レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tycker att detta är ett bra kort och det är en bra förmån som anställda får ta del av👍 Tror att det också gör att många istället hoppa lunch. Nu tar sig tid att äta en riktig måltid under dagen. D... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Allt funkar bra, förutom kartan. Tycker det borde står tydligare vilka ställen man kan använda sitt Edenred kort på. Kartan visar röda prickar, men jag har varit med om att detta stämmer inte varje g... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Allmänt dåligt. -Ingen vill ta emot kortet pga avgifterna. -Påstår att jag avslutat min anställning och därför blev jag av med lunchförmån och friskvård. Värt att tilläga är att jag arbetar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bra förmåner, både lunch och friskvård! Väldigt uppskattat med att ha lunchpengarna och friskvårdsbidraget på samma kort. Appen är smidig att använda! Jag kan se mitt saldo och lätt ladda upp mina fr... もっと見る

企業情報

1. 企業間サービス
  2. 支払いサービス

当該企業による記述

Edenred erbjuder innovativa tjänster och produkter som förenklar arbetslivet och stärker företagets kultur. Med vårt unika Må-bra konto får arbetsgivare möjlighet att ge sina anställda attraktiva förmåner som lunchförmån och friskvårdsbidrag, allt samlat på ett och samma betalkort. Vi tror på att glada medarbetare skapar framgångsrika affärer, och därför erbjuder vi lösningar som boostar hälsa och välmående. Vi kallar det Sunshine in your wallet. Vår lunchförmån gör det möjligt för anställda att njuta av hälsosamma måltider till ett förmånligt pris, vilket främjar sociala matvanor och ökar trivseln på arbetsplatsen. Genom vårt friskvårdsbidrag får anställda enkelt tillgång till sina medel, vilket eliminerar krångel och administration för arbetsgivare. Vi hjälper dig att hålla dina medarbetare aktiva och friska med Edenred, så att ni tillsammans kan skapa en positiv arbetsmiljö.

• Liljeholmsstranden 3, 117 43, Stockholm, スウェーデン

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Fungerar på många orter och ställen

Fungerar på många orter och ställen, enkelt nu när det är ett kort istället för kuponger.

2026年2月28日

Jättenöjd

Jättenöjd, men har märkt att flera favoritställen hoppat av den senaste tiden vilket är tråkigt.

2026年2月10日

Edenred Sweden からの回答

Tack för ditt omdöme – så kul att höra att du är nöjd! Vi arbetar kontinuerligt med att både behålla och få in nya partners. Tipsa oss gärna om de ställen du saknar till partner@edenred.com – så tar vårt partnerteam kontakt med dem.

Bra förmån via jobbet

Bra förmån via jobbet. Edenred tillåter mig att nyttja lunchförmån på en stor mängd olika restauranger och butiker. Man kan alltid önska att fler ställen använder kortet dock :)

2026年2月10日

Edenred Sweden からの回答

Tack för ditt omdöme – så kul att höra att du är nöjd! Tipsa oss gärna om de ställen du saknar till partner@edenred.com–  så tar vårt partnerteam kontakt med dem.

5つ星のうち1の評価

Håller med de flesta som har satt lågt…

Håller med de flesta som har satt lågt betyg. Kartan i appen fungerar uselt, när jag drog kortet på badet så drogs det från lunchpengarna, tungjobbad kundtjänst (om ens någon), ett elände vid kvittoredovisning..

2026年2月5日

Edenred Sweden からの回答

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det du beskriver är verkligen inte den nivå av funktionalitet eller service vi vill erbjuda.

Vi tar med oss din återkoppling i vårt förbättringsarbete. Om du vill att vi tittar närmare på just ditt ärende får du gärna kontakta kundtjänst igen så hjälper vi dig vidare.

Allt gott

Riktigt bra kort👍⭐️

Det som också är bra att man kan använda detta kort på många mackar och även på en del av de butiker som man handlar på.
Riktig nöjd med kortet och förmånen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年1月13日

Nöjd användare

Enkel meny i appen och smidig hantering, topp!

2026年1月12日

Smidigt!

Så nöjd, funkar mycket bättre än det företag vi använde tidigare. Hjälpsam kundtjänst!

2026年1月8日

Fungerar super :)

2026年1月8日

5つ星のうち5の評価

Väldigt smidigt att använda mitt…

Väldigt smidigt att använda mitt friskvårdsbidrag. Skönt att slippa ligga ute

2025年12月27日

Edenred Sweden からの回答

Tack för ditt omdöme – ja, visst är det bra att slippa ligga ute med pengar!

5つ星のうち5の評価

Toppenförmån som jag får av min…

Toppenförmån som jag får av min arbetsgivare. Grymt utbud av restauranger och matbutiker där jag bor och den nya kvittoredovisningen i appen för friskvårdsbidraget är riktigt smidigt.

2026年1月7日

5つ星のうち1の評価

I wish I never used it since it was…

I wish I never used it since it was always issues with receipts and no processes in place to help customers to manage their complicated system. Repeating same dry answer like they do not even read what is written.

2025年12月19日

Edenred Sweden からの回答

We understand that recurring receipt problems can be frustrating, and you deserve a smoother experience and clearer support.

If you are open to it, please call our customer support team at 08‑681 81 00. Some matters are easier to sort out over the phone, and by sharing a bit more information about the receipts or steps that caused the issue, we can look into your case properly.

Kind regards,
Edenred