Installation af fjernvarme virkede ikke…
Installation af fjernvarme virkede ikke - ingen vil komme og kigge på anlægget selvom der betales serviceabonnement. Virker meget underligt.

Greve Fjernvarme Amba からの回答
Greve Fjernvarme er et lokalt, forbrugerejet fjernvarmeselskab i Greve Kommune.
Over Bølgen 4, 2670, Greve, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Greve Fjernvarme Amba からの回答
Tilmeldt mig desværre fjernvarme som blev lagt ind i marts.
Det har været så amatøragtig en proces. Fejl ved gravearbejdet og unødig lang ventetid. Fejl i tilslutningen og markant større installation end lovet. Dem der installerede anlæggede efterlod et mega rod, vand og støv.
Jeg har flere gange kontaktet Greve fjernvarme, og de vender aldrig tilbage.
Jeg har ringet ca. 25-30 gange til dem i løbet af de sidste halve år, og de mangler stadig at udbedre en fejl på anlægget.
Priserne er alt for høje i fold til, hvad der blev lovet.
Så opfordring til at beholde ieres gas eller køb en varmepumpe.

Greve Fjernvarme Amba からの回答
Har netop fået fjernvarme lagt ind, efter 1 års forsinkelse. Nu ser jeg at de aconto opkrævninger, de har tænkt sig at sende, er ca. 10.000 kr. større end det forbrug jeg havde med naturgas. På deres hjemmeside er beregningen mellem gas og fjernvarme, helt ude i skoven. Jf. hjemmeside forventes det jeg sparer 2.500 kr. årligt, reelt kommer jeg nu til at betale 10.000 kr. mere end jeg tidligere gjorde. Føj for en dårlig oplevelse

Greve Fjernvarme Amba からの回答
Det er nu 6 mdr siden vi gik fra gas til fjernvarme.
I forhold til projektets størrelse og omfang, kan jeg kun sige, fantastisk arbejde og planlægning.
Bravida forstod installation, var godt til at tage hensyn til beboerne, på trods af de udfordringer der altid vil være ved denne størrelse projekter.
Fantastisk service fra Greve fjernvarme, har taget ansvar under hele forløbet, var / er der de mindste udfordringer, stiller de næsten med det sammen med en person for at få dette løst.
Selve driften af anlægget efter installation, er super. Selve enheden fylder kun det halve af det tidligere gasfyr, hvilket har givet plads i bryggerset.
Ligger man forbrug, drift og vedligeholdelse sammen, er og vil dette være en bedre og billigere løsning end tidligere. Bl.a. fordi at ansvaret og vedligeholdelse af varmeunit nu ligger 100% hos fremvarmeværket

Greve Fjernvarme Amba からの回答
Man modtager et tilbud om tilslutning til Greve Fjernvarme grundet de stigende naturgas priser.
Hvis man ikke hopper på nu og her til omkring 35000kr, så vil det koste op mod 100000kr at blive tilkoblet på et senere tidspunkt.
Alt bliver listet op som om det er den bedste løsning i hele verden.
Og nu, efter man er hoppet på det, ja så kommer der allerede en besked om at priserne stiger.
Det er rent bondefangeri og jeg anbefale alle der overvejer at skifte til Greve Fjernvarme om at hive i håndbremsen og enten blive ved den varmekilde de har eller finde et andet alternativ.
Føj sig jeg bare!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。