EDC Danebo KÞberrÃ¥dgivning レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stor anbefaling. Vi har vÊret meget glade for EDC Danebo som vores kÞberrÃ¥digver. Udover at vÊre grundig og god til at forklare, har de vÊret yderst tilgÊngelig, kompetent og generelt erfaren rÃ¥dgiv... もっず芋る

Tryg og personlig rÃ¥dgivning hele vejen til vores sommerhusdrÞm Som fÞrstegangskÞbere af sommerhus havde vi mange spÞrgsmÃ¥l og bekymringer undervejs i processen. Derfor har det betydet utro... もっず芋る

FornÞjelse at have jer pÃ¥ sidelinjen, vi har kÞbt hus uden mÊgler. Her mÃ¥ man sige at der er blevet lagt nogle timer af vores rÃ¥dgiver Nina, sÃ¥ vi fik alle dokumenter pÃ¥ plads, lavet en kÞbsaftale hvo... もっず芋る

Vi stod og skulle kÞbe hus for fÞrste gang og vi blev anbefalet at fÃ¥ en kÞbsrÃ¥dgiver. Det er der bedste vi har gjort! Vi fik Jonas med pÃ¥ vores team, og det var sÃ¥ dejligt at kunne slappe lidt... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産専門匁護士
  2. 法埋サヌビス
  3. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

For de fleste mennesker er et boligkÞb en af livets stÞrste Þkonomiske beslutninger, og der er mange penge pÃ¥ spil. KÞberrÃ¥dgivning giver dig tryghed og hjÊlper dig gennem boligkÞbet med det bedst mulige resultat – ogsÃ¥ Þkonomisk. Du betaler lidt – og sparer meget. EDC er Danmarks stÞrste mÊglerkÊde med butikker i hele landet. Vores kÞberrÃ¥dgivere har derfor en meget stor indsigt i hvad der rÞr pÃ¥ sig i boligmarkedet. Hos EDC Danebo fastholder vi ufravigeligt den personlige og nÊre kontakt til vores kunder, men vi udnytter ogsÃ¥ de klare styrker, der er ved at vÊre den stÞrste mÊglerkÊde til din fordel. Vi kender til alt i en kÞbsproces, og har mange Ã¥rs erfaring med bÃ¥de kÞb og salg, som giver dig stor tryghed i dit boligkÞb. Vi ved hvad den rigtige pris pÃ¥ boligen skal vÊre, og vi kender til alle forhandlingsstrategier i kÞbsprocessen. Din kÞberrÃ¥dgiver er uddannet specialiseret ved Dansk ejendomsmÊglerforening, hvilket garanterer dig for en grundig juridisk og professionel gennemgang af din bolighandel. Du sparer derfor udgiften til en advokat. EDC Danebo kÞberrÃ¥dgivere er specialiserede i alle typer for boliger. Vi kan derfor rÃ¥dgive dig professionelt og grundigt i alle slags boligkÞb.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

173件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har fået den bedste rådgivning af

Vi har vÊret utrolige glade for hele vores forlÞb ved Jonas fra EDC som har hjulpet os igennem hele vores huskÞb. Han har givet os rigtig god rådgivning og vi har fÞlt os i trykke hÊnder hele vejen igennem. Han er hurtig til at svare tilbage og er super skarp til at se alle detaljer.

Tusind tak for hjÊlpen Jonas

Vi giver vores stÞrste anbefalinger videre!

Maria og Frederik

2026幎5月14日

Tryg og god rådgivning

Vi er fÞrstegangskÞbere og har fået en tryg oplevelse! Hurtig personlig rådgivning (allerede inden vi havde valgt EDC Danebo som rådgivere), og hÞj tilgÊngelighed og kort svartid - selv uden for almindelig arbejdstid. Grundig og relevant gennemgang af kÞbsaftale og alle formaliteter og processer omkring et huskÞb. Vi har vÊret meget tilfredse og vi er blevet taget grundigt i hånden undervejs.

2026幎2月18日
自発的なレビュヌ

Ro og tryghed i processen

Vi blev anbefalet Per fra EDC, hvilket vi ikke har fortrudt.
Han har svaret på eventuelle spÞrgsmål og undersÞgt tingene til bunds.

Nu er vi klar til at overtage vores drÞmme hus, med en god mavefornemmelse og ro.

Vi anbefaler 100% Per og selskabet bag, da det har vÊret professionelt fra start til slut.

Mvh
Thomas & Malene

2026幎3月4日

FÞrstegangskÞbere

Fra fÞrste opringning fÞlte vi os i trygge hÊnder, hvor Jonas leverede en indsats udover det forventelige.

Jonas har vÊret med os hele vejen, og har skabt overskuelighed og gennemsigtighed for os som fÞrstegangskÞbere.

Vi vil helt sikkert anbefale Jonas og EDC Danebo til alle som overvejer at kÞbe hus, hvis man Þnsker en nem og overskuelig proces. Hvor det skinner igennem at de er stolte af deres faglighed og af at levere kvalitet.

5/5 ⭐

2026幎3月3日
自発的なレビュヌ

Vi kan kun give vores varmeste

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Per Birkmose i Aalborg, som har vÊret vores kÞberådgiver i forbindelse med kÞbet af vores ejerlejlighed.

Som fÞrstegangskÞbere (og med mange spÞrgsmÃ¥l undervejs) har det betydet enormt meget for os at have Per ved vores side. Han har vÊret rolig, Êrlig og utrolig professionel – og vi har hele tiden fÞlt os trygge og godt klÊdt pÃ¥ til at trÊffe de rigtige beslutninger.

Kommunikationen har vÊret klar og i ÞjenhÞjde, og vi har aldrig vÊret i tvivl om, at der var styr på tingene. Vi fÞlte os både hÞrt og inddraget hele vejen igennem, hvilket gjorde en ellers stor og lidt overvÊldende proces meget mere overskuelig.

Vi fik Per anbefalet af vores bankrådgiver, og det har uden tvivl vÊret en af de bedste beslutninger i vores boligkÞb.

Tak for en virkelig god oplevelse!

Vi kan varmt anbefale ham til andre, der står overfor at skulle kÞbe bolig.

Mark og Nynne

2026幎3月3日

Vi valgte EDC Danebo i Aars til at

Vi valgte EDC Danebo i Aars til at overtage salget af vores bolig efter en mindre tilfredsstillende oplevelse hos en anden ejendomsmÊgler – og det viste sig at vÊre den helt rigtige beslutning.
Fra fÞrste mÞde oplevede vi en professionel, engageret og struktureret tilgang, som gav os den tryghed, vi tidligere havde manglet.

Teamet arbejdede målrettet og effektivt, og salget kom hurtigt på plads. Hele processen har vÊret båret af klar kommunikation, hÞj faglighed og en oprigtig interesse i at skabe det bedste resultat for os som kunder.

2025幎12月4日
自発的なレビュヌ

Ingen huller i osten – tryghed fra start til slut

Vi har haft Nina som kÞberrådgiver, og det har vÊret en gennemfÞrt god oplevelse hele vejen igennem. Fra fÞrste mÞde til afslutning har der vÊret styr på tingene, klare svar og en fÞlelse af, at der simpelthen ikke var nogen huller i osten.

Nina er ekstremt grundig, skarp pÃ¥ detaljerne og god til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig tryg i alle beslutninger – ogsÃ¥ nÃ¥r der er meget pÃ¥ spil. Hun er proaktiv, fÞlger op og ligger altid et skridt foran, sÃ¥ man som kÞber aldrig fÞler sig alene eller i tvivl.

Man kan mÊrke, at det her ikke bare er et job for hende, men noget hun tager personligt ansvar for. Vi har fÞlt os set, hÞrt og virkelig godt rådgivet. Hvis man vil have en kÞberrådgiver, der har overblik, integritet og som leverer hele pakken uden slinger i valsen, så kan Nina varmt anbefales.

2026幎1月12日

Jonas KÞberådgiver

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jonas som kÞberådgiver hos EDC. Fra start til slut har han gjort processen meget overskuelig og nem at fÞlge. Jonas har taget sig af alt det praktiske og sÞrget for, at alle nÞdvendige ting blev sat i gang rettidigt.

Undervejs har jeg lÞbende modtaget klare og grundige opdateringer, hvilket har givet stor tryghed i hele forlÞbet. Samtidig har Jonas altid mÞdt mig med godt humÞr og en professionel tilgang, som gjorde samarbejdet både behageligt og effektivt.

Jeg kan varmt anbefale Jonas til andre, der Þnsker en kompetent og engageret kÞberådgiver.

2025幎11月23日
自発的なレビュヌ

Vi har vÊret utrolig glade!

Vi har vÊret utrolig glade for at have Nina med ombord i kÞbet af vores fÞrste ejerbolig. Som helt grÞnne på boligmarkedet havde vi mange spÞrgsmål og usikkerheder, men Nina har guidet os sikkert igennem hele processen.

Hun har hjulpet os med alt fra prisforhandling til grundig gennemgang af huset og relevante forhold omkring grunden. Det har vÊret enormt trygt at have Nina med på rejsen.

Nina er både ekstremt kompetent, sÞd og imÞdekommende, og vi kan på det varmeste anbefale hende til alle, der står over for et boligkÞb. Det er uden tvivl alle pengene vÊrd at have Nina med på boligmarkedet.

2025幎11月1日

Amazing experience

As this was my first purchase and I didn't know much beforehand, I decided to contact EDC, specifically Jonas Blistrup, who was recommended to me. And I'm glad I did, Jonas guided me and explained everything I asked. I was feeling secure and confident during the whole process. Definitely worth it!

2025幎11月28日