レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nyöppnad ECOshine pÃ¥ VÀrmdö. Riktigt trevligt bemötande, bilen var vÀldigt smutsig utvÀndigt och lite mindre smutsig invÀndigt. Mycket bra jobbat med bÃ¥de tvÀtt utvÀndig och invÀndig samt polering.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Riktigt dÃ¥ligt utfört arbete. LÀmnade in bilen för polering och lackskydd och har fÃ¥tt komma tillbaka tre gÃ¥nger – utan att de lyckats leverera ett fackmÀssigt resultat. Efter deras arbete fi... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jag hade köpt en "Minirekond" för 990kr dÀr skulle ut- och invÀndig tvÀtt inkl fÀlgar samt maskinellt vaxning ingÃ¥. Jag blev bara förvÃ¥nad nÀr bilen blev klar redan efter 1,5 timmar! Jag var helt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

LÀmnade in bilen på recond i TÀby. VÀnligt och personligt bemötande med ett klanderfritt arbete. VÀldigt nöjd. Rekommenderar starkt.

3.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Riktigt dåligt utfört arbete

Efter deras arbete finns fortfarande defekter i lacken, nu dessutom tydliga rinnmÀrken/streaks som syns direkt i solljus. Det tyder på felaktigt applicerat eller avtorkat lackskydd.

IstÀllet för att ta ansvar skyller man pÃ¥ “gammal lackskada”, trots att detta inte varit synligt innan. Problemet uppstod efter deras behandling och kvarstÃ¥r efter flera försök.

Oseriöst bemötande och brist på kvalitet. Rekommenderas inte.

2026幎4月14日

Omöjligt att tvÀtta och vaxa en SUV på 1,5 timmar

Jag hade köpt en "Minirekond" för 990kr dÀr skulle ut- och invÀndig tvÀtt inkl fÀlgar samt maskinellt vaxning ingå.
Jag blev bara förvånad nÀr bilen blev klar redan efter 1,5 timmar!
Jag var helt nöjd med invÀndig som var ren med nytvÀttade mattor osv. Det mÀrktes Àven att bilen hade tvÀttats utvÀndig också men blev mycket tveksam om bilen vaxades över huvud taget som ingick i priset!
Inte nog med att det var helt orimligt att man både tvÀttade och vaxade en SUV på 1,5 timmar noterade jag att mÀrken efter t.ex fågelskit satt fortfarande kvar på bilen som egentligen skulle ha försvunnit efter en vaxning!
Det var först nÀr jag kom hem mÀrkte jag att fÀlgarna INTE var noggrann tvÀttade alls heller utan endast hade spolats snabbt med högtryckstvÀtten så smutsen satt kvar på vissa delar.
Jag fick ingen kÀnsla av att företaget Àr seriöst dÀrför kommer tyvÀrr INTE lÀmna bilen till Ecoshine igen.

2026幎4月16日

Nej, ALDRIG mer detta bolag

EX90 lÀmnades in 11:30 som skall vara klar 15:30. Man ringer 13.17 och ber om att få ha bilen till 17 för man har så mycket att göra, fast man vet jag vÀntar ovanför i köpcentret. Jag frågar om man börjat med bilen, svaret Àr "ja". Men, nu Àr det så att vi lever i en digital ålder och min EX90 Àr uppkopplad. Så snart man öppnar en dörr eller baklucka kommer ett meddelande. 13,37 öppnades baklucka och alla dörrar. Så, det var Ànnu en lögn från detta bolag. Då jag skulle slutligen hÀmta bilen var framstolen inte ren, framrutan delvis smutsig, lådan mellan sÀtena inte stÀdad... Slarvigt. Förra gången de fick ta hand om min XC90 då hade dom sönder en lucka till handsfacket - pratade med ansvariga som inte tog något som helst ansvar för deras kortakommanden. Så, NEJ, dessa engelsktalande killar skall INTE ta hand om din bil. Skriver dom nu att det jag skriver hÀr inte Àr sant så har jag naturligtvis kvar bilderna från de digitala meddelandena från min EX90.

2025幎12月19日
5぀星のうち5の評䟡

Nyöppnad ECOshine på VÀrmdö.

Nyöppnad ECOshine på VÀrmdö.
Riktigt trevligt bemötande, bilen var vÀldigt smutsig utvÀndigt och lite mindre smutsig invÀndigt. Mycket bra jobbat med både tvÀtt utvÀndig och invÀndig samt polering. NybilskÀnslan infann sig absolut igen.
Kommer med sÀkerhet tillbaka.

2025幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Bilen blev ren men plasten mellan

Bilen blev ren men plasten mellan dörrarna förstördes. Blev mÀrkliga halvcirkel rÀnder som inte går bort!

Såg bra ut nÀr de försökte åtgÀrda det men nÀr det torkade igen så Àr dem kvar samt att jag nu har en rand på glaset!

2025幎10月4日
5぀星のうち1の評䟡

Trevligt bemötande med ett fruktansvÀrt

Trevligt bemötande med ett fruktansvÀrt dÃ¥ligt resultat 😳 blev till och med backjobb och fÃ¥r tillbaka ett lika dÃ¥ligt resultat. Det va första och sista gÃ¥ngen och skulle aldrig rekommendera detta företag till nÃ¥gon i min nÀrhet. Helt enkelt skitdÃ¥ligt. Ska inte ens ha en stjÀrna utan minus stjÀrnor. Bilder finnes. Tack för mig
Va i Eskilstuna

2025幎6月9日

In/utvÀndig tvÀtt i Heron city

LÀmnade in min lilla Yaris i Heron city för in- och utvÀndig tvÀtt frÀmst för att få den ren invÀndigt. Den luktade rent men var inte ren. SkÀrmen hade synliga flÀckar jag lÀtt kunde ta bort, mellan sÀtena verkade det som de bara hade gnuggat runt smutsen och vid sidan av sÀtena och i dörr- och bagageluckakanterna var det fortfarande smutsigt. Platsen dÀr man vilar vÀnsterfoten (automat) var brun av smuts. Det låg smuts/ en torkad lövbit kvar i dörrfacket. Utsidan såg ok ut. Det blir inget mer besök.

2025幎5月30日

Ändrar överenskommet pris.

Ecoshine gör reklam och jag hör av mig och får tala med en sÀljare. Vi kom överens om om priset i telefon för två bilar. Trevlig sÀljare för övrigt så inga problem dÀr.

Problemen börja nÀr jag skulle åka till Ecoshine i Fagersta och får veta att priserna jag fått inte gÀller lÀngre. Fagersta Ecoshine tÀnker inte respektera överenskommet pris.
Jag skulle lÀmna in två bilar. Första bilen tvingas jag omförhandla direkt på plats och med att priset enbart gÀller om jag betalar med Swish och inte till företaget utan privat?! Jag vill ha kvitto men det går inte. Om jag betalar 500sek extra får jag kvitto på andra bilen, Dvs betala 500sek utöver omförhandlat pris. Eftersom jag saknar alternativ går jag med på det. Får Àven skriftligt på det en andra gång. Idag nÀr jag ska boka och besöker stationen så Àndras priset igen. Ytterligare 500sek ska lÀggas på priset?!

Två gånger skriftligt har jag fått pris ifrån Ecoshine men inget gÀller lÀngre.

2025幎4月14日

Liljeholmen galleria.

Även om det heter utvÀndig tvÀtt sÃ¥ borde 700 spÀnn inkludera att dom öppnar dörrar och baklucka för att torka av insteg och trösklar. Men inte i Lijeholmen tydligen.
Killen som gjorde jobbet var serviceinriktad och noggrann dÀr han tvÀttade. Bjussade lite snyggt på en "buffning" på dörrar dÀr skiten inte hade gått bort riktigt så ingen skugga på honom. Han gjorde det som företaget sagt att han ska göra bara.
Så nÀ, nåt mer besök blir det inte dÀr iaf utan det får bli Team1 som jag brukar åka till nÀsta gång.

2025幎3月29日
5぀星のうち2の評䟡

Interna problem som drabbar kunder?

Bokade in/ut tvÀtt deluxe för 950 enligt hemsidan fick ett samtal ”vi kan inte tvÀtta din bil för denna pris det Àr vinter och bilen mÃ¥ste vara nÀstan ren för att fÃ¥ denna pris
.”
Jag kan förstå att man kanske vill ha mer under vinterperioden men samtidigt Àr inte kundens fel nÀr det står pris på hemsidan som man bokat på!

Det slutade med att jag fick pröjsa 1700kr för samma upplÀgg

SjÀlva tvÀttningen var helt ok men

Om det var jag som var ansvarig på plats skulle jag antigen ringa flera timmar innan och förklara för min kund att det blev något fel eller skulle jag utföra tjÀnsten enligt det som kunden bokade och sedan lösa våra interna problem.
Inte sÃ¥ snyggt skött tyvÀrr

2025幎3月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ