Modtog briketter, som ser rigtig fine ud, og som brÊnder dejligt - kan ikke genkende det nogle af de andre anmeldelser skriver om dÃ¥rlig kvalitet?! Der var super god service ved levering, hvor fragtm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fint brÊnde til en god pris! Man kan fÃ¥ brug for en portion tÃ¥lmodighed i forhold til leveringstid, men i sidste ende bliver man belÞnnet med brÊnde af fin kvalitet og til en god pris. Leveringen... ãã£ãšèŠã
Fik leveret en palle trÊ briketter, de viste sig at vÊre af meget dÃ¥rlig kvalitet. Skal tÞmme brÊndeovn for aske to gange om dagen. Store sÊkke med mÞrke meget lÞst pressede briketter. Der ligger mini... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik leveret en palle trÊ briketter lige fÞr Jul og er startet pÃ¥ at fyre i Januar. Det mÃ¥ siges at vÊre den vÊrste kvalitet jeg nogensinde har fÃ¥et leveret fÞr. SÊkke med mÞrke meget lÞst pressede bri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
BrÊnde fra EgekÊr BrÊnde er dansk kvalitetsbrÊnde produceret på egne maskiner. Vi lÊgger hos EgekÊr BrÊnde stor vÊgt på, den positive kundeoplevelse
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service og kvalitet
Super service og kvalitet.
Jeg har fået leveret noget rigtigt fint askebrÊnde i smart strÊknet. Det er jo godt for miljÞet, at det er fra danske skove, og også rart at firmaet tager pallerne retur, så jeg er fri for at stå og skÊre dem op.
ChauffÞren er virkelig dygtig med trucken og fik skubbet tårnene helt ind garagen, selvom der ikke er hÞjde nok til at lÞfte dem.
KÞbte 6mm trÊpiller, som skulle blÊses ind lÞst. Servicen er i top - og jeg blev ringet op af firmaet for at de ville hÞre hvilken dag der passede. Og da dagen kom, så ringede chauffÞren til mig for at sikre sig at jeg var hjemme - og han var simpelthen så serviceminded - og alt klappede bare.
Med andre ord, så er det lige fra administration til levering der bare spiller med EgekÊr BrÊnde. Jeg kan derfor kun give de bedste anbefalinger - og VED at andre får den samme oplevelse, som jeg har fået her!
Tusind tak
Kan klart anbefale!
Jeg modtog en palle brÊnde med sÊkke. Det var flot trÊ og rigtig nemt at håndtere med sÊkkene - så kan vi bare tage en sÊk ind af gangen. Og super serviceminded chauffÞr! GlÊder mig til at bestille igen
BrÊnde mÊngden passer slet ikke
Jeg modtog i oktober 2 pallebure fra EgekÊr
Jeg undrede mig meget over stÞrrelsen, da jeg bestilte 2 stk. EGEBRÃNDE i tÃ¥rne 1,8 stablede rm. Men fÃ¥r kun leveret 2 stk. pallebure pÃ¥ ca. 1,5 stablede rm. De skriver ellers sÃ¥ fint pÃ¥ deres hjemmeside, hvordan en stablet rummeter opmÃ¥les, men den information bruger de Ã¥benbart ikke selv.
Sidste år bestilte jeg tilsvarende pallebure dengang på 2 rm. Og der passede stÞrrelsen.
Udover en prisstigning på 12% på et pallebur, så mangler jeg også ca. 25% brÊnde.
Jeg har sendt 2 mails men EgekÊr gider heller ikke svare :-(

Ikke helt som forventet
Rigtig sÞd og serviceminded chauffÞr ved levering. PÊnt stablet brÊnde med meget indhold. Men lidt trÊls at 1/3 af min bestilte halv-palle med ASK i stedet bestod af store klodser BÃG.Begge er jo hÃ¥rdt trÊ med hÞj brÊndvÊrdi, men jeg bestilte ask, da det tÞrrer hurtigere, og forventede derfor at modtage asketrÊ!

God og hurtig betjening
God og hurtig betjening. BrÊndet var tÞrt og godt stablet på pallerne.
ChauffÞren var desuden sÞd og rar og kunne stille brÊndet helt ind i carporten.
Super nemt med betaling på MobilePay!! Vil klart anbefale !!
Jeg har bestilt brÊnde hos EgekÊr âŠ
Jeg har bestilt brÊnde hos EgekÊr BrÊnde. Ved bestillingen forhÞrer jeg mig specifikt til levering - de siger 2-3 uger - og om de kan komme ind i kartoffelrÊkkerne, hvor jeg bor. Jeg forklarer, at der er smalt, og de svarer, at de har en gaffeltruck bagpå, så de kan sagtens komme ind med brÊndet.
6 (!!!) uger senere, får jeg besked om, at de vil komme nogle dage efter.
På dagen, hvor jeg har spÊrret plads foran huset, ringer de og fortÊller, at de alligevel ikke kan levere i de smalle gader, og at de må annullere ordren.
I lyset af at vi havde snakken, og ekspedienten fortalte, at hun kendte rÊkkerne, og at de godt kunne komme ind, er det utilfredsstillende at få det, der minder om en dårlig undskyldning, når en gaffeltruck s-a-g-t-e-n-s kan komme til, en lille måned efter, at der skulle have vÊret leveret.
Jeg har i Þvrigt ikke hÞrt et ord om forsinkelse i hele perioden.
Hvis jeg havde fået klar besked ved bestilling eller aller senest efter de 2-3 lovede uger, kunne jeg have vÊret klar til efteråret med brÊnde til at holde varmen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã