レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Modtog briketter, som ser rigtig fine ud, og som brÊnder dejligt - kan ikke genkende det nogle af de andre anmeldelser skriver om dÃ¥rlig kvalitet?! Der var super god service ved levering, hvor fragtm... もっず芋る

Fint brÊnde til en god pris! Man kan fÃ¥ brug for en portion tÃ¥lmodighed i forhold til leveringstid, men i sidste ende bliver man belÞnnet med brÊnde af fin kvalitet og til en god pris. Leveringen... もっず芋る

Fik leveret en palle trÊ briketter, de viste sig at vÊre af meget dÃ¥rlig kvalitet. Skal tÞmme brÊndeovn for aske to gange om dagen. Store sÊkke med mÞrke meget lÞst pressede briketter. Der ligger mini... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik leveret en palle trÊ briketter lige fÞr Jul og er startet pÃ¥ at fyre i Januar. Det mÃ¥ siges at vÊre den vÊrste kvalitet jeg nogensinde har fÃ¥et leveret fÞr. SÊkke med mÞrke meget lÞst pressede bri... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 朚材提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

BrÊnde fra EgekÊr BrÊnde er dansk kvalitetsbrÊnde produceret på egne maskiner. Vi lÊgger hos EgekÊr BrÊnde stor vÊgt på, den positive kundeoplevelse

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk, de er totalt useriÞse. Bestilte brÊnde i foråret 2022, og har intet hÞrt fra dem trods mange forsÞg på kontakt. De oplyste lÊngere leveringstid, men der sker absolut ingenting.

2022幎8月27日

KÊre Heldig12.,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse, da du forsÞgte at handle med os.
De sidste år har det vÊret rigtig svÊrt at skaffe råvarer til at levere biobrÊndsel, og det har vi selvfÞlgelig også vÊret ramt af. Det skyldes bl.a., at vi mangler trÊet fra Rusland, Hviderusland og Ukraine, som har vÊret store leverandÞrer i Europa. Samtidig er efterspÞrgslen på trÊ steget p.g.a. energikrisen.
EfterspÞrgslen i 2022 var stor, og vi havde så mange henvendelser både på telefon og mail, at det var umuligt for vores kontorpersonale at fÞlge med. Da vi havde så svÊrt ved at skaffe råmateriale, var der en del ordrer, som vi desvÊrre ikke kunne levere.

Bestil et andet sted.

Har vÊret kunde i mange år.
Men nu er det slut.
I 2021 undskyldte man den manglende levering med sygdom, i år ignoreres man.
Bestilte bÞgebrÊnde lÞst leveret 9/3-22.
Fik bekrÊftelses mail, og mail om ekstra lang leveringstid, grundet hÞj efterspÞrgsel.
Da der var gået 9 uger, fik min kÊreste leveret sine brÊndetårne. Og jeg regnede med at nu fik jeg så også min bestilling. Vi bor tÊt på hinanden.
Men nej. HÞrte intet. ForsÞgte at ringe mange gange. Indtalte besked. Skrev mail.
Men hÞrte aldrig et kvÊk.
Nu skriver vi d 26/8 og stadig har jeg intet hÞrt.
Spild ikke din tid på dette firma.

2022幎8月26日

KÊre Anne,

Den Gamle Brugs

Leverer ikke og er umulige at komme i kontakt med

Vi har tidligere kÞbt brÊnde hos EgekÊr BrÊnde, og vÊret godt tilfreds, men oplevelsen i år har vÊret helt elendig.

I starten af marts bestilte jeg et lÊs bÞgebrÊnde, og fik en mail om, at jeg skulle forvente en leveringstid på 6-8 uger.

Da jeg midt i juni stadig intet havde hÞrt, forsÞgte jeg at ringe til firmaet. Det har jeg forsÞgt lÞbende siden, vel i alt ca. 50 forgÊves opkald, beskeder på telefonsvarer suppleret med mails. Det er aldrig lykkedes mig at komme igennem eller få nogen form for respons!

Til gengÊld har jeg adskillige gange fået en reklamemail fra firmaet, hvori man forsÞgte at sÊlge birketrÊ til Þjeblikkelig levering (!) til ca. den dobbelte pris af det trÊ jeg havde bestilt.

Nu er ordren annulleret, og jeg vil på det kraftigste advare alle mod at handle med EgekÊr BrÊnde.

2022幎7月28日

Upålidelige

Overholder ikke lovede leveringsfrist, hverken 1., 2. eller 3. gang. Svare ikke på hverken mail eller telefon, og vender ikke retur, findes også under navnet "den gamle brugs"

2022幎7月20日

KÊre Niels,

Manglende konkret besked

Manglende konkret besked

30. Marts 2022 får jeg en bekrÊftelse på, at jeg har bestilt brÊnde og at EgekÊr BrÊnde behandler min ordre nu.
Tiden går uden henvendelse fra EB - jeg forsÞger kontakt uden held. Har dog fået en standardskrivelse om deres problemer med levering. I et af mails fra dem står der en leveringstid på 12 uger, men ikke fra hvornår. Men det vÊrste er, at man ikke kan komme i kontakt med dem.
Nu er der så gået 13 uger uden klar besked fra dem. Jeg har behov for at vide hvornår mit brÊnde kommer og håber så det har samme kvalitet som tidligere leveringer. Hvis det ikke kommer vil jeg gerne vide det, da man så må forsÞge hos anden leverandÞr.
Er utrolig skuffet, da jeg har fået kvalitetsbrÊnde fra EgekÊr BrÊnde i snart 20 år med fantastisk service .

Jette HÞy
EspergÊrde

2022幎7月6日
自発的なレビュヌ

Jeg har ringet til begge angivne tel

Jeg har ringet til begge angivne tel numre og INGEN af numrene har en tel. svarer. Jeg har ikke lyst til at afgive en ordre og betale 4.000kr uden at vide noget som helst.

I Þvrigt har egekaer samme adresse som Den Gamle Brugs, som heller ikke svarer hverken telefon eller email.

Jeg ved godt at branchen er presset for tiden.

2022幎6月16日
自発的なレビュヌ

Varen blev ikke leveret som lovet, og servicen var ikke-eksisterende

I januar bestilte jeg brÊnde til levering 3 måneder senere på en bestemt dato her i april. Jeg har den ene gang efter den anden forsÞgt at komme i kontakt med firmaet for at sikre mig, at brÊndet faktisk ville blive leveret, men firmaet svarer hverken på e-mails eller SMS'er. Når man ringer, svarer firmaet heller ikke. Jeg har aldrig oplevet så ringe service som her.
Og brÊndet er IKKE blevet leveret som lovet. Firmaet udeblev simpelthen bare uden at sige så meget som et ord. Som minimum kunne man have forventet en SMS-besked med en aflysning.
Med mindre du vil spilde en masse tid og få en masse Êrgrelser, så hold dig vÊk fra EgekÊr BrÊnde.

2022幎4月13日

KÊre A.,

Den Gamle Brugs

DÃ¥rligt firma der sÊlge lÞs af en vare

DÃ¥rligt firma der sÊlge lÞs af en vare de ikke har, undskyldningen er at der var Corona, og nu krig, sÃ¥ vidt jeg ved er der ikke krig i Sverige, Norge, Danmark. LAD VÆRE MED AT KØBE JERES BRÆNDE DE SÆLGE LØS AF EN VARE DE IKKE HAR. MÃ¥ske en ide at sende dem forbi Forbrugerombudsmanden.

2022幎4月1日
自発的なレビュヌ

Lang levering og dårlig kvalitet

5 måneder efter bestilling af birketrÊ leveres ordren. Mindst halvdelen af bestillingen er rådnet, og der er minimal brÊndvÊrdi tilbage. Efter 6 måneder har jeg stadig ikke modtaget optÊndingsbrÊndet, som en del af samme ordre.
Ingen svar på mine henvendelser.
Kan ikke anbefale EgekÊr.

2022幎3月7日
自発的なレビュヌ

Hvor blev jeres tidligere så gode kvalitet af ?

Jeg har kÞbt brÊnde hos EgekÊr i flere år, og vÊret helt tilfreds med både levering, mÊngde, og kvaliteten af brÊndet. Oven i kÞbet anbefalet dem til andre. Hvad skete der lige for jer i 2021 ??? Bestilte ask, 3 x 2 paller, som jeg plejer. Laaang ventetid, noget med askesyge ... men venlig betjening i telefonen som altid. Endelig kom det - i sÊkke - fik forklaringen at de ikke havde paller nok da det skulle pakkes og derfor sÊkke. Nå nå, ok. MEN - det er vÊsentlig dårligere kvalitet end de tidligere år, omkring 1/4 er så let som pap og futter hurtigt af. BrÊnde er min primÊre varmekilde og jeg plejer at have nok til hele vinteren + lidt til rest for de godt 6000 kr jeg betaler. Denne gang ser det ud til at jeg lÞber tÞr for brÊnde om en måneds tid eller 1 1/2 - for de samme 6200 kr - så fÞler jeg mig altså massivt snydt - det kan I ikke vÊre bekendt !! Hvordan vil I kompensere mig for mit manglende brÊnde ?!!
Har ringet utallige gange, lagt mange beskeder, men I ringer aldrig tilbage :(

2022幎1月12日

Hej Vibeke.

Da vi i perioden fra 1 oktober 2021 har haft ekstraordinÊrt mange opkald i en rate som vi kun kan nå at svare ca. 25% af har det vÊret meget svÊrt at komme igennem. Hele perioden har der manglet ovntÞrret brÊnde på markedet som hovedsageligt kommer fra udlandet. Delvis på grund af Corona samt mangel på lastbiltransport er situationen blevet meget desperat i hele landet.

Den mÊngde brÊnde du har fået leveret er korrekt eftersom det er nemt at optÊlle sÊkkene. Hvis du har noget af trÊet som du ikke mener er ask ville det vÊre fint hvis du kunne sende nogle billeder på mail til os ellers kan vi ikke bedÞmme hvilken slags trÊ det er. Dit forbrug af brÊnde kan vi ikke bedÞmme.

EgekÊr BrÊnde

Kvaliteten er faldet helt til jorden

Kvaliteten er faldet helt til jorden. For ca. 6-8 år siden helt ok, men den leverance jeg har bestilt og fået denne forsommer, er ualmindelig ringe. Mindst halvdelen er enten alt for lange (bestilt 30 cm, mange er min. 45 cm) eller små klodser. Masser af stykkerne er fuldstÊndig ureelle og tÊt på umulige at klÞve videre på. Meget af brÊndet er gammelt og så tÞrt at videre klÞvning (som altså er nÞdvendig) er håblÞst. Sidste gang jeg har handler dér og kan ikke anbefale det.

2021幎7月31日

EgekÊr からの回答

Hej Ida. Da vi leverede til 1500 - 2000 adresser ca. 10.000 rm. i 2021 kan der ske en fejl. TrÊet klÞves med maskiner. Du er velkommen til at henvende dig til os på mail evt med lidt billeder, eller telefonisk, selv om det i Þjeblikket kan vÊre svÊrt at komme igennem. Så finder vi som regel en lÞsning.

EgekÊr BrÊnde

Ualmindelig ringe kvalitet og service

Efter telefonisk kontakt og anbefaling fra EgekÊr, bestiller jeg 12 skov rum meter bÞge brÊnde, i en lÊngde af 25 cm. 4 gange mÃ¥ jeg kontakte dem og hÞre hvor brÊndet bliver af da det ikke kommer til aftalte datoer, som de selv angiver - hver gang med en ny undskyldning som jeg ikke fÃ¥r brÊnde af. Sidste gang jeg kontakter dem, orientere jeg om, at kommer det ikke den efterfÞlgende dag som de lover - er ordren annulleret. BrÊnde kommer endelig, gennemblÞdt. Men hvad vÊre er, i alle mulige forskellige stÞrrelse sÃ¥ det ikke er til at afgÞre hvilke lÊngde det er skÃ¥ret i samt mange “skaller”
Umuligt at stable men det allervÊrste er, at efter jeg begynder at tage brÊndet ind, må jeg konstatere at stÞrste delen er direkte råddent og med ringe brÊndvÊrdi. Jeg har selv skovet i mange år og ved godt hvad kvalitet er samt hvor meget der bliver til skaller når man saver og flÊkker. Det er fuldstÊndig uacceptabel kvalitet til fuld pris - handler ALDRIG der igen!

SÞren Larsen
HÞrve

2020幎12月31日

Hej SÞren

Da vi leverede til over 1500 adresser i 2021 kan der ske fejl. Du er velkommen til at henvende dig til os telefonisk eller på mail eventuelt med lidt billeder. Så finder vi som regel en lÞsning.

EgekÊr BrÊnde

Er blevet kontaktet af firma EgekÊr.Skuffet over kvalitet.

Firma EgekÊr har kontaktet mig og kommet med en forklaring på brÊndet der er leveret til mig, tak for det.

Hej
Da jeg desvÊrre ikke har fået svar på min mail af 11 dec 20 slår jeg op her på trustpilot.
Er gået i gang med palle nr 2 ud af fire. Den fÞrste palle bestod som nu også nr 2 af meget forskellig stÞrrelse brÊndestykker. Der er meget af brÊndet inde i stablerne der har stÞrrelse som optÊndingsbrÊnde(se billede). Futter af hurtigt og nÊsten ingen varmevÊrdi grundet stor specifik overflade i de små stykker. Mange stykker er halv lÊngde og det meste brÊnde er smurt ind i tÞrret mudder
De brÊndestykker der ligger synlige hele vejen rundt på pallen ser ok ud og så er der fyldt op inde i pallen med trÊ der er som ovenfor beskrevet.Nogle brÊndestykker i begge pallerne er meget lette og brÊnder hurtigt ud, jeg går ud fra det hele er bÞg som jeg bestilte?
Per Hemmingsen

2020幎12月16日

Hej Per
Det hele er bÞg som du bestilte. Det er beklageligt at du ikke er tilfreds med brÊndet. Det bliver pakket her af nogle Østarbejdere, men vi kan ikke holde Þje med hvert enkelt palle. Der er ikke dÃ¥rligere brÊndvÊrdi i trÊet fordi overfladen er stor - men det brÊnder hurtigere. Lidt Êrgerligt at du ikke henvendte dig til os med lidt billedlig information. SÃ¥ vi kunne bedÞmme leverancen. HÃ¥ber du kommer godt i gennem vinteren.