EDC Danebo KÞberrÃ¥dgivning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FornÞjelse at have jer pÃ¥ sidelinjen, vi har kÞbt hus uden mÊgler. Her mÃ¥ man sige at der er blevet lagt nogle timer af vores rÃ¥dgiver Nina, sÃ¥ vi fik alle dokumenter pÃ¥ plads, lavet en kÞbsaftale hvo... もっず芋る

Som fÞrstegangskÞbere havde vi en meget positiv oplevelse hos Danebo og med vores kÞberrÃ¥dgiver Jonas Bilstrup. Det gav os tryghed i kÞbsprocessen. Vi havde en god samtale og forventningsafstemn... もっず芋る

Vi har fÃ¥et virkelig god hjÊlp af Nina. Det var fÞrste gang vi kÞbte hus, og Nina var god at have med hele vejen, bÃ¥de til spÞrgsmÃ¥l til processen og til selve handelen. Kan helt anbefales - tak fo... もっず芋る

Godt forlÞb med Nina fra EDC. Tryg handel og god rådgivning gÞr processen for fÞrstegangskÞbere meget lettere. Kan helt klart anbefale at benytte en kÞberrådgiver fra EDC.

䌁業情報

1. 䞍動産専門匁護士
  2. 法埋サヌビス
  3. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

For de fleste mennesker er et boligkÞb en af livets stÞrste Þkonomiske beslutninger, og der er mange penge pÃ¥ spil. KÞberrÃ¥dgivning giver dig tryghed og hjÊlper dig gennem boligkÞbet med det bedst mulige resultat – ogsÃ¥ Þkonomisk. Du betaler lidt – og sparer meget. EDC er Danmarks stÞrste mÊglerkÊde med butikker i hele landet. Vores kÞberrÃ¥dgivere har derfor en meget stor indsigt i hvad der rÞr pÃ¥ sig i boligmarkedet. Hos EDC Danebo fastholder vi ufravigeligt den personlige og nÊre kontakt til vores kunder, men vi udnytter ogsÃ¥ de klare styrker, der er ved at vÊre den stÞrste mÊglerkÊde til din fordel. Vi kender til alt i en kÞbsproces, og har mange Ã¥rs erfaring med bÃ¥de kÞb og salg, som giver dig stor tryghed i dit boligkÞb. Vi ved hvad den rigtige pris pÃ¥ boligen skal vÊre, og vi kender til alle forhandlingsstrategier i kÞbsprocessen. Din kÞberrÃ¥dgiver er uddannet specialiseret ved Dansk ejendomsmÊglerforening, hvilket garanterer dig for en grundig juridisk og professionel gennemgang af din bolighandel. Du sparer derfor udgiften til en advokat. EDC Danebo kÞberrÃ¥dgivere er specialiserede i alle typer for boliger. Vi kan derfor rÃ¥dgive dig professionelt og grundigt i alle slags boligkÞb.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

Alt godt!

Vi har fået virkelig god hjÊlp af Nina. Det var fÞrste gang vi kÞbte hus, og Nina var god at have med hele vejen, både til spÞrgsmål til processen og til selve handelen.
Kan helt anbefales - tak for god hjÊlp!

VH Kristoffer og Anna

2026幎7月1日
自発的なレビュヌ

En helt igennem god oplevelse

Som fÞrstegangskÞbere havde vi en meget positiv oplevelse hos Danebo og med vores kÞberrådgiver Jonas Bilstrup. Det gav os tryghed i kÞbsprocessen.

Vi havde en god samtale og forventningsafstemning fÞr vi indgik aftale om rådgivning. Vi blev klÊdt godt på til mÞder med mÊgler, når vi kiggede på huse. Jonas var hele tiden med i kulissen, så alt blev mere overskueligt og til at forstå. Da vi fandt vores hus, var Jonas forhandler og fik landet en god aftale på vores vegne. Han vil fortsat vÊre med os med gode råd og vejledning, til vi endeligt får nÞglerne til vores nye hus udleveret.

SÃ¥ alt i alt en helt igennem god oplevelse. Tak for det!

2026幎7月1日

Vi kan varmt anbefale EDC - kÞberådgiver

Vi kan varmt anbefale Christian som kÞberrÃ¥dgiver. Fra start til slut har vi fÞlt os i trygge hÊnder. Christian har vÊret utrolig professionel, grundig og altid hurtig til at svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l – uanset hvor smÃ¥ de har vÊret.

Som fÞrstegangskÞbere har der vÊret mange ting at sÊtte sig ind i, men Christian har vÊret fantastisk til at forklare hele processen på en rolig og forståelig måde. Han har vÊret engageret, Êrlig og har hele tiden haft vores bedste interesser for Þje.

Vi er meget taknemmelige for den hjÊlp og rÃ¥dgivning, vi har fÃ¥et, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre kÞberrÃ¥dgiver. De varmeste anbefalinger herfra – 5 ud af 5 stjerner!

2026幎7月6日

De bedste anbefalinger

Vores rådgiver Christian har virkelig vÊre en kÊmpe hjÊlp og han har haft godt styr på det hele vejen igennem processen. Kan kun give vores bedste anbefalinger.
Hilsen Anette og Jan

2026幎7月3日
自発的なレビュヌ

Vi vil gerne give Nina vores varmeste

Vi vil gerne give Nina vores varmeste anbefalinger. Det har vÊret trygt at have Nina ved siden af i forbindelse med et hurtigt boligkÞb. Nina havde en god ro og grundighed i forhold til at gennemgå dokumenter på en let forståelig måde, og samtidig sikre os, at der var styr på det med småt.
Mange tak for hjÊlpen🙏

2026幎7月3日

Femstjernet oplevelse!

Vi havde en femstjernet oplevelse med Jonas fra EDC KÞberrådgivning. Rigtig grundig og forstående gennemgang af hele kÞbet af vores fremtidig hus. Mange punkter der blev belyst uden vi havde tÊnkt over det. KÊmpe store anbefalinger herfra.

2026幎6月11日
自発的なレビュヌ

Great experience for my first purchase

I bought an appartment recently with Jonas and I'm extremely happy with how it went. I had great advices on different properties I sent him.
And when I found the apartment I wanted to buy, Jonas was very fast to review the documents, and very helpful with all the questions I had regarding the process.
I can only recommend !

2026幎6月24日

Super rådgivning

Vi har brugt EDC kÞberrådgivning i forbindelse med vores huskÞb. Vi fik rådgivning af Per Birkmose, og var meget tilfredse hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale at bruge EDC danebo til kÞberrådgivning.

2026幎6月1日

Nina fra EDC

Nina fra EDC har vÊret en afgÞrende brik i trygheden ved vores bolighandel. Hun er meget dygtig, har Þje for detaljer og er mere end glad for at sÊtte tid af til at forklare alle dele af processen "på almindeligt" sprog. Derudover har der vÊret en rigtig god kommunikation, så alt har spillet. Hun har vores anbefalinger!

2026幎6月2日
自発的なレビュヌ

Vi har fået den bedste rådgivning af

Vi har vÊret utrolige glade for hele vores forlÞb ved Jonas fra EDC som har hjulpet os igennem hele vores huskÞb. Han har givet os rigtig god rådgivning og vi har fÞlt os i trykke hÊnder hele vejen igennem. Han er hurtig til at svare tilbage og er super skarp til at se alle detaljer.

Tusind tak for hjÊlpen Jonas

Vi giver vores stÞrste anbefalinger videre!

Maria og Frederik

2026幎5月14日

Tryg og god rådgivning

Vi er fÞrstegangskÞbere og har fået en tryg oplevelse! Hurtig personlig rådgivning (allerede inden vi havde valgt EDC Danebo som rådgivere), og hÞj tilgÊngelighed og kort svartid - selv uden for almindelig arbejdstid. Grundig og relevant gennemgang af kÞbsaftale og alle formaliteter og processer omkring et huskÞb. Vi har vÊret meget tilfredse og vi er blevet taget grundigt i hånden undervejs.

2026幎2月18日