Tusen takk, Anita og Varde Finans for profesjonell hjelp til boligkjÞp. Fantastisk god service og meget hÞy kompetanse. Ett trygt og godt samarbeid. Evig takknemlig for all hjelp. Lill-Tone
Ble ikke fullt med stjerner da vi syntes det ble mye venting i forhold til en useriÞs bank. Men når det er sakt så var vi veldig fornÞyd med totalen og at det ble en lÞsning.
Kraft Bank og deres saksbehandlere har nettopp hjulpet min samboer og meg Ã¥ oppfylle vÃ¥r neste, store boligdrÞm. De sÃ¥ muligheter der andre fant utfordringer, og var utrolig behjelpelige under hele... ãã£ãšèŠã
Fikk veldig god hjelp av Anita hos Varde Finans AS etter samlivsbrudd! Gikk fra Ã¥ risikere Þkonomisk kollaps pga inkassogjeld og miste huset etter samlivsbrudd, til Ã¥ refinansiere mot alle odds og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Livet er ikke alltid rett frem og det finnes uendelige grunner til å miste kontroll over Þkonomien. Hos oss mÞter du ingen fordommer og vi legger stoltheten vår til grunn i arbeidet med å sÞke en gunstigere lÞsning for deg med en av våre samarbeidsbanker. Varde Finans AS er stolt datterselskap av Kraft Bank ASA, noe som styrker vår posisjon som en pålitelig aktÞr i finanssektoren.
Karenslyst Allé 16, 0278, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- 400 00 398
- post@vardefinans.no
- vardefinans.no
Tusen takk
Tusen takk, Anita og Varde Finans for profesjonell hjelp til boligkjÞp.
Lill-Tone
Fantastisk lÞsningsorientert og rasktâŠ
Fantastisk lÞsningsorientert og raskt til og svareð Anbefales pÃ¥ det sterkesteð
Enestående på alle plan
EnestÃ¥ende pÃ¥ alle plan. God kommunikasjon, forstÃ¥elsesfull og for vÃ¥r del sÃ¥ lÞste det seg pÃ¥ alle mÃ¥ter. Tusen tusen takk for fantastisk hjelp Anitað©·
10 av 10 âïž
Varde og Sebastian fÃ¥r alle stjerner som er mulig Ã¥ giâïžProfesjonell, lynrask og lÞsningsorientert! Hjalp meg Ã¥ finne bedre rente og lÞsning som gir meg besparelser hver mÃ¥ned fremover. Anbefales varmt!
Meget god oppfÞlging
Meget god oppfÞlging, og til slutt et godt resultat. Anita har stått på sent og tidlig for mine interesser. Meget godt fornÞyd. Takk for hjelpen.
Jeg synes jeg fikk god og effektivâŠ
Jeg synes jeg fikk god og effektiv hjelp. Anita heter rådgiveren jeg hadde,og hun holdt kontakten under hele veien.
God hjelp til refinansiering
En fantastisk effektiv, profesjonell og hyggelig saksbehandler, Anita Engen. Takket vÊre hennes hjelp og råd kan jeg nå se frem mot et godt Þkonomisk liv.
Varde finans hjalp oss med refinansering, fantastisk god hjelp!
Varde finans hjalp oss med refinansiering ut av ei virkelig Þkonomisk knipe. En fantastisk effektiv, profesjonell og hyggelig saksbehandler, Håkon. Takket vÊre han og Varde fikk vi orden på Þkonomien.
Anita har vÊrt helt enestående
Anita har vÊrt helt enestående. Veldig hyggelig og hjelpsom. Anbefales på det sterkeste
Fikk hjelp der ingen andre kunne
Anita Engen og Varde Finans var et veldig positivt bekjentskap. Hun fortalte hele tiden hvordan ting skulle gjÞres, nÞyaktig og lettfattelig. Anita fulgte også opp hele tiden sånn at allting ble gjort riktig
Anita Engen og Varde Finans for alle mine anbefalinger
KÃ¥re Moen
Utrolig dyktig og engasjertâŠ
Utrolig dyktig og engasjert veileder/rådgiver. StÞttende og tilgjengelig og kunnskapsrik.
Takk for god hjelp
Tusen takk til Varde finans og ikke minst Anita Engen for god hjelp og stÞtte i en vanskelig situasjon.
Vi fikk god og ryddig hjelp og alt gikk raskt og smertefritt.
Anbefales
Utmerket oppfÞlging fra start til lÞsning
God veiledning, tett oppfÞlging og fokus på lÞsningsrom.
Ble ikke fullt med stjerner da viâŠ
Profesjonelt
Profesjonelt. Rask, god og grundig oppfÞlging.
For et fantastisk menneske Anita EngerâŠ
For et fantastisk menneske Anita Enger er. Ingen problem å snakke med. Dette er en dame som er hyggelig , tålmodig og hÞre på deg. Tommel opp for ho.
Dette var en fantastisk opplevelse.
Dette var en fantastisk opplevelse.
Anita Engen fulgte opp tett og ordnet lån til oss.
Smilende og utrolig hjelpsom.
Tusen takk for hjelpen.
Anbefales!
Her treffer man mennesker som forstår at livet skjer og som jobber for de beste lÞsningene for akkurat deg. Anbefales på det sterkeste.
Kjempe service og kundebehandler somâŠ
Kjempe service og kundebehandler som fÞlger saken opp til den er lÞst og ferdig behandlet i banken . Anbefaler varde finans as på det sterkeste
Anbefales
Jeg fikk utrolig god hjelp av Anita Engen hos Varde Finans. Hun var profesjonell, ryddig og veldig flink til å forklare alt underveis. Hele prosessen gikk raskt og smertefritt, og jeg endte opp med en lÞsning som passer Þkonomien min mye bedre.
Tusen takk til Anita og Varde Finans. Anbefales virkelig for alle som vurderer refinansiering!