レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En mer inkompetent kundeservice skal man lete lenge etter. Totalt blottet for evne til å lese egne utsendt fakturaer og i det hele tatt lÞse et problem som Egmont sjÞl har skapt.

Egmont Publishing AB bemödar sig inte att bemöta dÃ¥ligt behandlade kunder. Jag Àr rent ut förbannad pÃ¥ dessa skojare och vill varna presumtiva kunder att vÀlja en annan leverantör. Det Àr bara att lÀs... もっず芋る

BestÀllde en bok: "FrÃ¥n skrot till pÀrla" och swishade pengar i förskott. Efter ett par veckor utan att ha fÃ¥tt nÃ¥gon bok mejlade jag och fick svar att de skulle skicka igen. Efter att ha vÀntat... もっず芋る

䌁業情報

1.2

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1

77件のレビュヌ

KÞb ALDRiG abonnement herigennem!!! Du slipper ALDRIG fri af spam opkald efterfÞlgende resten af dit liv!

Da mine piger var helt små gik jeg i den fÊlde at abonnere på bladet Penny. Bladet havde ikke den store interesse og da abonnement tilbuddet (1 år) udlÞb sagde jeg bladet op.

Og sÃ¥ skulle man tro man var fri for nogensinde at hÞre om bladet Penny igen
. Men
. Tadaaa
.. 1-2 gange om Ã¥ret ringer Egmont nu til mig pÃ¥ 12 Ã¥r i streg! Intet Ã¥r uden telefonchikane
.. Egmont har en idé om at nutidens teenagere og unge voksne fortsat er interesseret i et hesteblad for smÃ¥ piger!

Irritationen er til at fÞle pÃ¥ og har da sikret at jeg ALDRIG kÞber et blad abonnement igen
.. om TV og internet dÞde og alle bÞger i verden var brÊndt af - end ikke i den situation kunne jeg overveje at abonnere pÃ¥ et vilkÃ¥rligt blad fra Egmont.

Til jer der trods dette er naive nok til at kÞbe abonnement hos Egmont kan i se frem til årlige cerebrale incarcerationer når de igen igen igen igen igen igen igen igen vÊlger at ringe og prÞve at stoppe et blad ned i din postkasse om du så udvikler anafylaktisk shock i mellemtiden af bare synet af deres #%^*{ blade.

For de stopper aldrig. Jeg har bedt pÊnt om at blive slettet på deres f****** chikane opkaldsliste i mange år! Men nej. Det vil de ikke.

2026幎1月13日

Ikke bli abonnent!

Jeg bestilte et gaveabonnement på Donald Duck til et barnebarn i desember 2023 til 1.248. Det står at "Vi gjÞr oppmerksom på at gaveabonnementet gjelder til du som gavegiver sier det opp". Jeg fikk faktura for fornyet årsabonnement i desember 2024 på 1.539 og betalte denne uten å sjekke at prisen hadde gått opp med 23 %. Rett fÞr jul i 2024 kom det ny faktura på 1.900 (!!) for ett nytt år. Jeg har sendt tre mailer til kundeservice og bedt om en forklaring, og fått et svar som var "god dag mann, Þkseskaft". Jeg kan nå bestille ett år på nett som gaveabonnement til 1.099, mens hvis jeg fortsetter som lojal kunde og forlenger abonnementet så får jeg en pris som er 73 % hÞyere! Styr unna!

2026幎1月6日

KÞbte et abonnement til min mor i 2023

KÞbte et abonnement til min mor i 2023. Jeg ringede til dem i 2024 for at afmelde abonnementet da min mor dÞde. Så ringer de til mig en måned senere og spÞrger om jeg vil fortsÊtte abonnomentet - jeg siger nej tak og informerer dem endnu engang at min mor er dÞd. Så ringer de i start 2025 og igen for et par dage siden. Hver gang de ringer siger de at de vil notere det på kontoen. SmagslÞst!

2025幎12月3日

RIKTIGT fula fiskar

RIKTIGT fula fiskar, man tecknar en förbetald prenumeration och sedan övergår den automagiskt utan godkÀnnande till en tillsvidareprenumeration, som inte går att sÀga upp via websidan för dÀr står det att prenumerationen redan Àr slut! ..Och ringer man kundtjÀnsten och mot förmodan lyckas komma fram Àr dom stroppiga och otrevliga och vÀgrar att ens medge att dom gör fel.

RÀkningen med pÃ¥minnelseavgiften Àr dessutom falsk-daterad, jag Àr inte sÀker pÃ¥ att detta Àr lagligt ens, RIKTIGT DÅLIGT.

Egmont sysslatr alltså med riktigt fula maffiafasoner, VARNING VARNING VARNING för egmont.

2025幎11月14日

Lusket forretningsmodel

Lusket forretningsmodel
Da vi fik fibernetabonnement hos Fastspeed fulgte 3 mdr's Flipp abonnement med som gratis gave.
Måske bÞrnebÞrnene kunne få lidt glÊde af det i 3 mdr? Kom aldrig til at ske.
Herefter er der trukket 99kr/måned på mit dankort.
Ingen advis fra Egmont om at var reklameperioden slut. Ingen advis på Betalingsservice. Jeg har ikke lÊst et eneste blad. Har ikke hÞrt noget som helst fra Egmont. Kun månedlige hÊvninger. Efter devisen: Går den, så går den.
Telmore har lige haft et lignende tilbud. Her bliver man automatisk afmeldt, når den gratis periode er slut. Det er en hÊderlig model for reklame og forretning.

2025幎10月1日

ROBOTOPKALD - SÆLGER DIN DATA

Der er blad jeg kan lide, men de har solgt mine oplysninger så nu får jeg robotopkald hver uge siden et år tilbage.

Det er de eneste robotopkald jeg får i dag, og robotten siger tydeligt at det er fra Story House Egmont og Hendes Verden. Det er uhyggeligt at bli ringet og ringet igen af disse monsterrobotter.

Bladen er jeg tillfreds med, og de bÞger jeg fået gennem tilbud, men mit abonnement stopper altså her. Jeg kan ikke lÊngere stÞtte en business der sÊlger mine oplysninger og medbringer opkaldsterror i min hverdag! Det har jeg haft nok af i livet med rigtige mennesker.

Fy!

2025幎9月25日

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice

Kundeservice kalder de det vist! Det er umuligt at komme i kontakt med dem. De svarer heller ikke på mail.
SÃ¥ ordentlig service findes ikke hos dem.

NÊsten halvdelen af bladene er ikke kommet frem.

Hvordan kan de blive ved med det bondefangeri. Det er ikke noget i vejen med bladet. Men jeg råder alle til aldrig at bestille bladene online.
KÞb bladet i butikken i stedet.

Det er hurtige til at reagere når man vil bestille bladet. Men de vil åbenbart ikke tage imod klager eller opsigelser

Elendig gang klamphuggeri

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Magen til bondefangeri skal der ledes

Magen til bondefangeri skal der ledes lÊnge efter. De sender en til inkasso med postulat om at have sendt en rykker. En rykker jeg aldrig har modtaget. Deres Inkasso INTRUM forholder sig ikke til fakta i sagen, men fastholder bare. Du skylder penge = betal nu.
Jeg vil helts give nul stjerner, men det kan man åbenbart ikke :-(

2025幎9月10日

KÞb ALDRIG gave fra Egmont

Titel: Uigennemsigtigt kÞb og urimelig inkasso

Jeg kÞbte i god tro et 1/2-Ã¥rs abonnement pÃ¥ Hjemmet som gave. Jeg forventede derfor, at det var en afsluttet handel – men alligevel blev jeg opkrÊvet for yderligere en periode, uden at jeg havde bestilt det.

Det vÊrste var, at jeg ikke engang fik en almindelig opkrÊvning fÞrst. I stedet fik jeg direkte brev fra Intrum inkasso, hvilket kom som et chok, da jeg jo ikke har noget udestående med Egmont. Jeg havde heller ingen mulighed for at reagere i tide, da jeg ikke havde meldt flytning (og regningen aldrig nåede frem til mig- kendte ikke til nogen aftale).

Jeg oplever det som et uigennemsigtigt og utrygt kÞb, hvor man som kunde efterlades med indtryk af, at en gavehandel pludselig bliver til en lÞbende forpligtelse.

Det burde vÊre tydeligt og gennemskueligt, hvad man siger ja til, isÊr når man giver et abonnement som gave.

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

NÃ¥r man siger sit abonnement op kommer

Når man siger sit abonnement op kommer der rykkere. Alt er betalt men det er tillige umuligt at komme igennem på tlf så jeg ender med bare og betale for at slippe for at skulle bruge mere tid og energi på Egmont. Men uden tvivl bliver jeg ALDRIG abbonement bruger hos dem igen. Kan kun advare alle mod at bruge dem

2024幎10月15日
自発的なレビュヌ

Aldri prenummerere på noe fra egmont

Aldri prenummerere på noe fra egmont. Jeg sa opp min abonement i maison på telefon på kundeservice. Jeg var ekstremt tydelig at jeg ikke ville ha bladet mer og at jeg ikke kom til å betale for flere måneder. Jeg fikk da beskjed om at jeg hadde betalt for neste måned og at noen blader kom til å komme. Blader fortsatt å komme i lang tid og jeg fikk regninger som kom til inkasso. Når jeg nå ringer igjen sier de at jeg abonnementet vart startet på nytt, uten min godkjenning, og at jeg må betale inkasso. Dette er rett og slett bedrageri, jeg anbefaler at man får oppsigelsen skriftlig da man ikke kan stole på hva de sier i kundeservice.

2024幎10月2日

BestÀllde en bok.

BestÀllde en bok: "Från skrot till pÀrla" och swishade pengar i förskott.
Efter ett par veckor utan att ha fått någon bok mejlade jag och fick svar att de skulle skicka igen.
Efter att ha vÀntat ytterligare ett par veckor utan leverans mejlade jag på nytt, men nu svarar de inte....
Otroligt dåligt!!!

2024幎3月9日

HÃ¥rresande

Nyligen köpte vi ett litet kit i present till en liten flicka, en låda för barn dÀr man ska tillverka små smycken att ha i håret. Tillverkare egmont.se (Butik ICA).

För det första Àr det sÃ¥ smÃ¥tt att fÃ¥ barn i angiven Ã¥lder kan hantera detta. 👎🏜 Dessutom Àr de snören man ska trÀ pÃ¥ pÀrlorna pÃ¥, tjockare en hÃ¥len pÃ¥ pÀrlorna. Hur tÀnkte ni dÀr? Hur tusan kan ni sÀlja detta till barn? FrÀckt. Helt oanvÀndbart. SÃ¥ mjölkar man förÀldrar och andra pÃ¥ pengar.

Jag vill ha pengarna tillbaka samt kompensation. Stor besvikelse för barn som får en vÀrdelös present. Hur många blir lurade utan att de orkar ta detta vidare? Fy skÀms.

Jag bifogar dem bilder i mail.

2024幎3月11日
自発的なレビュヌ

Umuligt at komme i telefonisk kontakt

Umuligt at komme i telefonisk kontakt med dem. Har nu siddet i kÞ i 30 minutter og er rykket fra en plads nr 5 til plads nr. 3. Det er nok meningen, at man skal give op. Har også forsÞgt på andre dage, hvor jeg var nr. 12 og aldrig kom videre i kÞen.

2024幎1月30日
自発的なレビュヌ

Hva enn du gjÞr mÃ¥ du ALDRI bli kunde

Hva enn du gjÞr mÃ¥ du ALDRI bli kunde her. De ringer meg *ustanselig* for Ã¥ minne meg om "tilbud". Og Ã¥pnings-sekvensen er: HEI, JEG SER DU HAR ABBONERT PÅ DONALD! NÅ SKAL DU HØRE HER.. Jeg har forsÞkt Ã¥ fÃ¥ dem til Ã¥ slette meg utallelige ganger. Via kundeservice og de som ringer meg. Det slutter ikke. Vurderer Ã¥ politianmelde.

2024幎1月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ