Eiendomsfinans - Bergen レビュー 9

Nesttunvegen 94, 2 etg., 5221 Nesttun, Fana, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Stephan Torsvik gjorde en helt fantastisk innsats når han hjalp oss med og finne en bank som ville gi oss lån. Han holdt oss oppdatert gjennom alle steg og han var flink å formidle hva som ville skje... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 住宅ローン代理店
  2. 金融ブローカー
  3. ローン代理店

Eiendomsfinans - Bergen について

当該企業による記述

EIENDOMSFINANS – Boliglån på anbud fra flere banker. Vi hjelper deg å finne riktig bank, helt kostnadsfritt. Eiendomsfinans gjør hele jobben med å innhente tilbud om lån, boliglån og refinansiering fra flere banker, tjenesten er kostnadsfri. Hos oss får du en fast rådgiver som følger deg hele veien. Dette kan vi hjelpe deg med - helt kostnadsfritt: - å finne riktig bank og riktig lånetype for boligkjøp - hjelp til å samle smålån til ett lån - omstartslån for å slette betalingsanmerkninger - refinansiering for opplåning - refinansiering for å oppnå bedre betingelser - billån og båtlån - lån uten sikkerhet i bolig; forbrukslån - 2. prioritetslån - mellomfinansiering - seniorlån - boliglån UNG - personforsikring. Landsdekkende tjeneste med kontorer i følgende byer: - Lillestrøm, Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Ski og Harstad.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Veldig god oppfølging

Stephan Torsvik har vært til utrolig god hjelp for oss. Vi trengte å få refinansiert privat økonomien vår og Stephan var rask og effektiv.
Veldig god oppfølging, ivrig etter å få inn all informasjon for å få fortgang i saken.
Anbefaler Stephan Torsvik på det sterkeste om man har behov for økonomisk veiledning og hjelp.

2025年3月25日

Tusen takk Andreas!

Stephan Torsvik v/Eiendomsfinans

Nok en gang brukte vi Stephan Torsvik V/Eiendomsfinans for ett husbytte-prosjekt. Stephan følger opp og løser alle floker på veien. Anbefaler tjenestene Stephan hos Eiendomsfinans tilbyr, på det sterkeste. Jeg har brukt Eiendomsfinans i mange år, og vil fortsette å bruke de, på fremtidige prosjekter.

2025年2月16日

Eiendomsfinans - Bergen からの回答

Hei Bjørn og tusen takk for din svært hyggelige omtale av Stephan :)

5つ星のうち5の評価

Stephan Torsvik gjorde en helt…

Stephan Torsvik gjorde en helt fantastisk innsats når han hjalp oss med og finne en bank som ville gi oss lån. Han holdt oss oppdatert gjennom alle steg og han var flink å formidle hva som ville skje videre.

2024年10月1日

Eiendomsfinans - Bergen からの回答

Hei Kim og tusen takk for dine fine ord om Stephan :)

5つ星のうち5の評価

Stephan Torsvik v/Eiendomsfinans er «by…

Stephan Torsvik v/Eiendomsfinans er «by far» den dyktigste finansrådgiveren i Norge. Ingen over, ingen ved siden av! Han jobber på en fantastisk måte, med tydelig og god kommunikasjon, gir seg aldri før han har funnet den beste løsningen for kundene sine, og man føler seg ekstremt godt ivaretatt.
Anbefaler Stephan på det varmeste!

2024年11月7日

Anbefaler Eiendomsfinans v/Stephan Torsvik på det sterkeste

Vi fikk fantastisk hjelp av Eiendomsfinans ved Stephan Torsvik da vi skulle ha nytt boliglån. Det var en kompleks operasjon med kjøp og salg av flere boliger, og Stephan fulgte oss tett opp hele veien og ga oss den beste banken, renten og de beste løsningene. Vi følte oss ivaretatt langt utover det man kan forvente. Anbefaler Eiendomsfinans og Stephan til alle som trenger nytt boliglån eller vurderer å bytte bank!

2024年10月25日

Trustpilot エクスペリエンス