レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Modtog briketter, som ser rigtig fine ud, og som brÊnder dejligt - kan ikke genkende det nogle af de andre anmeldelser skriver om dÃ¥rlig kvalitet?! Der var super god service ved levering, hvor fragtm... もっず芋る

Fint brÊnde til en god pris! Man kan fÃ¥ brug for en portion tÃ¥lmodighed i forhold til leveringstid, men i sidste ende bliver man belÞnnet med brÊnde af fin kvalitet og til en god pris. Leveringen... もっず芋る

Fik leveret en palle trÊ briketter, de viste sig at vÊre af meget dÃ¥rlig kvalitet. Skal tÞmme brÊndeovn for aske to gange om dagen. Store sÊkke med mÞrke meget lÞst pressede briketter. Der ligger mini... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik leveret en palle trÊ briketter lige fÞr Jul og er startet pÃ¥ at fyre i Januar. Det mÃ¥ siges at vÊre den vÊrste kvalitet jeg nogensinde har fÃ¥et leveret fÞr. SÊkke med mÞrke meget lÞst pressede bri... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 朚材提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BrÊnde fra EgekÊr BrÊnde er dansk kvalitetsbrÊnde produceret på egne maskiner. Vi lÊgger hos EgekÊr BrÊnde stor vÊgt på, den positive kundeoplevelse

2.7

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

VÊrd at vente på, godt brÊnde

Måtte vente lÊngere end normalt med leveringen i år, fik fÞrst leveret i juli efter at have rykket for levering. Er lige begyndt at bruge af det og det er virkelig flot bÞgebrÊnde. Ingen stykker er lÊngere end bestilt, hvilket jeg har oplevet fra andre leverandÞrer. Bestiller helt sikkert igen til nÊste sÊson.

2023幎12月14日
自発的なレビュヌ

Levering på paller er rigtigt godt

Har handlet med EgekÊr i mange Ã¥r. IsÊr deres palleleveringer i stedet for bure har passet mig fint. Én stjerne mindre end max, da levering sidste forÃ¥r tog meget lang tid, sÃ¥ priserne nÃ¥ede at stige en del inden levering.

2023幎3月10日
自発的なレビュヌ

Godt brÊnde, kvaliteten i top

Vi måtte vente lÊnge, men fik et godt lÊs brÊnde af blandet hårdt trÊ, da det ikke var muligt for firmaet at skaffe rent bÞgetrÊ. Det har nået at tÞrre under tag siden medio juli, og nu bruger vi af det fra ca medio november, og det brÊnder rigtig godt.

2023幎12月13日
自発的なレビュヌ

PrÊcis levering af leverancen under trange adgangsforhold

Bestilte briketter og de kom rimeligt hurtigt. De blev placeret med gaffeltruck prÊcis hvor jeg ville have dem under tag. Meget kompetent og imÞdekommende chauffÞr. Hjemmesiden kunne dog vÊre lidt mere prÊcis med hensyn til leveringstid. På den anden side er mange af produkterne lavet lokalt, hvilket påskÞnnes.

2023幎11月21日

Hej Jens,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse og tak for din konstruktive kritik, den sÊtter vi stor pris på. Vi glÊder os til at handle med dig igen.
EgekÊr BrÊnde

Dybt useriÞs virksomhed

EgekÊr brÊnde burde have 0 stjerner, men det kan desvÊrre ikke lade sig gÞre
BrÊnde bestilt i februar. Jeg har intet hÞrt trods gentagne mails og telefonopkald. Der bliver ikke svaret på noget som helst.
Det er dybt uprofessionelt og det tyder på, at firmaet enten er bedÞvende ligeglade, eller ganske enkelt ikke magter opgaven.
Jeg har nu annulleret min ordre og handlet hos et andet firma. Her var ventetiden 3 dage.

2023幎5月1日

KÊre Erling,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse, da du forsÞgte at handle med os.
De sidste år har det vÊret rigtig svÊrt at skaffe råvarer til at levere biobrÊndsel, og det har vi selvfÞlgelig også vÊret ramt af. Det skyldes bl.a., at vi mangler trÊet fra Rusland, Hviderusland og Ukraine, som har vÊret store leverandÞrer i Europa. Samtidig er efterspÞrgslen på trÊ steget p.g.a. energikrisen.

Den Gamle Brugs

Havde forsÞgt at bestille to paller

Havde forsÞgt at bestille to paller bÞgebrÊnde i september 2022. Der kom aldrig en email eller en bekrÊftelse på min ordre.
Så blev jeg kaldt op af dem den 23. januar2023, hvor de så fortalte mig at mine varer vil blive leveret nÊste dag. Jeg havde betalt sagde de, så jeg skulle bare modtage varen. okay tÊnkte jeg.
NÊste dag leverer de, og bliver trukket 4200dkk fra min konto. Jeg havde så åbenbart ikke betalt, selvom de sagde jeg gjorde.
Dagen efter koster de samme to paller 3900dkk på deres hjemmeside, FLOT.
Totalt useriÞst.
OG jeg har stadigvÊk ikke fået en faktura, hellere ikke efter leveringen.
ALDRIG IGEN.

2023幎1月23日

KÊre Joris,

Bestilte noget brÊnde i januar 2022

Bestilte noget brÊnde i januar 2022. Jeg hÞrte ALDRIG fra dem, fik aldrig afvide hvornår det ville blive leveret.
Sidste halvår af '22 skrev jeg månedligt til dem, hvor jeg intet svar fik overhovedet.
Fik endelig fat i dem i Januar '23 (1 år efter jeg havde bestilt) og stadig ikke garanti for levering. Det er enormt uprofessionelt ikke at besvare kundehenvendelser, men undskyldte med at der har vÊret travlt i branchen.

De har ihverfald fået en kunde mindre.

2023幎1月9日

KÊre Johannes,

EfterspÞrgslen i 2022 var stor, og vi havde så mange henvendelser både på telefon og mail, at det var umuligt for vores kontorpersonale at fÞlge med. Da vi havde så svÊrt ved at skaffe råmateriale, var der en del ordrer, som vi desvÊrre ikke kunne levere.

Den Gamle Brugs

Find brÊnde et andet sted!

Bestilte brÊnde d. 18 september med MobilPay - men jeg har stadigvÊk ikke hÞrt noget overhovedet

2022幎9月18日

KÊre Lars,

Den Gamle Brugs

Hvor bliver det bestilte brÊnde af?

Jeg bestilte brÊnde den 8. april 2022 og fik en ordrebekrÊftelse med pris osv. Alt sammen som i de andre 15-20 år jeg har handlet med EgekÊr. Siden den dato har jeg intet hÞrt trods et utal af opkald på telefon og afsendelse af mails. Er det en måde at behandle en gammel kunde på? Jeg kan desvÊrre ikke anbefale EgekÊr som seriÞs leverandÞr:(

2022幎4月8日