Super god oplevelse og rÃ¥dgivning. Som fÞrstegangskÞber, med en hurtig overtagelse pÃ¥ ejendommen var der mange ting der skulle gennemgÃ¥s. Vores rÃ¥dgiver var altid tilgÊngelig, hjÊlpsom og rar. Hel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stor anbefaling. Vi har vÊret meget glade for EDC Danebo som vores kÞberrÃ¥digver. Udover at vÊre grundig og god til at forklare, har de vÊret yderst tilgÊngelig, kompetent og generelt erfaren rÃ¥dgiv... ãã£ãšèŠã
FornÞjelse at have jer pÃ¥ sidelinjen, vi har kÞbt hus uden mÊgler. Her mÃ¥ man sige at der er blevet lagt nogle timer af vores rÃ¥dgiver Nina, sÃ¥ vi fik alle dokumenter pÃ¥ plads, lavet en kÞbsaftale hvo... ãã£ãšèŠã
Vi stod og skulle kÞbe hus for fÞrste gang og vi blev anbefalet at fÃ¥ en kÞbsrÃ¥dgiver. Det er der bedste vi har gjort! Vi fik Jonas med pÃ¥ vores team, og det var sÃ¥ dejligt at kunne slappe lidt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
For de fleste mennesker er et boligkÞb en af livets stÞrste Þkonomiske beslutninger, og der er mange penge pÃ¥ spil. KÞberrÃ¥dgivning giver dig tryghed og hjÊlper dig gennem boligkÞbet med det bedst mulige resultat â ogsÃ¥ Þkonomisk. Du betaler lidt â og sparer meget. EDC er Danmarks stÞrste mÊglerkÊde med butikker i hele landet. Vores kÞberrÃ¥dgivere har derfor en meget stor indsigt i hvad der rÞr pÃ¥ sig i boligmarkedet. Hos EDC Danebo fastholder vi ufravigeligt den personlige og nÊre kontakt til vores kunder, men vi udnytter ogsÃ¥ de klare styrker, der er ved at vÊre den stÞrste mÊglerkÊde til din fordel. Vi kender til alt i en kÞbsproces, og har mange Ã¥rs erfaring med bÃ¥de kÞb og salg, som giver dig stor tryghed i dit boligkÞb. Vi ved hvad den rigtige pris pÃ¥ boligen skal vÊre, og vi kender til alle forhandlingsstrategier i kÞbsprocessen. Din kÞberrÃ¥dgiver er uddannet specialiseret ved Dansk ejendomsmÊglerforening, hvilket garanterer dig for en grundig juridisk og professionel gennemgang af din bolighandel. Du sparer derfor udgiften til en advokat. EDC Danebo kÞberrÃ¥dgivere er specialiserede i alle typer for boliger. Vi kan derfor rÃ¥dgive dig professionelt og grundigt i alle slags boligkÞb.
é£çµ¡å
Vesterbro 59, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- 915@edc.dk
- edc-kÞberrådgivning.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg fik den hjÊlp jeg havde brug for
Jeg fik den hjÊlp jeg havde brug for, og jeg fik hurtig respons og i Þvrigt god kommunikation.
personlig service
personlig og professionel service fra Jonas, Nina, og Rasmus igennem hele processen.
5 store stjerner til Per
5 store stjerner til Per. Han har hjulpet os trygt og sikkert igennem processen som fÞrstegangskÞbere. Det kan stÊrkt anbefales at have Per med på din banehalvdel!
Fantastisk Oplevelse
En varm anbefaling af EDC KÞberrådgivning fra vores side. Vi fÞlte os trygge gennem hele vores kÞbsproces fra start til slut. Alt har spillet til UG og der har vÊret styr på mindste detalje. En rigtig fin gennemgang af kÞbsaftalen og alle faldgrupperne i den forbindelse. Vi har tidligere kÞbt bolig og brugt en advokat - det var en blandet fornÞjelse, hvor man ikke fÞlte man blev taget i hånden. Det gÞr man 110 % her og skal man kÞbe bolig så vÊlg EDC KÞberrådgivning.
Det har vÊret en sand fornÞjelse atâŠ
Det har vÊret en sand fornÞjelse at have Nina som rådgiver gennem hele kÞbsprocessen, som lige fra start har vÊret så behjÊlpelig med det hele og gjort processen tryg og overskuelig. En varm anbefaling her fra!
Trygt og sikkert huskÞb
Vi har fÞlt os trygge hele vej igennem. Der har vÊret mange ting som vi ikke umiddelbart har tÊnkt yderligere over, men viste sig at vÊre ret sÃ¥ vÊsentlige. Mange tak for hjÊlpen Nina! ð
Vi har fÞlt os tryg igennem heleâŠ
Vi har fÞlt os tryg igennem hele processen . Lige fra de fÞrste fremvisninger til endelig kÞb af bolig, har Nina stået til rådighed og givet en enorm god feedback og sparring.
Hvis man skal kÞbe ny bolig, er rådgivning hos EDC kÞberrådgivning et must.
Vi har haft en god oplevelse med Per
Vi har haft en god oplevelse med Per, fra EDC kÞberrådgivning Aalborg, som har hjulpet os godt i hus.
Rigtig god rÃ¥dgivning og hjÊlp tilâŠ
Rigtig god rÃ¥dgivning og hjÊlp til fÞrstegangskÞbere til en fin pris ð
Vi kÞbte vores fÞrste bolig med hjÊlpâŠ
Vi kÞbte vores fÞrste bolig med hjÊlp fra Per i EDC Danebo, og det var muligvis slet ikke lykkedes uden hans hjÊlp.
Der viste sig at komme nogle anseelige ekstra ejerudgifter som vi ikke var blevet infomeret om af sÊlgers mÊgler. Her hjalp Per med at vejlede os, og tog sig af forhandlingerne med sÊlger om et yderligere afslag i prisen.
Det har vÊret en kÊmpe tryghed at have Per til at hjÊlpe os igennem hele processen. Hvis/når vi engang skal kÞbe noget andet, kontakter vi helt sikkert Per igen!
Fremragende rådgivning
Som fÞrstegangskÞberer tog til kontakt til EDC Danebo KÞberrådgivning ift. kÞb af hus. Lige fra fÞrste samtale var de rådgivende, lyttende og meget meget hjÊlpsomme!
De varetog prisforhandlinger og alt der juridiske vedr. huskÞbet og vi blev informeret hele vejen igennem.
Vi fÞlte os meget trygge i deres hÊnder.
KÊmpe anbefaling herfra, fra fÞrstegangskÞbererne der ikke vidste noget om huskÞb
KÞbermÊgler var ordentlig, kompetent og imÞdekommende
Virkelig positiv oplevelse. KÞbermÊgler tog hånd om vores kÞb under og efter hele kÞbet og var god til at lytte til vores Þnsker. Vi havde en oplevelse af at vÊre i trygge og kompetente hÊnder under hele forlÞbet.
Kan varmt anbefales
Vi kan varmt anbefale EDC kÞberrådgivning. De har med deres store erfaring hjulpet os sikkert igennem vores boligkÞb. De har styr på hele processen fra start til slut og har håndteret alle dokumenterne for os. Det har gjort vores boligkÞb nemmere.
Vi har fÃ¥et hjÊlp fra start til slutâŠ
Vi har fået hjÊlp fra start til slut ved kÞbet af vores fÞrste bolig og fÞlte os trygge hele vejen.
Vi kan på det varmeste anbefale EDC Danebo KÞberrådgivning.
Har kun positive ting at sige omâŠ
Har kun positive ting at sige om kÞberrådgivningen hos EDC Danebo. Det giver noget ro i mave, at have Nina med i hele processen, og vil til enhver tid vÊlge det igen.
Stor anbefalingðð»ðð»
Vi har haft Ninna som kÞberÃ¥dgiver, og vi kan kun sige tusinde tak for den super gode oplevelseððvÊlger man at fÃ¥ Ninna som rÃ¥dgiver fÃ¥r man en rÃ¥dgiver der sÊtter sig 100% ind i tingene, og som svarer pÃ¥ ens spÞrgsmÃ¥l inden for kort tid
Stor anbefaling herfra, det kommer man ikke til at fortrydeðð»ðð»
KÊmpe anbefaling herfra til EDC
KÊmpe anbefaling herfra til EDC, Per og teamet.
Vi har nu prÞvet dette og en âalmâ advokat, vil til enhver tid bruge denne lÞsning igen.
Service af hÞj kvalitet
Vores kÞberådgiver var imÞdekommende, altid behjÊlpelig med at svare på spÞrgsmål, og havde super godt styr på al ting. Det var en behagelig og professionel oplevelse at arbejde sammen med hende i forbindelse med kÞb af hus!
Trygt boligkÞb - KÊmpe anbefaling
Vi har haft Nina til at hjÊlpe os med gennemgang af vores bolighandel og det vil vi anbefale ALLE at have. Det har vÊret en tryg oplevelse, da Nina er meget grundig og rådgivende. Vi har fÞlt os trygge igennem hele processen og har slet ikke vÊret i tvivl om, at Nina 100% er på vores side.
Vi vil til enhver tid anbefale EDC Danebo kÞberrådgivning!
Tryg og god oplevelse!
Stor anbefaling herfra. Vi har fået hjÊlp af Per hele vejen igennem som gjorde hele processen tryg at komme igennem. Helt klart pengene vÊrd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã