.We zijn in 17 dagen van Cork naar Dublin gereden hoofdzakelijk via de Wild Atlantic Way.Op tips welke ik heb aangegeven is positief gereageerd.Al met al een aanrader.
Familie Jansen en Ritsma Vriezenveen en Groningen.

Echt Ierland vakanties からの回答
Een heerlijke vakantie in Ierland gehad. Leuke hotels lekker eten en prachtige omgeving.

Echt Ierland vakanties からの回答
Perfect geregelde vakanties met een heel ruime keuze. Daarbij ook nog ontzettend prettige communicatie.
Top-reisbureau

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。