El-ladcykler.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet sÊraftale med at prÞvekÞre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. KÊmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere pÃ¥ o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 Ã¥r gammel. Vi har selv mÃ¥tte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle vÊre pÃ¥ lager og som havde noteret “maks levering 5 hverdage”. De hÊvede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortÊlle jer; kÊre lÊsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekrÊftelse mail. Allerede her i forlÞbe... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stÊrke internationale og europÊiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefÞlje er vi sÊrdeles godt dÊkket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehÞr til el-ladcykler, som låse og barnesÊder. Blandt vores mest populÊre mÊrker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan kÞbe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?

たあたあ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering uden bÞvl.

2023幎7月10日

Tak for din feedback, den er vigtig for os.

Vi vil gerne informere om, at El-ladcykler.dk pr. 1. november 2024 er kommet under nyt ejerskab af Eventyrcykler ApS. Vi har overtaget brandet i forbindelse med konkursboet efter Dansk Cykel Salg. Dog har vi ikke overtaget ansvaret for tidligere kundeaftaler, garantisager eller reklamationer, som ligger fÞr vores ejerskab.

Som nye ejere Þnsker vi at bygge videre på et fundament af tillid og hÞj servicekvalitet. Vi forstår dog, at nogle kunder stadig kan opleve udfordringer med produkter kÞbt under det tidligere ejerskab. Selvom vi ikke juridisk er forpligtet til at håndtere gamle reklamationssager, vil vi meget gerne hjÊlpe tidligere kunder, så godt vi kan. Hvis du har problemer med din cykel, er du velkommen til at besÞge vores vÊrksted i Odense. Vores dygtige teknikere vil gÞre deres bedste for at finde en lÞsning.

Vi ser frem til at levere en bedre kundeoplevelse fremadrettet og håber, at vi kan genopbygge tilliden til El-ladcykler.dk under vores nye ejerskab.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Hurtig og produktiv effektiv

Hurtig såvel som produktiv. En vidunderlig opbakning fra dig, her:

2023幎6月24日

Nem at bestille

Nem at bestille , lever op til forventning af lad cyklen , hurtig levering

2023幎6月29日

Har fået en glad datter

Vi har kÞbt den istedet for bil nr. 2 og den lever op til forventningerne. Min datter nyder at sidde i lÊ under kalechen og der er masser af plads til vores tasker, når vi skal i institution og arbejde

2023幎6月24日

Eventyrcykler ApS

Vi kÞbte melia indsats til vores Wildenburg ladcykel. Hurtig levering bestilte sÞndag og kom tirsdag. Rigtig behagelig kundeservice i telefonen. TAK

2023幎6月27日

God kvalitet på ladcyklen

Vi har tidligere haft en biligere cykel et andet sted fra, som på ingen måde kunne måle sig

2023幎6月30日

Eventyrcykler ApS

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Meget tilfreds.

2023幎6月25日

Alt i orden

Varen var som forventet.

2023幎6月11日

Eventyrcykler ApS

God oplevelse. Jeg anbefaler dem.

God produkt og rigtig god customer service.

2023幎6月7日

Tager sig tid

Var forbi showroom i Esbjerg til en kop kaffe og en god snak. De tog sig god tid og vi fik nok set syv forskellige bÞrnesÊder inden vi besluttede os

2023幎6月11日

levering

Der var hurtig levering.

2023幎6月6日

Rigtig fin oplevelse.

2023幎6月20日

Eventyrcykler ApS

Super god service og nem at komme i

Super god service og nem at komme i kontakt med, varen kom hurigt og har allerede lagt en ny bestilling

2023幎6月15日

Eventyrcykler ApS

Super hurtig ekspedition på online

Super hurtig ekspedition pÃ¥ online ordre. Fine produkter. Og ogsÃ¥ rigtig god service og vejledning ved prÞvekÞrsel af cykler i Esbjerg 🀗

2023幎6月22日

Mega dårlig og uforskammet service

Mega dårlig og uforskammet service

Over 4 uges ventetid på reparation af en fatbike og fÞrst efter kunden mÞder op i forretningen kommer der gang i reparationen!
Ved afhentning af cyklen får kunden oplyst man ikke er velkomme i butikken og cyklen kan hentes udenfor

2023幎6月21日

Anbefales

Vi kan kun anbefale at kÞbe hos wildenburg, servicen er i top og der er hurtig respons.

2023幎5月15日

Nice familiecykel

Det tager et par dage at vende sig til at den lÊner sig modsat af en almindelig cykel. Den er rigtigt godt gearet så selv om man ikke kÞrer med motoren til at hjÊlpe er den nem at komme rundt med.

2023幎6月2日

God service!

2023幎6月6日

Eventyrcykler ApS

Hurtig service fik hvad jeg havde kÞbt

Hurtig service fik hvad jeg havde kÞbt i lÞbet af et par dag🙂

2023幎5月22日

Eventyrcykler ApS

Vi har virkelig vÊret tilfredse. Jeg skriv mange mails om spÞrgsmål både fÞr og efter vi modtog cyklen og der kom altid svar tilbage senest 1 time senere. Meget sÞde og hjÊlpsomme.

2023幎5月22日