I gÃ¥r kÞbte jeg en lille bordlampe i kork hos Eikidesign. Den er meget smuk specielt om aftenen, nÃ¥r det er lidt mÞrkt. Hjemmesiden fungerer fint mht. varesortiment, bestilling, levering (afhentning)... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skulle bruge en gave til min hustru og min bryllupsdag, vi har altid givet hinanden gaver udefra hvilken tema Ã¥ret havde. Jeg fandt de pÊneste ting i kork hos Eikidesign. Levering, smuk indpakning... ãã£ãšèŠã
Jeg ledte efter bÊredygtigt julepynt og faldt hurtigt for Eiki. Jeg bestilte hjerter og stjerner, kort efter kunne jeg hente pakken med det fineste hÃ¥ndskrevet kort. Dét er service og dén lille ti... ãã£ãšèŠã
Har lige modtaget min pakke med engle og juletrÊ. De 2 smÃ¥ engle er yndige og delikate, glÊder mig til de skal pÃ¥ mit lille juletrÊ, og den store engel er sÃ¥ fin. JuletrÊet er sÃ¥ fint, og meget julet.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos EikiDesign kan du kÞbe smukke og funktionelle korkprodukter til hjemmet og til dig. Produkterne er produceret fortrinsvis i Portugal, ved at benytte naturens ressourcer på en skånsom måde, uden at fÊlde trÊer eller på anden vis gÞre skade på naturen. Vi gÞr en dyd ud af at udvÊlge de flotteste produkter i kork indenfor interiÞr, indretning, borddekoration, legetÞj, julepynt, tasker, punge, smykker og retrovarer.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- eikidesign.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De har nogen fantastiske lÊkre ting ogâŠ
De har nogen fantastiske lÊkre ting og så har de en vanvittig god service..
handler det 100% igen:)
Hurtig levering 𥰠kÞbet lever op tilâŠ
Hurtig levering 𥰠kÞbet lever op til forventningen og mere til. Vil helt sikkert kÞbe mere herfra ð
Det skÞnneste sted at handle
Det skÞnneste sted at handle, fine ting og den sÞdeste service ð¥°
Top top betjening!!
Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse med Eiki Design â for den var helt ud over det sÊdvanlige.
SÞndag aften 3/5 kl. 21.32 (ja, MEGET sent ude!) bestilte jeg i sidste Þjeblik en gave til min og min mands 26-Ã¥rs bryllupsdag â korkbryllup selvfÞlgelig. Jeg skrev pÃ¥ ordren, at det ville vÊre fantastisk, hvis den kunne nÃ¥ frem inden den 6. maj, men havde egentlig ikke de store forventninger.
Allerede 14 minutter senere fik jeg besked om, at ordren var afsendt (!), og 5/5 lÃ¥ den klar til afhentning. Det i sig selv er imponerende â men det stopper ikke der.
Pakken var så smukt pakket ind med gavepapir, slÞjfer og fine detaljer. Og oveni det lå det sÞdeste håndskrevne kort, personligt adresseret til mig med lykÞnskning til vores bryllupsdag. Det var så gennemfÞrt, varmt og menneskeligt, at jeg blev helt rÞrt.
Det er sjÊldent, man oplever sÃ¥ hurtig, omsorgsfuld og personlig service â isÊr nÃ¥r man selv er sent ude. KÊmpe anbefaling herfra!
Tusind tak for at gÞre vores dag lidt ekstra sÊrlig ð
Jeg er meget glad for min lilleâŠ
Jeg er meget glad for min lille korkpung, som er lavet af naturens materialer
Skåle
De to kork skÃ¥le, jeg har kÞbte er rigtigt flotte. Begge med et smukt organisk udtrykð¥°Den en i orange, har en meget skÞn farve, den ande er i natur, men er lige sÃ¥ flotð€©
Rigtig god personlig kundeservice og hurtig levering.
Eikidedign har meget mere end skÞnneâŠ
Eikidedign har meget mere end skÞnne kork produkter.Foruden super hurtig ekspedition af ordre,var der vedlagt en håndskrevet hilsen samt et stykke chokolade.Masser af varme anbefalinger herfra.
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. KÞbte kork bordskånere. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i. Modtog dem kun et par dage efter bestillingen.
fin udstilling til glÊde for alle derâŠ
fin udstilling til glÊde for alle der har haft deres gang i vores gange.
Smukke ting du har i din butik Maria
Fremragende kundeservice
Jeg kan kun rose deres kundeservice, hurtig, konstruktiv og venlig. Priserne er det også svÊrt at blive sur over, og de sender hurtigt.
TrovÊrdig og hurtig
Der blev kredset om min pakke, som kom pakket ind (efter Þnske) med en fin hilsen. Levering var hurtig, og handlen trovÊrdig! Her vil jeg gerne handle igen:)
Supergod og meget personlig betjening
Supergod og meget personlig betjening.
Varen/gaven blev pakket rigtig fint ind og sendt afsted sammen med en hyggelig hilsen
Varm anbefaling
Hurtig levering og håndskrevet kort med hilsen på. Pungen jeg bestilt er super flot og jeg glÊder mig til at give den i gave. Jeg kan varmt anbefale Eikidesign.
Bedste anbefaling
Det er ikke kun produkterne der har varme og hÞj kvalitet hos EikiDesign, det er også Maria, ejer af EikiDesign, der emmer af varme og altid giver den allerbedste service man kunne Þnske sig. Allerede dagen efter bestilling er ordren sat foran min hoveddÞr, i den flotteste juleindpakning og lidt sÞdt til ganen. Der er altid hurtig svartid i rar- og professionel tone. Mine allerbedste anbefalinger herfra.
Hurtig ekspedition, lÊkre produkter og super service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ