Super god oplevelse og rÃ¥dgivning. Som fÞrstegangskÞber, med en hurtig overtagelse pÃ¥ ejendommen var der mange ting der skulle gennemgÃ¥s. Vores rÃ¥dgiver var altid tilgÊngelig, hjÊlpsom og rar. Hel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stor anbefaling. Vi har vÊret meget glade for EDC Danebo som vores kÞberrÃ¥digver. Udover at vÊre grundig og god til at forklare, har de vÊret yderst tilgÊngelig, kompetent og generelt erfaren rÃ¥dgiv... ãã£ãšèŠã
FornÞjelse at have jer pÃ¥ sidelinjen, vi har kÞbt hus uden mÊgler. Her mÃ¥ man sige at der er blevet lagt nogle timer af vores rÃ¥dgiver Nina, sÃ¥ vi fik alle dokumenter pÃ¥ plads, lavet en kÞbsaftale hvo... ãã£ãšèŠã
Vi stod og skulle kÞbe hus for fÞrste gang og vi blev anbefalet at fÃ¥ en kÞbsrÃ¥dgiver. Det er der bedste vi har gjort! Vi fik Jonas med pÃ¥ vores team, og det var sÃ¥ dejligt at kunne slappe lidt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
For de fleste mennesker er et boligkÞb en af livets stÞrste Þkonomiske beslutninger, og der er mange penge pÃ¥ spil. KÞberrÃ¥dgivning giver dig tryghed og hjÊlper dig gennem boligkÞbet med det bedst mulige resultat â ogsÃ¥ Þkonomisk. Du betaler lidt â og sparer meget. EDC er Danmarks stÞrste mÊglerkÊde med butikker i hele landet. Vores kÞberrÃ¥dgivere har derfor en meget stor indsigt i hvad der rÞr pÃ¥ sig i boligmarkedet. Hos EDC Danebo fastholder vi ufravigeligt den personlige og nÊre kontakt til vores kunder, men vi udnytter ogsÃ¥ de klare styrker, der er ved at vÊre den stÞrste mÊglerkÊde til din fordel. Vi kender til alt i en kÞbsproces, og har mange Ã¥rs erfaring med bÃ¥de kÞb og salg, som giver dig stor tryghed i dit boligkÞb. Vi ved hvad den rigtige pris pÃ¥ boligen skal vÊre, og vi kender til alle forhandlingsstrategier i kÞbsprocessen. Din kÞberrÃ¥dgiver er uddannet specialiseret ved Dansk ejendomsmÊglerforening, hvilket garanterer dig for en grundig juridisk og professionel gennemgang af din bolighandel. Du sparer derfor udgiften til en advokat. EDC Danebo kÞberrÃ¥dgivere er specialiserede i alle typer for boliger. Vi kan derfor rÃ¥dgive dig professionelt og grundigt i alle slags boligkÞb.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
5 stjernes kÞberrÃ¥dgivning âïžâïžâïžâïžâïž
Som fÞrstegangskÞbere kunne vi ikke have undvÊret Jonas fra EDC kÞberrådgivning. Han var med helt fra start og hjalp os med at få forhandlet en god pris + tilbehÞr med i handlen. EfterfÞlgende fÞlte vi os i trygge hÊnder i alt hvad der kom, fra vi havde skrevet under på kÞbsaftalen til handlen var endelig.
Vi vil til enhver tid anbefale Jonas og EDC kÞberrÃ¥dgivning ð
Jonas fra EDC kÞberådgivning
Jonas er en helt igennem fantastisk kÞberådgiver. Han har Þje for detaljer og er en super skarp forhandler. Han har vÊret let at komme i kontakt med under hele processen og har givet hurtigt svar tilbage. Vi er fÞrstegangskÞbere og vi har fÞlt os helt trygge og i gode hÊnder hele vejen. Igen igen Jonas fra EDC kÞberådgivning er super anbefalet herfra!
Yderst kompetent
Yderst kompetent, imÞdekommende og top professionel rådgivning i alle aspekter af et huskÞb! Uden tvivl det bedste tilvalg jeg har gjort!
Stor anbefaling til huskÞbere at brugeâŠ
Stor anbefaling til huskÞbere at bruge EDC KÞberrådgivning. Vi stod selv som fÞrstegangskÞbere, og Þnskede sparring og hjÊlp til huskÞb. Per har altid vÊret klar til at hjÊlpe dÞgnet rundt og sikrede et godt kÞb for os i sidste ende.
KÊmpe anbefaling her fra!
Vi har vÊret hjulpet rigtig godt med vores boligkÞb. Per (og Jonas) har vÊret grundige i deres gennemgang af alle sagens dokumenter og har samtidig stået for nÊsten al kommunikation med sÊlgerens mÊgler, så vi har kunnet lÊne os tilbage og vÊre trygge. KÊmpe anbefaling her fra!
God rÃ¥dgivning ð
Vi har igennem hele processen med kÞbâŠ
Vi har igennem hele processen med kÞb af bolig fÞlt os trygge og i kompetente hÊnder hos Per. Professionel rådgivning og sparring lige fra forhandling af selve kÞbet til håndteringen af papirarbejdet. Vi kan klart anbefale Per hos EDC Danebo KÞberrådgivning.
Grundighed og god service
Grundighed og god service! Vi er ovenud tilfredse med den store hjÊlp og vejledning vi har modtaget i hele processen med at kÞbe vores nye hus. Christian har stået klar hele vejen igennem, vejledt kyndigt, grundigt og med et smil svaret på alle spÞrgsmål vi har måtte have.
KÞb af lejlighed
Jeg har fået hjÊlp af Jonas til kÞb af min fÞrste lejlighed. Jonas har jeg haft en rigtig god dialog med, og han er meget flink og behjÊlpelig. Jeg har stortset ikke rÞrt en finger. Derudover har han sparet mig for 12.000 kroner!
Stor anbefaling herfra :)
Tak til Per og Nina fra EDCâŠ
Tak til Per og Nina fra EDC KÞberrådgivning for at hjÊlpe os sikkert i hus.
Meget tilfreds
Vi har vÊret meget glade for at have Nina med ombord ved kÞbet af vores fÞrste bolig! Det gav os ro i maven og tryghed som fÞrstegangskÞbere. Vi kan kun anbefale andre at bruge dem til deres boligkÞb ð¡
En fantastisk oplevelse som fÞrstegangskÞbere â kÊmpe anbefaling!
Vi havde fornÞjelsen af at bruge EDC som vores kÞbsmÊgler, og isÊr Nina Fredsgaard Stage Jensen gjorde hele forskellen for os. Som fÞrstegangskÞbere var vi usikre på processen, men vi fÞlte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem.
Nina forstod virkelig vores behov og Þnsker, og var en fantastisk sparringspartner. Hun var nem at komme i kontakt med, hvilket var enormt vigtigt for os â isÊr fordi vi skulle trÊffe en stor beslutning pÃ¥ meget kort tid. Det gav os ro og tryghed at vide, at vi altid kunne fÃ¥ fat i hende, nÃ¥r vi havde spÞrgsmÃ¥l eller brug for sparring.
Vi vidste faktisk ikke, hvor meget en kÞbsmÊgler kunne hjÊlpe med â men Nina kunne assistere med alt fra fremvisning og forhandling til udarbejdelse af alle juridiske dokumenter. Det var en kÊmpe lettelse at have en professionel pÃ¥ vores side, som forstod hele processen og havde vores interesser i fokus.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse â vi kan kun give vores varmeste anbefaling!
Rigtig god rådgivning og sparring fra Jonas. Bedste anbefaling herfra.
Jonas fra EDC Danebo gav os en grundigâŠ
Jonas fra EDC Danebo gav os en grundig og kompetent rådgivning. Vi fÞlte os trygt fÞrt igennem processen helt fra start til slut.
SuverÊn kÞberrådgivning
Vi havde Nina fra EDC Danebo med i huskÞbsprocessen fra starten, vi blev mÞdt og gjort tryg i vores boligkÞb med en kompetent prisforhandling og efterfÞlgende gennemgang af handlen med et hÞj fagligt niveauog stor empati og forstÃ¥else for vores behov i processen. Som fÞrstegangskÞbere har vi fÞlt os i gode kompetente og ikke mindst hjertevarme hÊnder og fulgt trygt helt til dÞrs i vores boligkÞb. Nina og teamet bag fortjener den stÞrste ros. KÊmpe anbefaling herfra ð€
Vi har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Per Birkmose SÞrensen som vores kÞberrÃ¥dgiver i forbindelse med vores huskÞb. Fra start til slut har Per vÊret utrolig hjÊlpsom, professionel og tilgÊngelig â og ikke mindst tÃ¥lmodig, hvilket vi satte stor pris pÃ¥ som fÞrstegangskÞbere.
Vi er meget tilfredse med hele forlÞbet og kan varmt anbefale EDC KÞberrÃ¥dgivning â og isÊr Per â til alle, der skal kÞbe bolig og Þnsker kompetent og nÊrvÊrende rÃ¥dgivning.
Jeg havde en gennemsnitlig oplevelseâŠ
Jeg havde en gennemsnitlig oplevelse med EDC Danebo KÞberrådgivning. De var flinke, men jeg fÞlte ikke, at jeg fik den nÞdvendige information, jeg havde brug for. Deres service var ok, men der er plads til forbedring!
Super rådgivning
Super kompetent rådgivning hjalp os sikkert igennem kÞbsprocessen. En varm anbefaling af EDC KÞberrådgivning fra vores side. Vi fÞlte os trygge gennem hele processen!
STORT tak til Nina fra EDC Danebo KÞberrådgivning
Vores varmeste anbefalinger til at benytte EDC Danebo KÞberrådgivning. Vi har vÊret enormt glade for at have Nina som kÞberådgiver. Vi er fÞrstegangs kÞbere og Þnskede os den skÞnneste landejendom. Nina har vÊret enorm professionel og ihÊrdig med at få handlen til at lykkedes, trods diverse udfordringer i processen. Hun har vÊret fantastisk til at forklare os om diverse (for os) nye ting i forbindelse med kÞb af en landejendom. Med Nina har vi vÊret enormt trygge gennem hele processen og da vi i forbindelse med handlen havnede i en trist situation, som tog en del opmÊrksomhed, håndterede Nina det på bedste vis med venlighed og forståelse. Hun tog styringen og vi kunne trygt overlade processen i hendes hÊnder.
Vores allervarmeste anbefalinger går til Nina fra EDC Danebo KÞberrådgivning.
Starten af processen var rigtig god
Starten af processen var rigtig god, hvor vi fik god gennemgang af kÞbsaftalen og fik skrevet nogle gode punkter ind; det var super godt. DesvÊrre sidder vi lidt tilbage med fÞlelsen af, at nÃ¥r de havde fÃ¥et deres penge, sÃ¥ faldt deres energiniveau ogsÃ¥ i forhold til de problemstillinger vi desvÊrre endte med at fÃ¥ i handlen. SÃ¥ det startede godt, min forventning fra start til slut var noget andet ð.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã