2.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Nybyg med fjernvarme

Vi overtog et hus til nedrivning tilbage i april 2025 i Egedal kommune, hvor der var etableret fjernvarme. Efter lidt undersÞgelse - og fordi vi i vores davÊrende bolig havde fjernvarme (fra et andet selskab) - valgte vi fjernvarme igen til det nye hus, vi skulle bygge. I forbindelse med fastlÊggelse af budget, havde Egedal Fjernvarme meget svÊrt ved estimere prisen på fra- og tilkobling, og vi vidste nok godt, at det ville koste en del, men fik et chok, da regningen på frakobling lÞd på ca. 36.000 kr. Huset er nu ved at vÊre fÊrdigt og vi har fået en regning på tilkobling (inkl. Êndring af abonnent fra leje af unit til eje) på ca. 104.000 kr. I alt har det altså kostet os lige over 140.000 kr. at få fjernvarme i et hus, hvor der allerede tidligere har vÊret tilkoblet fjernvarme på grunden, hvilket vi synes er uproportionalt hÞjt. Dette er endda uden betaling for unit, da den er kÞbt gennem vores typehusfirma. Derudover har vi også betalt abonnement for leje af unit siden vi overtog grunden i april hvilket er over 3000 kr.
Hvis du skal bygge nyt hus i Egedal vil vi altså anbefale, at du sÊtter dig rigtig godt ind i, hvilken varmekilde du skal have og eventuelt kigger på alternativer til fjernvarme.

2025幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

Har ingen gulvvarme og ingen varme på

Har ingen gulvvarme og ingen varme på min håndklÊde varme,ringer for at få dem til at gÞre noget ved det.ringer og får at vide at de er til mÞde og ikke tager telefonen.
Har lige fået det mont. For 2 dage siden .
Hvorfor skal systemet bestemme over mig .
Det er mig der skal bestemme hvornår jeg vil have varme.

2025幎6月6日

Priserne stiger og stiger

Priserne stiger og stiger, uden at vi kan gÞre noget som helst ved det - og vi har ikke en chance for at afmelde os, nÃ¥r vi fÞrst er tilsluttet. Det er i hvert fald meget, meget dyrt. Æv!

2024幎10月31日

Lav ikke aftaler med Fjenvarme i Egedal

Lav ikke aftaler med Fjenvarme i Egedal
Etablering er ikke aflsuttet efter år, de har ikke styr på deres underleverandÞre, dårligt udfÞrt arbejde og det skal forventes i selv må forestå re-etablering efter gravearbjdet.
de har dertil sat deres priser op hele 3 gange,og det er nu ca dobbelt så dyrt som naturgas 3 gange så dyrt som varmepumper (dog jo ikke samme vedligehold) Offentligt ledet virksomhed uden konkurence, og man er evigt stavsbundet. Vil vÊre vanskeligt at sÊlge sin ejendom hvis fÞrst man er fanget i disse tunge aftaler.

2024幎5月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ