Meget professionelt og stÊrkt team hos EcoRay. Du kan trygt vÊlge at kÞbe dit solcelleanlÊg hos demâïž Jeg vil isÊr fremhÊve Alexander, som er bÃ¥de passioneret og utrolig behagelig at tale med.... ãã£ãšèŠã
Vi har lÊnge overvejet en solcellelÞsning, og gennem oprigtige og behagelige snakke med William fra EcoRay, er vi nu gÃ¥et videre med idéen. TotallÞsningen samt den forventede besparelse var tiltalende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã°ãªãŒã³ ãšãã«ã®ãŒæäŸæ¥è
- 代æ¿éèãµãŒãã¹
- çºé»äŒç€Ÿ
- ãšã³ãžãã¢ãªã³ã° ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EcoRay er en uafhÊngig energirÃ¥dgiver inden for solceller. Vores rapporter bygger pÃ¥ data fra blandt andet EUâs PVGIS og Danmarks DAWA. Vi beregner blandt andet tagareal, solindstrÃ¥ling, lokale solskinstimer og forventet produktion for den enkelte adresse, sÃ¥ du fÃ¥r et realistisk overblik over besparelse og ydelse, fÞr du trÊffer en beslutning. Installationen udfÞres af nÞje udvalgte partnere, og betaling frigives fÞrst, nÃ¥r anlÊgget er installeret og godkendt.
Willemoesgade 51, 2100, Ãsterbro, ãã³ããŒã¯
- 89 87 89 32
- info@ecoray.dk
- ecoray.dk
Super god oplevelse
Super behagelig oplevelse og rigtig gode snakke med EcoRay! Jeg vil isÊr fremhÊve William og hans passion for emnet, samt at hjÊlpe os med at finde frem til den rigtige lÞsning. Han er super fokuseret på kunden og hvad der er det rigtige for dig :)
God oplevelse (og snart besparelse)
Vi har lÊnge overvejet en solcellelÞsning, og gennem oprigtige og behagelige snakke med William fra EcoRay, er vi nu gået videre med idéen. TotallÞsningen samt den forventede besparelse var tiltalende for os, og med de forklarende snakke, er det reelt set svÊrt ikke at gå videre med dem. Super professionelt setup.
Meget professionelt team og produktet spiller bare!
Jeg vil isÊr fremhÊve Alexander, som er både passioneret og utrolig behagelig at tale med. Han arbejder meget omhyggeligt og sikrer altid, at opgaven er fuldt fÊrdiggjort, fÞr han forlader kunden.
Servicen er i top, og man fÞler sig virkelig tryg og i gode hÊnder. Selv nÃ¥r man ringer med spÞrgsmÃ¥l eller har brug for hjÊlp, stÃ¥r de altid klar til at besvare dine spÞrgsmÃ¥l hurtigt og jeg fÞlte at de faktisk ville hjÊlpe og ikke bare fÞle sig glemt efter man har kÞbt anlÊgget. ð€
Du går ikke galt i byen med EcoRay, det er 100% sikkert!
Rigtig god oplevelse
Vi har haft en virkelig god oplevelse med EcoRay hele vejen igennem. Fra start til slut, har de vÊret meget professionelle, og imÞdekommende. Installationen gik som aftalt, og arbejdet blev udfÞrt rigtig flot. Kan klart anbefales.

EcoRay ããã®åç
God pris god guide gennem process
SÊlgerne var sÞde og var gode til at guide igennem processen, så jeg fik en idé om det tekniske og det Þkonomiske. Og ikke mindst fik jeg en god pris. Kan klart anbefale.

HåndvÊrk i verdensklasse
Det har vÊret en fuldstÊndig perfekt oplevelse, at få solceller på taget. Alt har bare spillet, håndvÊrker til tiden smukt arbejde, sÞde og venlige
Det har vÊret en fantastisk oplevelse og kan 100% anbefales

EcoRay ããã®åç
Jeg havde en virkelig god oplevelse medâŠ
Jeg havde en virkelig god oplevelse med EcoRay fra start til slut i forbindelse med vores kÞb og montering af solceller. De var virkelig gode til at forklare os, og deres beregninger var realistiske, og ikke bare nogen tal som blev slynget ud, som nogen af de andre vi har talt med har gjort. Professionelt fra start til slut, så kan klar anbefales

EcoRay ããã®åç
Transparent dialog og godt tilbud!
Super fin og konstruktiv dialog vedr. anlÊg til sommerhuset. Dejlig transparens gennem hele samtalen, samt at deres beregner giv et fint overblik over forbrug og eventuel besparelse.

Super god oplevelse!
Jeg har haft en super god oplevelse med Ecoray. De er kompetente, venlige og servicen levede bestemt op til mine forventninger.

Virkelig god service
Virkelig god service, ingen skjulte hensigter, havde jeg nogle spÞrgsmål var jeg kun et opkald vÊk for at få svar på det hele. Det synes jeg var fantastisk!

EcoRay ããã®åç
Vi havde en virkelig god oplevelse heltâŠ
Vi havde en virkelig god oplevelse helt fra start -god information om produktet og Patrick sÊlger var meget imÞdekommende og forstående.
Installationen gik som planlagt og anlÊgget har virket fortrÊffeligt fra dag ét. Nicolai som stod for installationen har ligeledes vÊret en stor hjÊlp omkring forstÃ¥elsen af anlÊgget. SÃ¥ tak til jerð€
Alt i alt er vi meget tilfredse

Super tilfredse
AnlÊgget kÞrer sindssygt godt og vi er ekstremt tilfredse.

EcoRay ããã®åç
God beregner og godt firma somâŠ
God beregner og godt firma som hÃ¥ndterede alt for min mor og far. SÃ¥ stort tak pÃ¥ vegne af demâ

EcoRay ããã®åç
Det har vÊret en fornÞjelse at kÞbeâŠ
Det har vÊret en fornÞjelse at kÞbe solceller hos EcoRay.
AnlÊgget er smukt sat op og kÞrer ubeklageligt. Deres måde at få lÞst opgaven fra samtale til slut produkt fortjener den stÞrste ros og de har styr på deres arbejde.
Tak til Patrick og Nicolaj for et fantastisk projekt, vi er rigtig glade og anbefaler alle at bruge EcoRay.
Hilsner fra HvalsÞ

EcoRay ããã®åç
Rigtig god oplevelse med Ecoray.dk :)
Mit anlÊg er helt perfekt, og kommunikationen med Patrick og Nicolaj har fungeret fremragende. En rigtig god oplevelse, med ingen mangler:)
Kan klart anbefales herfra.

god solcelle udbyder
Jeg kan varmt anbefale Ecoray efter mit solcelleprojekt i sidste måned. MontÞrerne gjorde et flot stykke arbejde, kom til tiden og efterlod alting pÊnt og ordentligt. Appen gÞr det supernemt at fÞlge produktionen.
RÃ¥dgivningen fÞr installationen var ogsÃ¥ rigtig god â Êrlig, forstÃ¥elig og uden pres. Det gjorde beslutningen meget lettere.
Jeg havde et par små spÞrgsmål efterfÞlgende, og kundeservice Mads svarede hurtigt og hjÊlpsomt, hvilket gav en ekstra tryghed.
Kort sagt: professionel service hele vejen og et anlÊg der performer som det skal

EcoRay ããã®åç
FÞlte mig i rigtigt gode hÊnder
FÞlte mig i rigtigt gode hÊnder, super god kundeservice! Kunne heller ikke finde det billigere andre steder...

Fantastisk Oplevelse
Jeg kÞbte solceller gennem Ecoray i september, og hele processen har vÊret utrolig professionel fra start til slut. Kommunikation var klar og Êrlig, og jeg fÞlte mig godt guidet igennem alle beslutninger. Installationen blev udfÞrt hurtigt og effektivt af et dygtigt team, som også sÞrgede for at forklare, hvordan hele systemet fungerede.
Siden anlÊgget blev sat i drift, har det kÞrt perfekt, og jeg kan allerede se en tydelig effekt på mit energiforbrug. Det giver virkelig ro i maven at vide, at man både sparer penge og gÞr noget godt for miljÞet.
Alt i alt en super positiv oplevelse â bÃ¥de service, kvalitet og pris matcher hinanden rigtig godt. Jeg kan uden tÞven anbefale Ecoray til alle, der overvejer solceller.