Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet sÊraftale med at prÞvekÞre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. KÊmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere pÃ¥ o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 Ã¥r gammel. Vi har selv mÃ¥tte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle vÊre pÃ¥ lager og som havde noteret âmaks levering 5 hverdageâ. De hÊvede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortÊlle jer; kÊre lÊsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekrÊftelse mail. Allerede her i forlÞbe... ãã£ãšèŠã
Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stÊrke internationale og europÊiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefÞlje er vi sÊrdeles godt dÊkket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehÞr til el-ladcykler, som låse og barnesÊder. Blandt vores mest populÊre mÊrker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan kÞbe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?
Malervej 2, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Her 14 dage efter bestilling venter jeg stadig pÃ¥ min ordre. Har fÃ¥et en bekrÊftelse og herefter intet hÞrt. Har forsÞgt at kontakte dem via deres e-mail og heller intet hÞrt her pÃ¥ trods af de skriver svar indenfor 48 timerâŠ
Kan ikke anbefales.
Update - efter en måned får jeg endelig svar på mail. Min pakke er ikke afsendt men pengene trukket fra min konto. Får derudover et opkald om at de har pakket en anden farve end den bestilte og jeg gerne lige må sige til hvis ikke den Þnskes⊠Jeg kan kun sige at det er kritisabel kundeservice de udÞver.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi bestilte vores ladcykel den 16. november og har fÞrst modtaget den i dag. Fragtmanden ringede ikke som varslet dagen fÞr og aftalte levering, men ringede ud af det blå i dag og ville levere. Cyklen har ridser på stellet og skruer, der er skruet så hårdt i, at der er revner i panelet på kassen.

Varen kom hurtigt og lever 100% op til mine forventningerð

El-ladcykler.dk ããã®åç
Hvis man kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det!
FuldstÊndig forfÊrdelig service og opfÞrsel fra sÊlgers side.
Vi kÞbte vores ladcykel i april 2022 og den har samlet vÊret i stykker i 1 Ã¥r ððŒ NÃ¥r jeg skriver eller ringer er der ikke noget svar eller hjÊlp at hente. Samme fejl sker pÃ¥ cyklen to gange efter reparation og nu tredje gang har de efter lang tid indgÃ¥et aftale om at de tager cyklen retur, MEN sÃ¥ reparerer de den igen og sender cyklen retur.
Derudover er begge forhjul punkteret efter blot 8 måneder hvor den har vÊret på vÊrksted i 6 af dem!
De er ubehÞvlede og siger at âcyklen er i den billige ende og derfor er det jo forventeligtâ, âat de jo ikke kan tage en gammel cykel retur fordi hvad skal de gÞre med denâŠ.â Jeg har aldrig i mit liv fÃ¥et sÃ¥ ring en service.
Jeg har brugt så absurd mange timer på at komme i kontakt med dem og fÞlge op på reklamationerne og gang på gang blive ignoreret eller mÞdt af en mur uden hjÊlp.
Det der skulle have vÊret et ekstra transportmiddel som vi er dybt afhÊngige af, er erstattet med en masse bÞvl og stress.
Vil på ingen måder anbefale nogen at handle med dem!

El-ladcykler.dk ããã®åç
Alt for lang leveringstid, der ikke bliver oplyst ved bestilling. Man får ikke engang en estimeret leveringadato.
Det er ikke i orden, at pengene bliver trukket, når varen bestilles.
Jeg vil ikke anbefale, at man kÞber i dette firma, hvis man skal bruge varen en bestemt dato.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Har i dag sendt en mail til el-ladcykler.dk ifm. vi gerne vil kÞbe en ladcykel. Vi har kigget lÊnge og har nu lagt os fast på modellen. Dog er der nogle af priserne der ikke passer med det, der står på hjemmesiden når de bliver lagt i kurven, hvor prisen er hÞjere end både tilbuds- og normalprisen. Dette spÞrger jeg ind til og samtidig spÞrger jeg ind til, hvordan deres prismatch fungerer, da et af produkterne er billigere på en anden hjemmeside og de reklamerer med prismatch 14 dage efter kÞb.
Svaret jeg får tilbage er blot, at det nok er nemmere, at jeg kÞber cyklen et andet sted, da det er svÊrt at justere priserne.
Aldrig har jeg fået et mere flabet svar tilbage på en mail, hvor jeg er interesseret i et kÞb af den prisklasse.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Cancelled my order for no reason I had to phone to get the reason.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Helt elendig. Efter en lille uge har jeg stadig ikke modtaget mine varerâŠ.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Jeg synes det er dårligt at jeg nu har ventet 2 uger. Jeg får afvide at levering er forsinket en uge, fair nok. Nu er der gået 2 uger og på vej ind i 3 uge. Ville vÊre forståeligt nok hvis det var gratis levering som mange andre tilbyder. Men jeg har betalt 599 for fragten og alligevel så meget forsinket!

El-ladcykler.dk ããã®åç
hurtig levering. fik tilsendt forkert vare, men de var hurtig om at sende den rigtig med retur label til den anden. alt i alt god oplevelse.

El-ladcykler.dk ããã®åç
SuvÊren god service, og ultimativ godt kvalitet til prisen!
Jeg har bestilt 2 x bÞrnehynder til min lad cykel, og begge bÞrn sidder godt, dejligt og bekvemt i den :)
10/10 stjerne herfra!

El-ladcykler.dk ããã®åç
KÞbte Melia indsats til ladcykler 2-9 mdr, hvor der står at den passer til Christiania cykler.. men kunne ikke monteres korrekt i vores Christiania cykel...

El-ladcykler.dk ããã®åç
Levering tager simpelthen for lang tid
det er nu 6 dage siden jeg bestilte og stadig ikke kommet.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Jeg har en reklamtionssag kÞrende ved dem, og de er stoppet med at svare på mailkorrespondancen.
Min cykelcomputer vil ofte ikke skrue ned for motorhjÊlpen - og kan ofte ikke slukkes.
Mit batteri som skulle kunne kÞre 60 km. lÞber tÞr efter 12 km.
Det vil de ikke hjÊlpe med. ÃV!

El-ladcykler.dk ããã®åç
Alt positivt; indhold, leveringstid og dialog med kundeservice.
Anbefales på det varmeste.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã